Top 3 nieuwe crypto’s met potentie Q4 – Welke altcoins gaan exploderen ongeacht of Bitcoin daalt

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Iedere dag lanceren er nieuwe cryptomunten. Een groot deel van deze tokens heeft geen waarde, utility of potentie om te gaan stijgen. Als investeerder kan het lastig zijn om de nieuwe crypto met potentie te herkennen en te bepalen welke altcoins gaan exploderen. 

Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste nieuwe cryptomunten van dit moment om in te investeren. Dit zijn tokens die, ondanks dat Bitcoin daalt, een flinke koersstijging kunnen meemaken. 

Wat te doen als Bitcoin daalt?

Veel altcoins volgen de koers van Bitcoin, dus als Bitcoin daalt dan daalt de rest mee. Daardoor kan het lastig zijn om te investeren in tijden dat de Bitcoin matig presteert. De afgelopen maand daalde de Bitcoin koers met 9%, waardoor het verstandig is om in andere cryptomunten te investeren. En daar zouden nieuwe cryptomunten een uitkomst kunnen bieden.

Het investeren in presale tokens kan enorm winstgevend zijn, doordat een project in een vroege fase zit kan de koers door een lage marktkapitalisatie binnen een dag met tientallen procentpunten stijgen. Het tegenovergestelde is uiteraard ook waar. Een nieuwe crypto investering kan namelijk ook slecht uitpakken en daardoor kan je binnen enkele uren een groot deel van je inleg verliezen. 

Het is daarom verstandig om een klein deel van het portfolio te investeren in deze hoge risico assets en de crypto’s bij hoog rendement direct te verkopen. 

Top 3 nieuwe crypto met potentie – Welke altcoins gaan exploderen? 

Dit zijn onze drie favoriete tokens om in te investeren op dit moment. Door nu te investeren in deze tokens kan je als een van de eerste de munt bezitten, waardoor je voor een zeer lage prijs instapt: 

  1. Wall Street MemesBeste meme coin van 2023 
  2. Bitcoin BSCNieuwe crypto op de Binance Smart Chain 
  3. yPredictTrading platform met grote potentie 

Welke Altcoins gaan exploderen ongeacht of Bitcoin daalt? – Top 3 nieuwe crypto’s nader toegelicht 

In de volgende sectie worden de drie beste cryptomunten van dit moment in detail besproken. Deze munten hebben de potentie om te gaan stijgen in prijs zonder dat de algemene crypto markt in een bull run moet zitten. De meeste grote altcoins kunnen pas weer gaan stijgen als de algemene marktomstandigheden verbeteren. Deze drie nieuwe cryptomunten hebben hier veel minder last van, juist doordat ze nog in een vroege fase zitten. 

Wall Street Memes – Beste meme coin van 2023 

De eerste token die we gaan bespreken is Wall Street Memes. Dit nieuwe crypto project wist in zeer korte tijd de aandacht te trekken van veel investeerders. Niet vaak zien we een presale die in zo’n korte tijd meer dan $ 25 miljoen heeft weten op te halen via investeerders.

Het meme coin project werd ontwikkeld door Wall Street Memes als gevolg van het grote succes van de Wall Street Bet community’s, die onder andere verantwoordelijk waren voor de explosie van het GameStop aandeel. Wall Street Memes is de perfecte aanbieder voor deze munt. Vooral omdat ze op sociale media meer dan 1 miljoen volgers hebben. Met het grote bereik kon het project erin slagen om een van de meest succesvolle presales te organiseren. 

De presale is op dit moment in de allerlaatste fase en het is nog mogelijk om tokens aan te kopen voor iets minder dan twee weken. Na deze twee weken zal de token te koop zijn bij een grote crypto exchange en zou de token zomaar kunnen exploderen. 

Als de token verkoopt bij een Tier 1 exchange, dan is de token overgeleverd aan vraag en aanbod. En via een Tier 1 exchange komt er in een klap een zeer groot geïnteresseerd publiek bij, met als gevolg een stijgende vraag én $WSM koers. Als je nu investeert, betaal je 0,03373 USDT per token. Investeren kan onder andere met ETH en USDT. 

>>> Naar Wall Street Memes Presale <<<

Bitcoin BSC – Nieuwe crypto op de Binance Smart Chain 

Iedere investeerder heeft er weleens over nagedacht, wat als ik terug kon gaan in de tijd en Bitcoin kon kopen? Bitcoin BSC heeft de oplossing, deze BEP-20 token is gebouwd op de Binance Smart Chain. De token neemt je mee terug in de tijd, naar 2011 om precies te zijn, toen Bitcoin nog te koop was onder de $1. 

