Lange termijn XRP koers verwachting – Garlinghouse voorspelt, Ripple wordt veel waard volgend jaar – Beste crypto om in te investeren

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Sinds de Ripple vs SEC rechtszaak is de koers van de coin niet meer wat hij ooit geweest is. Op het moment van schrijven is de Ripple koers gestegen naar $0,50415 en heeft de token de afgelopen week een stijging van 4,36% meegemaakt. In de afgelopen maand is Ripple XRP met 3,79% gedaald. 

De positieve prestaties van de bredere markt hebben Ripple wel geholpen om enigszins momentum te kunnen herpakken. Hierdoor is de XRP koers is inmiddels al 50% meer waard vergeleken met het begin van het jaar. 

Zal XRP een 250% strijging doormaken? – Ripple wordt veel waard volgend jaar

Analisten voorspellen positieve veranderingen voor de Ripple koers in de toekomst. Crypto-analist Egrag Crypto legt op X (eerder Twitter) uit waarom hij verwacht dat de XRP koers in slechts zeven dagen enorme stijgingen zal meemaken. 

Daarnaast voorziet hij ook op lange termijn een positieve toekomst voor de XRP koers. Hoe langer de accumulatie fase van een crypto-coin, hoe groter en explosiever de break-out die hierna volgt. Ripple zit op het moment in zijn langste accumulatiezone ooit, namelijk 68 maanden, en daarom wordt er gedacht dat de rally die hierna volgt enorm zal zijn. 

Ondanks deze positieve voorspellingen is het wel waarschijnlijk dat de rally nog even op zich zal laten wachten. Op het moment laat het account Whale Data namelijk zien dat een aantal grote investeerders nog steeds bezig zijn met het verkopen van de token.

Dankzij de recentelijke overwinning van de Ripple vs SEC rechtszaak, kon de Ripple coin weer gelist worden op een aantal grote en belangrijke Amerikaanse exchanges. Hierdoor kon het bedrijf zich ook weer uitbreiden. 

Het ziet ernaar uit dat het een goed moment is om tegen een lage koers in te stappen in dit project. Het kan echter nog wel even duren voordat de eerder genoemde explosieve rally gearriveerd is. Investeerders doen er goed aan om hun wallet divers te maken en ook een kijkje te nemen bij een aantal succesvolle presale tokens. 

Wall Street Memes – Een van de succesvolste presales van 2023

Nieuwe tokens verschijnen iedere dag in de actieve crypto sector. Veel projecten introduceren hun coins eerst door middel van een presale. We zullen een aantal coins langslopen die erg goed presteren en het zeker waard zijn om in de gaten te houden. 

Mocht je actief zijn binnen de wereld van crypto nieuws, dan heb je deze nieuwe coin vast en zeker voorbij zien komen. De succesvolle presale van Wall Street Memes (WSM), geïnspireerd door de Wall Street Bets beweging, is inmiddels alweer bijna voorbij en eindigt over iets meer dan vier dagen. Op het moment van schrijven wordt 1 WSM voor $0,0337 verkocht. Het project werkt met een stakingsmechanisme waardoor het duurzamer is dan de meeste crypto projecten. Door middel van staking kunnen investeerders daarnaast een passief inkomen verdienen. Op het moment zijn er al 362.428.527 tokens gestaked. 

Doordat Wall Street Memes een bepaalde hoeveelheid tokens zal vastzetten wordt het aantal tokens in circulatie gereduceerd. Het aanbod $WSM tokens op de markt daalt hierdoor, wat positieve effecten kan hebben op de WSM koers.

Wall Street Memes is een bijzondere token door de grote community die de coin heeft weten op te bouwen in de presale fase. De betrokken community bestaat al uit meer dan één miljoen volgers op alle social media kanalen. Deze token zal bij zijn listing hoogstwaarschijnlijk veel in waarde stijgen door de hype die zij kunnen creëren. Dus investeerders doen er goed aan om nu nog voor de laagste prijs mogelijk in te stappen op het project. 

Nu naar Wall Street Memes

Bitcoin BSC – De nieuwe Bitcoin op het BNB netwerk

Een van de meest interessante presale crypto van het moment is het nieuwe Bitcoin BSC project, dat een variant is van de welbekende Bitcoin. De afgelopen tijd is er een groot scala aan Bitcoin geïnspireerde tokens op de markt verschenen. De meeste hiervan zijn echter niet onderscheidend en niet de moeite waard om te overwegen. 

Bij Bitcoin BSC (BTCBSC) zit dit echter anders. Deze coin zou zomaar enorme winsten kunnen genereren voor investeerders door potentiële listings aan grote exchanges. De coin onderscheidt zich namelijk, ondanks zijn naam, op een aantal vlakken van Bitcoin. Zo hebben de ontwikkelaars van het project gekozen om een stakingsmechanisme te implementeren via de Binance Smart Chain. Hierdoor gebruikt de coin veel minder energie dan de originele Bitcoin en kunnen investeerders gemakkelijk een passief inkomen verdienen. 

Het grote vertrouwen van investeerders in het project is ook al te zien aan het opgehaalde bedrag in de presale. Deze is begin deze maand gestart en heeft inmiddels al meer dan $3,5 miljoen opgebracht. Investeerders van over de hele wereld zien dus ook de potentie van de token. Gedurende de presale kunnen investeerders 1 BTCBSC token voor $0,99 aanschaffen, wat gelijk staat aan de prijs van Bitcoin in 2011. 

De soft cap van het project is inmiddels behaald en de APY van het staking programma zit op het moment van schrijven op een duizelingwekkende 128%. Er wordt gedacht dat de interesse van investeerders nog veel zal toenemen wanneer de coin gelist wordt op de exchanges. Slimme investeerders kunnen dus het beste nu hun kans pakken, voordat de mainstream media meer zal gaan praten over het project. 

Nu naar Bitcoin BSC

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!