Solana koers verwachting: Kan de populaire crypto crashen nav FTX dump – Wat zijn de beste crypto alternatieven?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De laatste tijd gebeurt er veel met de Solana koers en die ontwikkelingen zijn niet allemaal even positief. Onlangs werd er nog bekendgemaakt dat betalingsverwerker Visa het netwerk van Solana gebruikt voor crypto betalingen. Je kan denken dat dit een bull run zou veroorzaken voor de Solana koers, maar niets was minder waar. De koers zakte namelijk flink in de afgelopen maand. 

Nu komt de Solana koers nog meer onder druk te staan door geruchten over een grote dump aan SOL tokens door de FTX exchange. Zo werd onlangs bekend dat FTX in grote financiële problemen verkeert en daardoor assets aan het verkopen is. Aanwijzingen daarvoor wijzen naar de goedkeuring die FTX afwacht voor de betalingen. 

Via deze aanvraag wilde het de exchange hun crypto assets omzetten in een fiat, zodat ze hun cashflow weer op orde kunnen krijgen. Zo bezit FTX ongeveer $ 685 miljoen aan SOL tokens. De crediteuren staan namelijk in de rij om schulden in te lassen. In totaal wordt er meer dan € 3 miljard teruggevorderd door de schuldeisers. Het is daarom geen gek idee dat ze eisen dat die tokens verkocht moeten worden. Toch kan dat niet zomaar gebeuren, want de FTX heeft een overeenkomst gesloten dat ze niet meer dan 100 tot 200 miljoen aan tokens mogen verkopen voor fiat. 

Zoals de grafiek van de SOL token laat zien, gaat het al niet zo florissant de afgelopen tijd. Zo is de Solana koers de afgelopen maand met 27,93% gedaald en de afgelopen week met 7,94%. De geruchten over de SOL dump door FTX hebben dus duidelijk zijn weerslag gehad. 

Maar hoe groot is de kans op een echte crypto crash van de Solana koers? Dat is zeer afhankelijk van de afloop van het FTX debacle en de rechtszaak die daar aan vast hangt. Wordt FTX verplicht zijn schuldeisers tegemoet te komen? Dan moeten ze crypto wel omzetten in fiat en dit zou een dergelijke crash kunnen veroorzaken.

Het is daarom wellicht verstandig om een alternatief te zoeken voor SOL tokens. Een interessant voorbeeld zijn presale crypto. Bij deze crypto kun je tegen een voordelige prijs instappen en maximaal profiteren van mogelijk explosieve koersstijgingen. Op dit moment zijn er twee zeer interessante presale crypto beschikbaar om in te investeren: Wall Street Memes (WSM) en Bitcoin BSC (BTCBSC). 

De beste crypto alternatieven voor Solana

De onzekerheid van de Solana koers maakt het vrij lastig om te voorspellen wat de koers gaat doen. Het kan daarom wellicht verstandiger zijn om op zoek te gaan naar andere populaire cryptomunten. De beste crypto hiervoor zijn Wall Street memes en Bitcoin BSC. 

Wall Street Memes heeft tot nu toe een ongekend goede presale meegemaakt. Zo werd er uiteindelijk meer dan $ 28 miljoen opgehaald met de verkoop van 50% van de total token supply. Met dit bedrag hebben ze genoeg geld voor listings aan Tier 1 exchanges, die binnen niet afzienbare tijd bekendgemaakt zullen worden.

De andere populaire crypto, Bitcoin BSC token, maakt ook een zeer succesvolle presale mee. Deze token heeft namelijk al meer dan $1,5 miljoen opgehaald binnen een aantal dagen. We zullen hieronder kort toelichten waarom deze cryptocurrencies zo interessant zijn. 

Wall Street Memes (WSM)

De presale van Wall Street Memes begon enkele weken geleden en heeft sinds die tijd enorm veel tokens verkocht. Zoals je hierboven kan lezen, staat de teller op meer dan $ 28 miljoen. Waar komt dit succes precies vandaan?

