De 4 beste crypto presales die worden gelanceerd in september

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Presales trekken een schare investeerders aan omdat ze een duidelijke kans bieden om te investeren in een innovatieve en opvallende crypto. Presale lanceringen stellen beleggers in staat om hun kapitaal in te zetten in een potentieel blue chip-project tegen een aanzienlijk lagere prijs, voordat het token wordt gelanceerd op de internationale exchanges. Ook bieden deze nieuwe crypto projecten doorgaans gereduceerde tokenprijzen om buzz te genereren en kapitaal aan te trekken voor ontwikkeling.

Als je in de allereerste fase van een veelbelovend project aan de slag gaat, kan dit tot enorme opbrengsten leiden als het project bloeit. We hebben bijvoorbeeld grote crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum levensveranderende winsten zien genereren voor degenen die er al vroeg voor kozen om te investeren. Het kiezen van een presale om in te investeren vereist echter een grondige due diligence, rekening houdend met de legitimiteit, de utility en de algemene visie van het project.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met de vier beste crypto presales die in september 2023 plaatsvinden. Het gaat om de volgende projecten:

  1. Shiba Memu (SHMU)
  2. Chancer (CHANCER)
  3. AltSignals (ASI)
  4. Metacade (MCADE)

Shiba Memu: De aanvoerder van de lijst met beste crypto om in te investeren in september

De tijd van Dodgecoin is voorbij – er is een nieuw groot project op de blockchain. Shiba Memu (SHMU) is een spannend, innovatief project in de presale fase dat het woord meme coin naar een geheel nieuw niveau tilt.

Waarom is dat? Shiba Memu maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) en combineert deze met de beste aspecten van gedistribueerde grootboek technologie – in een schattige, onweerstaanbaar charmante meme coin die klaar is om op een missie naar de maan te gaan.

En daarin ligt de aantrekkingskracht van het project. Shiba Memu is ontwikkeld om zelf marketingstrategieën te sturen, bouwen en implementeren met bijpassende contentcreatie en platform betrokkenheid op basis van wat er allemaal speelt op de markt.

Het is een duidelijk contrast met de gebruikelijke meme coins die geen utility hebben: Shiba Memu luidt een nieuw tijdperk in voor meme coins met een mix van AI en meme magie. Het zal opnieuw definiëren hoe meme coins en crypto hun marketingstrategieën implementeren en zich onderscheiden van de rest.

Het protocol voert een presale uit voor het native SHMU token, met een dagelijkse prijsstijging van $0,000225 tot oktober, wanneer de presale eindigt – waardoor vroege investeerders een voorsprong in winst krijgen.

Je bent echter net op tijd. De presale is verlengd van 60 naar 120 dagen om nieuwe deelnemers de tijd te geven hun bezit te laten groeien en om vroege investeerders nog meer winst te geven dan ze al hadden kunnen verwachten. Mis de kans niet om voorop te lopen op het gebied van crypto en AI, terwijl de prijs in de presale slechts $0,025075 is.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

Chancer: Gedecentraliseerd gokken op de juiste manier

Chancer (CHANCER) is weer een populaire presale lancering die je niet wilt missen – vooral nu de markt voor online casino’s en sportweddenschappen tussen 2020 en 2030 met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 12% zal groeien. Dat is een groot stuk taart, en degenen die investeren in Chancer staan als eerste in de rij om een deel van die waarde in de blockchain ruimte te veroveren.

Chancer bouwt een gedecentraliseerd platform voor online gokken waarmee gebruikers nieuwe gokmarkten kunnen creëren en hun kansen op vrijwel elk evenement kunnen bepalen. Politiek, voorstellen, pro-worstelen, weddenschappen tussen collega’s… je kunt het zo gek niet bedenken en je zult er hoogstwaarschijnlijk zonder tussenpersonen via Chancer op kunnen wedden.

De presale voor het CHANCER token is aan de gang, voorafgaand aan de aanstaande lancering op BitMart, een crypto exchange met meer dan 180 nationaliteiten en een handelsvolume van ongeveer een half miljard dollar. Het is niet verrassend dat CHANCER naar verwachting bij de lancering en notering in waarde en slagkracht zal stijgen. Zin om een gokje te wagen op de toekomst van iGaming? Laat deze presale dan niet aan je voorbij gaan.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

AltSignals: Door AI verbeterde aanbieder van trading signals betreedt de crypto scene

AltSignals (ASI) is sinds 2017 een waardevolle hulpbron voor handelaren en voorziet beleggers van marktoproepen met een opmerkelijke nauwkeurigheid van 60%. En ja, AltSignals neemt zijn expertise mee naar crypto met de presale van het ASI token.

Deze stap sluit aan bij het doel van het bedrijf om een nieuwe door AI aangedreven integratie te bouwen genaamd ActualizeAI, een geavanceerd platform dat is ontworpen om onberispelijk getimede marktbezoeken te doen. Verwacht wordt dat het algoritme van het platform een nog hoger nauwkeurigheidspercentage zal bereiken (van gemiddeld 64% tot wel 80%).

Stel je het potentieel eens voor wanneer ActualizeAI wordt gelanceerd en ASI op exchanges wordt genoteerd – er kan veel geld worden verdiend met market calls en token prijsstijgingen. Daarom hebben we AltSignals gerangschikt als een van de beste crypto presales van september 2023.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

Metacade: Onlangs afgesloten GameFi ICO te goed om te missen!

We hebben gezegd dat deze lijst crypto projecten zou omvatten die zich in de fase van de presale bevinden, maar één token dat onlangs zijn ICO heeft afgerond, verdient vermelding: Metacade (MCADE). Metacade tilt blockchain gaming naar een hoger niveau met zijn unieke mix van Web3 integratie en play-to-earn mechanisme, mogelijk gemaakt door zijn MCADE token, dat afgelopen maart 2023 werd gelanceerd.

Metacade introduceert een nieuw publiek in Web3 via de blijvende aantrekkingskracht van gaming en opent een van de eerste baanbrekende, door de community aangestuurde arcades met een enorme selectie van echt leuke play-to-earn games waarbij gebruikers worden beloond met MCADE tokens.

Marktanalisten verwachten dat de wereldwijde GameFi industrie tussen 2022 en 2028 met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 27% zal groeien. Nu de wereldwijde vraag de komende jaren aanzienlijk aan kracht wint, wordt verwacht dat houders van het MCADE token de vruchten zullen plukken van de GameFi hausse. Momenteel wordt MCADE verhandeld tegen $0,0082. Dit is een uitstekende kans voor mensen die de presale hebben gemist om bij dit project in te stappen. Het potentieel voor Metacade om in prijs te stijgen is zo goed dat je het niet wilt missen.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van MCADE, vind je hier <<<

Conclusie: De beste crypto presale lanceringen van 2023

Er bestaat geen twijfel over: een presale is waar het om draait als je serieuze winst wilt maken. Het vinden van een crypto presale die de moeite waard is om in te investeren, kan goud waard zijn. Maar voordat je afstand doet van je zuurverdiende geld, moet je er altijd aan denken om je due diligence te doen. Eén ding is echter zeker: deze vier presales behoren tot de projecten met de meeste buzz van 2023. 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!