Welke crypto gaat stijgen in september – 5 beste crypto’s om nu te kopen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptocurrency-sector sluit de maand augustus af met een marktkapitalisatie van $1.046 biljoen. Dit is representatief voor een daling van ongeveer -11% die vooral werd veroorzaakt door de rommelige lancering van het layer-two Shibarium netwerk. Investeerders kijken daarom ook liever niet naar vorige maand en hopen dat september betere vooruitzichten kan bieden.

Echter lijken de koersen van de tien grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie vrij besluiteloos. Zo kan het nog maar de vraag zijn of de crypto markt weet te herstellen van de klap die is uitgedeeld op 18 augustus. Destijds werd het langverwachte layer-2 protocol van Shiba Inu, het Shibarium netwerk, gelanceerd en deze lancering was allesbehalve soepel.

In de eerste 24 uur zorgde een grote influx van transacties voor een storing op de site, waardoor er $1.7 miljoen aan Ethereum vast kwam te zitten op cross-chain bridges. De site werd al snel offline gehaald, maar de paniek hield stand en bears kregen de controle op de markt.

Met een succesvolle herlancering van het Shibarium netwerk hopen investeerders het negatieve sentiment achter zich te laten. Veel traders zullen halsreikend uitkijken naar wat de maand september te bieden heeft. In dit artikel zullen we daarom de vijf beste crypto’s om nu te kopen bespreken.

5 Beste crypto’s om nu te kopen

Met de besluiteloosheid die nu heerst in de meest populaire cryptocurrency kunnen investeerders op zoek zijn naar de beste altcoins die op korte termijn aanzienlijke rendementen zouden kunnen bieden. In de secties hieronder beschrijven wij de meest veelbelovende cryptocurrency die zou kunnen stijgen in september. 

Wall Street Memes ($WSM)

We beginnen deze lijst met Wall Street Memes (WSM), een nieuw crypto meme project dat zich in de presale fase bevindt. Wall Street Memes is een tokenisatie van de bekende beweging in 2020 waar particuliere investeerders het gezamenlijk opnamen tegen grote hedgefondsen in de AMC en GameStop aandelen.

WSM is een meme token. Vaak hebben meme tokens geen utiliteit, maar Wall Street Memes brengt hier verandering in. Gezien WSM een ERC-20 token is, is het mogelijk om de token te staken via smart contracts. Hierdoor krijgen investeerders de kans om passief inkomen te verdienen door hun tokens voor een bepaalde tijdsperiode vast te leggen. Dit concept blijkt erg populair. Binnen enkele weken heeft het project al meer dan $25 miljoen opgehaald, waardoor het tot de beste presales van 2023 behoort.

Het succes van Wall Street Memes is niet alleen afhankelijk van zijn staking utiliteit. Het team achter het project is ervaren en had al eerder succes met zijn NFT collectie, Wall Street Bulls, die in enkele minuten na de lancering al was uitverkocht.

Naast het ervaren team helpen de gedecentraliseerde tokenomics het project verder. Van de 2 miljard tokens wordt 50% verkocht in de presale, 30% bewaard voor community beloningen, 10% voor CEX liquiditeit en 10% voor DEX liquiditeit. Investeerders zijn enthousiast over de tokenomics omdat de tokens voor 80% in handen zullen zijn van de community.

Op dit moment bevindt de presale zich in de laatste fase, waar investeerders nog ongeveer een maand hebben voordat de token zal worden gelist op exchanges. Geïnteresseerde investeerders kunnen WSM tokens kopen voor $0.0337 per stuk. Hiervoor moeten ze naar de officiële website en kunnen ze betalen met USDT, ETH, BNB of creditcard.

Bezoek Wall Street Memes Hier

Sonik Coin ($SONIK)

De volgende beste crypto om nu te kopen is Sonik Coin (SONIK). Sonik Coin is de tweede ERC-20 meme coin in het lijstje en voor goede redenen. De presale verloopt erg succesvol en heeft binnen een paar weken al bijna $700k opgehaald van de $2,098,547 hard cap. Zoals de naam al insinueert, is de meme token een belichaming van alle memes over Sonic the Hedgehog. Het project heeft echter geen relatie met SEGA, Sonic of andere gerelateerde producten en is een humoristisch, verfrissend, standalone meme coin project.

Snelheid is natuurlijk de belangrijkste eigenschap van Sonik en dit wil het project weerspiegelen door zo snel mogelijk een marktkapitalisatie van $100 miljoen te bereiken. Gezien de hard cap van ongeveer $2 miljoen heeft het project genoeg ruimte over om exponentieel te groeien.

Het project beschikt over 299,792,458,000 $SONIK tokens, wat representatief is voor de snelheid waarmee Sonik zijn tokens verzamelt, namelijk de snelheid van het licht. 50% van de tokens worden aangeboden tijdens de presale, terwijl 40% vast zit in smart contracts voor hun stake-2-SPEED mechanisme. De overige 10% wordt gebruikt voor exchange liquiditeit.

Liefhebbers kunnen deelnemen aan dit community-gerichte project door $SONIK tokens voor $0.000014 aan te schaffen op de Sonik coin site. Analisten voorspellen rendementen van wel 50x dus wees er snel bij.

