Google Cloud integreert nog eens 11 blockchains

Google Cloud versterkt aanzienlijk zijn blockchain-gegevensdiensten door elf extra top-blockchains te integreren in de openbare BigQuery-datasets.

Deze nieuwe toevoegingen, momenteel in de testfase, hebben als doel een meer uitgebreid overzicht van het cryptocurrency-landschap te bieden voor ontwikkelaars, partners en Web3-analysebedrijven.

Deze uitbreiding volgt op de oorspronkelijke inspanningen van Google Cloud om blockchain-gegevens te democratiseren via de openbare BigQuery-datasets in 2018 en werd later uitgebreid met zes extra datasets in 2019.

Het doel is om de Web3-gemeenschap te voorzien van geavanceerde mogelijkheden om complexe vragen te beantwoorden en subjectieve beweringen te verifiëren over verschillende ketens.

De 11 nieuw toegevoegde ketens zijn:

  1. Avalanche
  2. Arbitrum
  3. Cronos
  4. Ethereum (Goerli)
  5. Phantom (Opera)
  6. Near
  7. Optimism
  8. Polkadot
  9. Polygon Mainnet
  10. Polygon Mumbai
  11. Tron

Google Cloud streeft ernaar zijn positie in de blockchain-gegevensindustrie verder te versterken door snelle, betrouwbare en enterprise-grade resultaten te leveren voor zowel zijn klanten als de Web3-gemeenschap.

Dit initiatief wordt gezien als een belangrijke stap in de richting van het democratiseren van de toegang tot blockchain-gegevens en het ondersteunen van de groeiende behoeften van het cryptocurrency- en blockchain-ecosysteem.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!