ChatGPT voorspelt: Kun je nog geld verdienen met PEPE of Dogecoin + verrassende onthulling over nieuwe crypto presale

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De crypto markt lijkt de afgelopen maanden flink af te koelen. Zo laten altcoins een neergaande trend zien en de koning van de cryptomunten, Bitcoin, beweegt zijwaarts. Zwaar weer voor de wereldwijde economie verbetert de crypto markt niet. Investeerders hebben door de toenemende inflatie het geld op dit moment meer dan nodig. 

Dat er een gouden tijd voor crypto aan zit te komen lijkt hoogst waarschijnlijk. De vierjarige cyclus van de crypto markt bestaat uit twee jaren van forse stijgingen (bull markt), een jaar van forse dalingen (bear markt) en een jaar van zijwaartse bewegingen (accumulatie). Momenteel lijkt bitcoin aan de vooravond van de nieuwe bull market te staan. Na een jaar van dalende koersen is er een kanteling begonnen en zitten we daardoor momenteel in een omhooggaande trend. 

Wanneer Bitcoin stijgt of daalt met een paar procenten, dan zien we vaak dat altcoins deze beweging nabootsen. Het is bij altcoins wel vaak zo dat de koersbeweging een stuk heftiger is in procenten vergeleken met Bitcoin. De twee altcoins die vandaag geanalyseerd worden zijn Dogecoin en Pepecoin. 

Deze twee meme coins stonden het afgelopen jaar een aantal keren in de schijnwerpers. De Dogecoin koers steeg bijvoorbeeld aanzienlijk na nieuws over een crypto-licentie bemachtigd door Elon Musk. De hype rondom PEPE in april van dit jaar was gigantisch. De meme coin wist binnen 3 weken de lijst van de top 100 cryptomunten te betreden met een marketcap van maar liefst $1 miljard. Dit is een verbazingwekkende som geld voor een nieuwe meme coin. Investeerders vragen zich af of zij nog geld kunnen verdienen met deze crypto munten.

Dogecoin koers verwachting ($DOGE)

De koers van DOGE is vanaf de all-time high van $0,7605 zo’n 90% gedaald en wordt momenteel verhandeld voor $0,06. De trend op de langere termijn is nog steeds dalend.

Vanaf mei 2022 begeeft Doge zich in een trading-range. De low van de range ligt rond de $0,053 en de high rond de $0,10. Het leek er even op dat Doge de trading-range zou verlaten en een begin aan een nieuwe omhooggaande trend zou maken, maar de koers liep tegen resistance aan rond $0,15. Vervolgens is de koers terug de trading-range in gekomen en beweegt het zich verder zijwaarts. Op de langere termijn zit de koers nog steeds vast in een descending triangle pattern en is de kans aanwezig dat de koers verder gedumpt wordt.

Op de korte termijn staat de koers er niet gunstig voor. Een trend kan vaak bepaald worden door middel van lows en highs. De koers van Doge heeft van 17 augustus tot 30 augustus higher lows en higher highs laten zien, wat een uptrend aangeeft. Vanaf 30 augustus tot op heden laat de koers lower highs en lower lows zien wat een downtrend weergeeft.

 Wil de koers van Doge de trend kantelen naar een uptrend dan zal de volgende low zich boven de koers van $ 0,59 moeten vormen en vervolgens een nieuwe higher high boven $0,62. Zolang dit niet gebeurt zal de huidige downtrend zich verder uitspelen en hoogstwaarschijnlijk een nieuwe low opzoeken.

Pepe koers verwachting ($PEPE)

De koers van Pepe zag begin mei 2023 een gigantische stijging van ruim 800%. Vervolgens is er een hevige daling ingezet en zit de meme coin nog altijd in een downtrend.

De koers van PEPE laat duidelijk een neergaande trend zien met lower highs en lower lows. Het lijkt er niet op dat de trend snel zal gaan kantelen. Wil je als trader inspelen op de koers van PEPE, dan is het verstandig om eerst te wachten tot de koers rond $0,0000007889 wordt overstegen om een nieuwe high neer te zetten. 

Het shorten van de meme coin kan overigens een interessante optie zijn om verder in te spelen op de downtrend. De koers kan rond $0,0000007336 resistance ervaren, waar een eventuele short positie opgepakt kan worden.

Alternatieve meme coin – Wall Street Memes ($WSM)

Investeerders die op zoek zijn naar een flink rendement op korte termijn kunnen nu slim inspelen op crypto presales. Deze crypto projecten verkopen hun tokens tegen een lage koers voordat ze genoteerd worden aan een exchange. Met een redelijke investering kun je zomaar crypto miljonair worden!

Wall Street Memes is een van deze presale crypto’s. De $WSM-token, die tijdens de presale wordt verkocht, heeft meer dan $25 miljoen weten op te halen. Het project is gebaseerd op memes, die gedeeld worden via de sociale media kanalen van WSM. 

De presale van WSM komt tot zijn einde in tien dagen. Momenteel is de meme coin te koop tegen een koers van $0,0337. Door je wallet te verbinden via de officiële site van WSM, kun je gemakkelijk de tokens aanschaffen met ETH, BNB, USDT en creditcard. 

De token zal tegen het einde van september op verschillende exchanges genoteerd worden. Mis de kans dus niet om geld te verdienen met crypto en neem deel aan de hype van Wall Street Memes!

Koop $WSM hier

Alternatieve crypto presale – BTCBSC ($BTCBSC)

Veel investeerders hebben de boot gemist in 2011 toen Bitcoin werd verhandeld tegen een koers van slechts $1. BTCBSC is een gloednieuw crypto project met zijn eigen presale, die een tweede kans biedt aan investeerders. 

BTCBSC is een van Bitcoin afgeleide BEP20-token gebouwd op de Binance Smart Chain. Deze presale heeft al meer dan $2 miljoen opgehaald en heeft het doel om $3,96 miljoen op te halen. Met $BTCBSC kan ook passief inkomen gegenereerd worden door middel van het staken van de tokens. Net als de originele Bitcoin, die elke tien minuten nieuwe Bitcoins vrijgeeft, krijg je via smart contracts een beloning uitbetaald voor het staken van $BTCBSC.

De totale supply bestaat uit 21 miljoen tokens, hiervan zullen 6,125 miljoen verkocht worden tijdens de presale. $BTCBSC kan gekocht worden tegen een koers van $0,99 met BNB, ETH en USDT. 

Laat deze crypto presale niet aan je voorbij gaan en spring op de hype van deze nieuwe crypto. De roadmap van het project laat zien dat $BTCBSC een rooskleurige toekomst voor zich heeft en wellicht een explosief rendement kan bieden voor vroege investeerders.

Koop $BTCBSC hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!