Crypto-influencer voorspelt: Kan BTC terug naar ATH nog voor de Bitcoin halving in 2024 of heeft nieuwe crypto alternatief voor Bitcoin meer potentie 

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Bitcoin heeft in 2023 te maken gehad met de nodige volatiliteit maar lijkt nu, voor het eerst in een aantal weken tijd, zijn weg omhoog gevonden te hebben. Nu het volgende halving evenement nadert, is er een crypto-influencer die voorspelt dat de koers van Bitcoin zijn recordhoogte al kan bereiken voordat dit evenement überhaupt heeft plaatsgevonden. 

Bitcoin herstelt zich van een moeilijke periode

De Bitcoin koers heeft het in de afgelopen weken moeilijk gehad en moest net als bijna de gehele markt genoegen nemen met aanzienlijke dalingen. BTC lijkt nu echter weer zijn weg omhoog gevonden te hebben en is de afgelopen week met meer dan 4% gestegen. De Bitcoin koers bevindt zich nu weer boven de $27.000, het hoogste niveau sinds eind augustus. 

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren, dan staat Bitcoin er ook een stuk beter voor dan een aantal weken geleden. De koers is boven de 20-daagse exponential moving average (EMA) uitgekomen op de daggrafiek en is onlangs ook in staat geweest om boven de 50-daagse EMA uit te komen. De koers lijkt nu op weg te zijn om de 100-daagse EMA uit te gaan dagen. 

Daarnaast is de RSI flink gestegen naar 62, wat een bevestiging is dat meer traders de token zijn gaan kopen. Ook het MACD histogram is positief en geeft met een waarde van -34 een koopsignaal af. 

Crypto-influencer BitQuant gelooft in all-time high voor Bitcoin halving

Volgens een bekende crypto-influencer, BitQuant, kan Bitcoin al voor zijn halving evenement een all-time high gaan bereiken. In een post op Twitter gaf BitQuant aan dat BTC zijn recordhoogte van $69.000 al gaat behalen binnen de aankomende 6 maanden. 

Volgens BitQuant gaat deze stijging niet stoppen bij deze halving, volgens hem kan de koers van BTC later in 2024 $250.000 waard worden.

De vooruitzichten van BitQuant komen overeen met de historische trends rondom eerder halving evenementen van Bitcoin. De verandering in voorraad zorgt meestal voor FOMO onder investeerders waardoor de vraag naar BTC toeneemt. Omdat een halving evenement ervoor zorgt dat BTC zeldzamer wordt, verwachten veel investeerders dat de koers van BTC naar een nieuwe recordhoogte kan gaan. 

Een stijging richting de $69.000 staat gelijk aan een stijging van meer dan 150%. Op het moment dat Bitcoin $250.000 waard wordt, dan kunnen investeerders die nu beschikken over Bitcoin een winst realiseren van meer dan 825%.

Nieuwe crypto met potentie ook bullish – Meer dan $3,2 miljoen opgehaald in een week

Ondanks dat de vooruitzichten van Bitcoin er positief uitzien, is er een alternatief die het misschien nog wel beter heeft gedaan in de afgelopen periode. Vanwege de grote market cap van Bitcoin gaat het moeilijker zijn om gigantische stijgingen door te maken, iets wat niet het geval is bij de nieuwe crypto van Bitcoin BSC. 

Bitcoin BSC is het nieuwste alternatief voor Bitcoin en onderscheidt zich van voorgangers door te zijn ontwikkeld op de BNB Smart Chain. Door de BNB Smart Chain is Bitcoin BSC in staat om snellere en goedkopere transacties aan te bieden. 

Waar je bij een Bitcoin transactie al snel meerdere minuten moet wachten en meerdere dollars moet betalen, daar duurt het bij deze nieuwe crypto slechts enkele seconden en kost het minder dan $0,10. Daarnaast is Bitcoin BSC ook beter te gebruiken voor DeFi applicaties en smart contracts. Naast snelle en goedkope transacties onderscheidt Bitcoin BSC zich ook met een innovatief staking mechanisme. 

Het feit dat gebruikers hun Bitcoin tokens niet vast kunnen zetten in ruil voor beloningen is misschien wel de grootste tekortkoming van Bitcoin. Bitcoin BSC maakt hier echter een einde aan via zijn eigen staking mechanisme. De BTCBSC token kan vastgezet worden tegen een aantrekkelijk rentepercentage waar presale investeerders nu al van kunnen profiteren. 

Vroege investeerders kunnen namelijk voordat de presale is afgelopen hun tokens al staken. In totaal zijn er al meer dan 1,6 miljoen tokens vastgezet tegen een APY van 160%. Deze informatie is live te vinden op de staking dashboard van Bitcoin BSC. 

Zoals hierboven is behandeld, bevindt de BTCBSC token zich nog steeds in zijn presale fase. Deze presale werd al snel een van de beste presales van dit jaar en heeft nu al meer dan $3,2 miljoen weten op te halen. Hiermee komt de presale al snel in de buurt van zijn soft cap van $3,96 miljoen. 

In totaal worden er, net als bij Bitcoin, 21 miljoen tokens uitgegeven. Maar liefst 69% hiervan wordt geserveerd voor staking beloningen die over de aankomende 120 jaar zullen worden uitgedeeld. Dit betekent dat 14,455 miljoen tokens uitgekeerd worden als beloningen via het staking platform. Daarnaast is er nog eens 29% van de token voorraad geserveerd voor de presale waar er in totaal dus 6,125 miljoen tokens worden aangeboden. Tokens kosten tijdens deze presale $0,99 per stuk en de token zal dus initieel gelist worden met een market cap van $6,063 miljoen. 

Investeerders zullen er snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijs van deze veelbelovende crypto. De verwachting is dat de koers van BTCBSC hard kan gaan stijgen op het moment dat die gelist wordt op publieke exchanges. Investeerders kunnen deelnemen aan de presale door naar de officiële Bitcoin BSC website te gaan. Hier kunnen ze hun wallet verbinden en vervolgens BTCBSC tokens kopen via BNB en USDT. 

Bezoek Bitcoin BSC presale hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!