Range gebonden Bitcoin koers levert alle winsten van september in – Stappen investeerders over op Bitcoin BSC, het nieuwe crypto alternatief voor Bitcoin?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Op het moment van schrijven verkeert de grootste cryptomunt van allemaal (Bitcoin) in een bearish periode, waarbij de token wordt verhandeld voor iets meer dan $ 26.000 per stuk op het moment van schrijven van dit artikel. 

We zullen daarom kijken naar de Bitcoin koers voorspelling op basis van de huidige prijs. Hiernaast zullen we onze beoordeling geven over $BTCBSC, een interessante nieuwe crypto token die mogelijk een goed alternatief voor Bitcoin gaat zijn in de toekomst. 

Bitcoin koers

Tegen het einde van augustus zagen we hoe Bitcoin een ware opleving zag en de token vanaf 29 augustus in slechts een dag steeg van ongeveer $ 26.000 naar $28.000. Hierna zagen we een correctie tot ongeveer half september, waar BTC de rest van de maand redelijk goed af sloot. De waarde van BTC was toen te vinden tussen de $ 26.500 en $ 27.400. 

Het leek er dus op dat september een goede maand zou gaan worden voor de token. 

Wanneer we kijken naar de actuele Bitcoin koers dan is echter te zien hoe BTC de afgelopen 24 uur gedaald is met 1,8% met een handelsvolume van $ 11,9 miljard voor datzelfde tijdsbestek. Voor de afgelopen 7 dagen kunnen we opmerken dat de token is gedaald met maar liefst 4,1%. 

De marktkapitalisatie van de populaire crypto is volgens de gegevens van CoinMarketCap nog steeds veruit de grootste crypto ter wereld. Op dit moment is BTC goed voor een totale marktkapitalisatie van maar liefst $510 miljard. 

In totaal zijn er al 19,5 miljoen Bitcoin tokens in omloop van de in totaal 21 miljoen die uiteindelijk gemint zullen gaan worden. 

Bitcoin koers voorspelling

Opvallend aan de Bitcoin koers is dat de koers wat verder zakt in een bearish trend de afgelopen week. Het project heeft al verschillende belangrijke supportniveaus rond de $ 27.000 en $ 26.500 doorbroken, waardoor verschillende indicatoren erop wijzen dat het project op de korte termijn nog in dit bearish sentiment zal blijven verkeren. 

Veel analisten verwachten dat het voor de token lastig is om hier binnen afzienbare tijd uit te komen.

De Bitcoin koers voorspelling voor dit moment is daarom niet positief, waardoor er veel investeerders zijn die op zoek zijn naar nieuwe crypto projecten die dienen als een goed alternatief voor Bitcoin. 

Hoewel Bitcoin zelf op dit moment door veel traders en analisten niet gezien wordt als een goede investering, zijn er veel afstammelingen (ofwel clones) van Bitcoin die het wel goed doen onder investeerders. Deze tokens maken slim gebruik van de naamsbekendheid van Bitcoin, maar hebben tegelijkertijd wel een aantal verbeteringen aangebracht op het protocol van BTC. 

In dit artikel zullen we daarom BTCBSC bespreken. Dit is een nieuwe crypto token die erg vergelijkbaar is met Bitcoin, maar tegelijkertijd een stuk beter vooruitzicht heeft op de korte termijn dan de Bitcoin koers voorspelling. Hierdoor helpen we hopelijk investeerders een beetje op weg, die zich afvragen welke crypto kopen op dit moment het verstandigst is. 

BTCBSC – Het alternatief voor Bitcoin? 

Bitcoin BSC ofwel BTCBSC is een gloednieuwe crypto token die gezien kan worden als de Bitcoin op de Binance Smart Chain. Het alternatief voor Bitcoin maakt gebruik van een proof-of-stake consensus model, waardoor je als gebruiker dus daadwerkelijk Bitcoin kan gaan staken! 

De presale van de token is tot nu toe ontzettend succesvol geweest en er is al meer dan $ 5 miljoen opgehaald. Hierdoor is het beoogde doel van de presale crypto ($6.063.750) al bijna bereikt.

Vergelijkbaar met Bitcoin heeft het project een maximale supply van slechts 21 miljoen tokens, waarvan 14.455.000 tokens gereserveerd zijn voor een lucratief stakingprogramma. 

Investeerders kunnen de $BTCBSC tokens aanschaffen voor een standaard prijs van $0,99 per stuk, waardoor je als het ware teruggaat naar 2011, toen de originele Bitcoin voor deze prijs kon worden gekocht. Hierdoor heb je als investeerders dus de kans om terug in de tijd te gaan en zelf een soortgelijke stijging mee te maken.

Het alternatief voor Bitcoin is ideaal voor het genereren van een passief inkomen door middel van het innovatieve staking mechanisme. Via de staking pool kun je als investeerder rekenen op nieuwe $BTCBSC tokens via het smart contract op de Binance Smart Chain. 

Deze zal worden betaald uit de staking pool bestaande uit meer dan 14.455.000 tokens. Iedere 10 minuten zal er een deel van de tokens uitbetaald worden aan de stakers van $BTCBSC.

Hierdoor is het project erg populair geworden onder investeerders die op zoek zijn naar nieuwe crypto projecten om in te investeren. Zeker tijdens deze crypto bear markt zijn projecten waarmee je een passief inkomen kan genereren zeer populair. Zo kan je als investeerders namelijk alsnog geld verdienen in een slecht presterende markt.

Investeerders die interesse hebben in het project kunnen gemakkelijk $BTCBSC tokens aanschaffen via de presale website van het project. Via de website kan een crypto wallet zoals die van MetaMask gemakkelijk aangesloten worden om vervolgens BNB of USDT tokens te swappen voor $BTCBSC. 

Het is echter aan te raden om snel te handelen, want de hard-cap van $6.063.000 is al bijna bereikt. Na het behalen van dit doel zal de presale afgelopen zijn en zal de token beschikbaar komen op de markt. 

>>>Investeer nu in Bitcoin BSC!<<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!