Wall Street Memes heeft een meme coin ontwikkeld die als doel heeft om de kleine belegger de kans te bieden explosieve rendementen te behalen. Het project is ontstaan uit de Wall Street Bets beweging die het in 2021 opnam tegen de grote jongens van Wall Street. De traders op Wall Street hadden namelijk gespeculeerd op een daling van het aandeel. Door kleine beleggers op te roepen te investeren in het GameStop aandeel, steeg de koers echter explosief en verloren de grote jongens veel geld. 

Met ditzelfde idee in het achterhoofd wil Wall Street Memes jou dezelfde mogelijkheid bieden met de $WSM token. En daar heeft het zeer goede fundamenten voor gelegd. Een meme token rendeert namelijk van hype op social media, en Wall Street Memes beschikt over een community van meer dan 1 miljoen volgers op hun social media kanalen. Zij kunnen dus met enkele berichten een grote groep bereiken.

Daarnaast heeft het X account, voorheen Twitter, meermaals contact gehad met Elon Musk. Mocht Elon Musk in de toekomst weer een tweet verzenden over Wall Street Memes, dan zou de token zomaar nog verder kunnen exploderen. En we weten allemaal nog wat een enkele tweet van Musk met de Dogecoin koers gedaan heeft. 

Het team heeft verder alle tokens gereserveerd voor de community. Zo is 50% verkocht tijdens de presale, gaat 30% naar community belonging en marketing en de overige 20% wordt gebruikt voor liquidity bij grote exchanges. 

Op deze manier wil Wall Street Memes jou de kans bieden om een explosieve meme coin koers mee te maken en zo immense rendementen te behalen, net zoals vroege investeerder van Dogecoin, Shiba Inu en Pepe in het verleden.

Je hebt nu nog de laatste kans om $WSM token aan te schaffen via de presale website. Hier kun je de token kopen met Ethereum, USDT, BNB of creditcard. Na aankoop kun je de tokens opslaan in de MetaMask wallet, die gemakkelijk is te downloaden als app of browser extensie.

Voor degene die nu interesse heeft in deelname aan de Wall Street Memes presale, is het proces eenvoudig. Of je nu gebruik wil maken van Ethereum, USDT, creditcard of BNB, het kan allemaal. Een gerenommeerde crypto wallet als MetaMask is ook nodig. Download eenvoudig de app, waardeer je crypto er op en je bent klaar om te gaan.

>>> Nu naar Wall Street Memes <<<

Bitcoin BSC (BTCBSC)

Een zeer goed alternatief voor de onzekere Solana koers is de Bitcoin BSC. Dit project heeft een eigen Bitcoin variant ontwikkeld die opereert op de Binance Smart Chain. Hierdoor is het project erin geslaagd om een verbeterde versie van Bitcoin op de markt te brengen. Wat hebben ze dan precies verbeterd?

De kosten om transactie te verwerken met Bitcoin zijn vrij hoog en de tijd die het kost zijn erg lang. Zo betaal je per transactie gemiddeld $ 5 tot $ 10 en duurt het ongeveer 10 minuten voordat de transactie is verwerkt. Doordat Bitcoin BSC opereert op de Binance Smart Chain zijn de kosten per transactie zeer laag en worden transacties vrijwel direct verwerkt. Dit komt doordat de Binance Smart Chain zeer efficiënt werkt en erg schaalbaar is.

Ook kan het project smart contracts ontwikkelen voor de $BTCBSC token, iets wat onmogelijk is voor Bitcoin. Zodoende heeft Bitcoin BSC een zeer lucratief stakingprogramma opgezet. Voor dit programma is ongeveer 70% van de total token supply gereserveerd. Het loont dus zeker om je tokens via dit programma te staken en zodoende een passief inkomen te genereren. 

Op dit moment kun je de $BTCBSC tokens aanschaffen via de presale. Hier is op de eerste dag al meer dan $150.000 opgehaald. Dit laat zien dat de interesse van veel investeerders is gewekt. Toch kun jij nu ook nog profiteren van een zeer voordelige prijs per $BTCBSC tokens van $0,99. Dit is dezelfde prijs als Bitcoin in 2011 en roept bij sommige dus een nostalgisch sentiment op.

Ga dus snel naar de presale website van Bitcoin BTC en verschaf jezelf van voldoende $BTCBSC tokens om te staken. Het aantal tokens tijdens de presale is gelimiteerd, dus wacht niet te lang.

>>> Nu naar Bitcoin BSC <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!