De crypto kan worden gezien als een duurzame versie van de Bitcoin. Dit komt doordat de token is gebouwd op de Binance Smart Chain en het daardoor kan werken via een Proof-of-Stake. Hierdoor hoeft het niet en niet via een energie onzuinige Proof-of-Work mechanisme waar Bitcoin mee werkt. Het valideren van transacties op een Proof-of-Work kost namelijk erg veel computerkracht en daardoor energie. 

Bitcoin (BTC BSC) met STAKE 2 EARN concept! | Hoe interessant in dit project?

Een ander voordeel van Bitcoin BSC is dat het mogelijk zal zijn om passief inkomen te genereren via staking. Door de tokens vast te zetten zal je worden beloond met BTCBSC tokens. Het smart contract van Bitcoin BSC houdt het schema aan van de originele Bitcoin, waardoor de nieuwe tokens op hetzelfde moment worden vrijgegeven, wat inhoudt dat de tokens over een periode van 120 jaar worden vrijgegeven.

Bitcoin BSC haalde in korte tijd al meer dan $1,7 miljoen op en de teller loopt snel op. Tijdens de presale zijn er iets meer dan 6 miljoen Bitcoin BSC tokens te koop. Na de presale zijn de tokens te koop bij een crypto exchange en kan Bitcoin BSC mogelijk in de voetsporen treden van de originele Bitcoin koers. De tokens zijn aan te kopen voor $0,99 en investeren kan met USDT, ETH of BNB. 

>>> Naar BTC BSC Presale <<<

yPredict – Trading platform met grote potentie 

yPredict is bezig met het ontwikkelen van een alles-in-een ecosysteem dat gebruik zal maken van kunstmatige intelligentie om crypto-investeerders te voorzien van informatie over beleggen. 

Wanneer je yPredict gaat gebruiken zal je direct merken dat je kan profiteren van AI signalen en analyses van het marktsentiment. Daarnaast kun je op het platform terecht voor technische analyses die worden ondersteund door AI.

Hierdoor kun je heel veel tijd besparen, want de technische analyses worden door het algoritme gedaan. Op het platform kun je ook instellen over welke tokens je signalen wil ontvangen. Zo kun je al je favoriete tokens in de gaten houden en weet je direct wanneer je assets moet aankopen of verkopen. 

Alle voorspellende modellen op het platform zijn gemaakt door de beste AI-developers en Quants. Hierdoor weet je zeker dat de modellen van hoge kwaliteit zijn en je kan vertrouwen op de informatie die je krijgt. 

Door nu te investeren in deze token steun je dit veelbelovende crypto platform en kun je in de toekomst als een van de eerste een voorspellend model testen van yPredict. Hierdoor kun je direct profiteren van de accurate signalen en nog veel meer. Uiteraard kun je ook investeren met de verwachting dat de token meer waard gaat worden. Investeren kan met ETH, MATIC en de creditcard en op dit moment betaal je $0,10 per token. 

>>> Naar yPredict Presale <<<

Investeren in nieuwe crypto met potentie – Stappenplan voor het investeren in Wall Street Memes 

Het investeren in nieuwe cryptomunten is lastiger dan het investeren in reguliere tokens. De coins in dit artikel dien je niet te kopen bij een centrale crypto exchange, maar zijn via de website van de crypto te koop. 

Aan de hand van een stappenplan willen wij duidelijk maken hoe je kan investeren in zo’n presale. In het voorbeeld gebruiken wij Wall Street Memes, maar het investeren in yPredict en Bitcoin BSC is een vergelijkbaar proces. 

  • Stap 1: Maak een crypto wallet aan: Om te kunnen investeren in een crypto presale heb je een crypto wallet nodig. Een crypto wallet kun je aanmaken via de website van bijvoorbeeld MetaMask. Deze wallet is gratis en gemakkelijk te gebruiken. 
  • Stap 2: Koop USDT of ETH bij crypto exchange: Om te kunnen investeren in een presale heb je USDT of ETH nodig. Met deze bekende cryptomunten kun je vervolgens WSM-tokens aankopen. Bij alle grote crypto exchanges kun je deze tokens aankopen, vervolgens kun je de tokens versturen van je wallet bij de exchange naar je MetaMask wallet. 
  • Stap 3: Bezoek website van Wall Street Memes: Ga naar de website van Wall Street Memes en ga naar de volgende stap. 
  • Stap 4: Ruil USDT of ETH om voor WSM-tokens: Kies hoeveel ETH of USDT je wilt gaan investeren in deze presale, klik op connect wallet en verbind je MetaMask wallet met de presale. Je dient de verbinding altijd te bevestigen via de browser extensie van MetaMask of de mobiele app. 
  • Stap 5: Claim tokens: De gekochte tokens zijn niet direct te claimen, pas nadat de presale is afgelopen is het mogelijk om de tokens te claimen. Dit kun je doen na de presale, door de website te bezoeken en te klikken op ‘Claim’. 

>>> Naar Wall Street Memes Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!