Bezoek de Sonik coin Presale Hier

Launchpad XYZ ($LPX)

Launchpad XYZ behoort ook tot de 5 beste crypto’s om nu te kopen vanwege zijn unieke waardevoorstel. De wereld van Web3 kan voor onervaren traders moeilijk te navigeren zijn en hiervoor biedt Launchpad XYZ een oplossing. Het project wil namelijk een soort startpagina zijn waar je in één oogopslag het laatste nieuws, trades en trends kan zien.

Om dit te realiseren is Launchpad bezig met de ontwikkeling van een platform dat is uitgerust met alle Web3 functies. Hierbij moet je denken aan een digitale wallet, eigen exchange, een trading terminal en zelfs een uitgebreide AI-assistent. Hierdoor kunnen nieuwe traders gemakkelijk de Web3 sector navigeren en zelfs gebruik maken van AI trading signalen voor gegarandeerde winst.

De LPX token van Launchpad XYZ speelt een grote rol in het ecosysteem. Alle transacties worden namelijk gedaan met LPX en de LPX tokens kunnen worden gestaked voor exclusieve voordelen zoals vroegtijdige toegang tot presales en NFT mints, korting op kosten en nog veel meer.

De Launchpad XYZ presale heeft tot nu toe ongeveer $1.5 miljoen opgehaald en investeerders hebben nog maar kort de tijd voordat deze eindigt. Tokens kunnen voor 0.0445 $USDT per stuk worden gekocht. Sluit je aan bij de brug tussen Web2 en Web3 door $LPX tokens te kopen en haal je voordeel uit de grote utiliteit van het project.

Bezoek Launchpad XYZ Hier

yPredict ($YPRED)

Het volgende grote crypto analyse platform bevindt zich nu in de presale fase en zijn $YPRED token heeft de potentie om enorm te stijgen in september. yPredict is een crypto trading en signalen platform dat zich specialiseert in Artificiële Intelligentie (AI). Het platform maakt het speelveld gelijk door particuliere traders de analytische kracht van AI te bieden. Op deze manier hebben niet alleen grote instituties beschikking over krachtige algoritmes.

Op het platform zullen traders door middel van de $YPRED token toegang krijgen tot AI signalen, sentiment analyse, technische analyse en patroonherkenning. De voorspellende modellen die de AI signalen geven zijn ontwikkeld door de top 1% AI experts. Hierbij kunnen traders zien welke coins er viraal gaan op sociale media, of de technische indicatoren op dit moment een verkoop- of koopsignaal geven en of het huidige patroon bearish of bullish is. Cryptocurrency traden is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met yPredict. Het platform bevat ook veel meer functies dan vergelijkbare platforms zoals defytrends, dash2trade en lunarcrush.

Naast zijn eigen functies is yPredict ook bezig met het ontwikkelen van een marktplaats waar machine learning ontwikkelaars hun eigen voorspellende modellen kunnen aanbieden als abonnementen. Het yPredict ecosysteem draait volledig op $YPRED tokens. Gezien de grote utiliteit die de token biedt, zal het niet gek zijn dat de vraag naar de token de lucht in schiet. Analisten verwachten daarom ook dat de token een potentie laat zien voor groei van wel 10-100x.

De presale heeft al $3.6 miljoen opgehaald en tokens kunnen op dit moment worden gekocht voor $0.1 per stuk. Deze prijs zal echter toenemen met +11.11% naar $0.11 zodra de $4.582 miljoen is bereikt. Wees dus snel en haal de $YPRED tokens tegen een zo laag mogelijke prijs om zo veel mogelijk te profiteren van de stijgingen.

Bezoek yPredict Hier

Ethereum (ETH)

Ethereum is de tweede grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie en een grote speler in de cryptocurrency sector. Op dit moment is ETH $1,644.24 waard, een daling van 0,65% in 24 uur. Toch is de populaire cryptomunt sinds het begin van het jaar gestegen met wel 37,5%. Sinds de overstap op een proof-of-stake consensus in plaats van een proof-of-work consensus zijn de energiekosten enorm gedaald waardoor transacties op het Ethereum netwerk aantrekkelijker zijn ten opzichte van alternatieven. Toch heeft de ETH koers afgelopen maand een klap van ongeveer -12% ontvangen toen de mislukte lancering van het Shibarium netwerk plaatsvond.

De Ethereum koers verwachting blijft nog steeds bullish. Gezien de succesvolle herlancering van het Shibarium netwerk zal het niet lang duren voordat de markt herstelt van het negatieve sentiment. De technische indicatoren delen het optimisme. De Relative Strength Index (RSI) staat op een neutrale positie rond de 50 terwijl de Moving Average Convergence Divergence (MACD) een bullish signaal van 0.3 geeft. 

Dit geeft aan dat investeerders op korte termijn stijgingen kunnen verwachten in de koers van ETH. Verder dient de utiliteit van Ethereum als fundament waarop de crypto op lange termijn verder kan bouwen. Dit maakt Ethereum één van de beste crypto om nu te kopen. Investeerders kunnen ETH kopen op de beste exchanges van Nederland.

Conclusie

Al met al hebben we je in dit artikel vijf van de beste crypto’s gegeven om nu te kopen. Bij elke coin hebben we een uitgebreide uitleg gegeven waarom wij denken dat de crypto de potentie heeft om in september te groeien. Uiteraard hangt de groei van verschillende factoren af. De analyse is daarom gedaan op basis van kennis die op dit moment beschikbaar is. Er is dus geen garantie dat deze altcoins voor winst zullen zorgen, alhoewel de kans wel aanwezig is, zeker voor de crypto met grote utiliteit, zoals $WSM en $LPX.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!