Van memes tot miljoenen: De prijsprojectie van Shiba Memu en Pepe Coin voor 2023

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Stap regelrecht de meme-jungle van 2023 binnen, waar nieuwe meme coins opduiken als lekkernijen voor een hongerige pup. Maak kennis met het dynamische duo: Shiba Memu en Pepe Coin. Dit zijn niet zomaar coins; ze zijn als de coolste projecten die op dit moment in de wereld van meme coins te vinden zijn, elk met een eigen plan en dromen die groter zijn dan die van de meeste andere projecten. Maar zou Shiba Memu het sympathieke Pepe kunnen verslaan met zijn door AI aangedreven marketingtactieken? Lees verder en geniet van een spannend verhaal over een confrontatie tussen twee genieën in de wereld van meme coins.

Wat is Shiba Memu?

Wat krijg je als je geavanceerde AI technologie combineert met een meme coin met honden thema? Shiba Memu! Deze intelligente kleine pup is de laatste nieuwkomer in de race van meme coins met honden thema. In tegenstelling tot andere meme coins is Shiba Memu echter niet alleen een blaffende hond – het heeft namelijk veel meer te bieden dan de andere projecten.

Shiba Memu (SHMU) is een door AI aangedreven meme coin met één uniek onderscheid: zelfmarketing. Deze intelligente digitale hond kan in een mum van tijd het werk van 100 reclamebureaus uitvoeren – over een meester in marketing gesproken! Shiba Memu kan alle online content opsnuiven waarin deze wordt vermeld, zowel positief als negatief. Het analyseert deze content, genereert marketingcampagnes en stuurt het verhaal naar potentiële kopers.

Hoe werkt Shiba Memu?

Shiba Memu is echt uitstekend. Deze nieuwe hond kan veel gevarieerde trucs uitvoeren, die de oude honden zich niet kunnen voorstellen. Maar wat maakt het blaffen van deze hond zo luid? De AI component. De briljante combinatie van AI en blockchain technologie zorgt ervoor dat het mijlenver voorloopt op andere meme coins.

Deze AI component maakt gebruik van een fascinerend dashboard waarmee gebruikers rechtstreeks met deze coin kunnen communiceren. Gebruikers kunnen het dashboard verschillende aanwijzingen geven en deze intelligente tool zal beoordelen of deze de moeite waard zijn. Shiba Memu reageert op instructies van gebruikers en monitort hun interacties. De AI is ook versterkt met Natural Language Processing (NLP), waardoor Shiba Memu van de online buzz kan leren wat in het belang van de community is – wat betekent dat het de aandacht kan trekken en groei kan stimuleren.

Deze slimme digitale hond is ook uitgerust met analysetools voor sentiment- en voorspellende analyse. De tool voor sentimentanalyse detecteert positieve of negatieve online sentimenten jegens Shiba Memu en reageert hierop waar nodig. Aan de andere kant zorgt de voorspellende analyse tool ervoor dat onze hondenvriend niet alleen in het heden blijft, maar ook toekomstige trends voorspelt door de marktgeschiedenis te analyseren en er het beste van te maken.

Prijsvoorspelling van Shiba Memu

In tegenstelling tot traditionele meme coins is Shiba Memu niet afhankelijk van online tractie en hype. De solide routekaart omvat het gebruik van AI om de markt te doorzoeken en zijn eigen buzz te creëren, waardoor potentiële kopers enthousiast worden. Slechts 8 weken na de presale heeft Shiba Memu een bedrag van $2,3m aan ICO financiering opgehaald. De token presale prijs begon op $0,011125, en na 8 weken van een dagelijkse prijsverhoging van $0,000225, is het token van Shiba Memu nu geprijsd op $0,024400.

Afgaande op deze indrukwekkende resultaten is het redelijk veilig om te zeggen dat de toekomstige prijsvoorspelling van Shiba Memu bullish is. De prijs van het token van Shiba Memu, die oorspronkelijk gepland was om $0,0244 te bereiken aan het einde van een presale van 60 dagen, zal $0,0379 bedragen wanneer de presale na 120 dagen eindigt, wat een stijging van 240,67% vertegenwoordigt ten opzichte van de prijs aan het begin van de presale.

De kers op de taart is dat BitMart, het populaire CEX platform, heeft bevestigd dat het de coin onmiddellijk op de markt zal brengen nadat de presale in oktober eindigt. Deze nieuwe pup heeft echt grootse plannen!

Wat is Pepe Coin?

Pepe is gelanceerd in het tweede kwartaal van 2023 en werd al snel bekend bij meme enthousiastelingen. Gebouwd op de Ethereum blockchain, is het een ERC-20 coin met briljante deflatoire tokenomics. Binnen enkele weken na de lancering was de marktkapitalisatie gegroeid tot een verbazingwekkende $1 miljard, waardoor het een van de beste crypto’s is om in te investeren. Dit succes is vooral te danken aan het feit dat de coin is vernoemd naar de kikker Pepe, een al populaire meme uit het begin van de jaren 2000.

PEPE is een van die meme coins waarvan het succes opmerkelijk was omdat het de dominantie van Shiba Inu en Dogecoin uitdaagde – destijds de twee belangrijkste meme coins. Naast de naam kon het succes van Pepe ook worden toegeschreven aan het feit dat het de verkoop van de tokens aan VC’s niet beperkte, omdat het een op de community  gebaseerd eerlijk distributiesysteem gebruikte.

Pepe’s prijsvoorspelling

Sinds de lancering heeft PEPE beter gepresteerd dan de meeste andere meme coins. De afgelopen weken is de groei echter vertraagd. Dit baart beleggers zorgen over de vraag of de economie zich binnenkort zal herstellen. Pepe Coin werd gelanceerd voor $0,00000057 per token en wordt momenteel verhandeld voor $0,00000108.

Het PEPE token heeft nog steeds extra ruimte voor groei en de prijs zou tussen nu en het einde van het jaar kunnen stijgen. Sommige analisten geven aan dat PEPE tegen het einde van dit jaar naar 0,00000214 zou kunnen stijgen – een stijging van 40% ten opzichte van de huidige prijs.

Shiba Memu versus Pepe Coin: Welke coin is de toekomst?

Shiba Memu (SHMU) en Pepe (PEPE) charmeren investeerders op verschillende manieren: Shiba Memu verblindt met zijn krachtige AI magie en PEPE verleidt investeerders met niets anders dan schattige kikker-charmes. Beide kwalificeren zich als een van de beste crypto’s om in te investeren. Niettemin komt slechts één coin naar voren als favoriet in deze strijd: Shiba Memu! Deze intelligente meme hond onderscheidt zich van zijn kikkerachtige tegenhanger vanwege zijn AI technologie en bijgevolg betere vooruitzichten op een lang leven.

Deze AI innovatie heeft Shiba Memu onderscheiden, en met zoveel beschikbare meme coins is een voorsprong cruciaal. De uitzonderlijke prestaties in de presale tot nu toe zijn indicatief voor uitstekende aanhoudende vooruitzichten.

Meer informatie en deelname aan de SHMU presale vind je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!