Kan Shiba Inu 1 euro worden na succesvolle Shibarium Bridge relaunch of zullen deze veelbelovende meme coins het meeste profiteren

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De Shiba Inu koers is deze maand hard gedaald na de teleurstellende lancering van Shibarium. Het Layer-2 netwerk had meerdere technische problemen en moest offline gehaald worden.

Maar na de succesvolle Shibarium Bridge relaunch, is de interesse in Shiba Inu weer sterk toegenomen. Zo is de SHIB koers vandaag al mer 2,3% gestegen en is het aantal unieke wallets op Shibarium gestegen naar 100.000.

Kan Shiba Inu 1 euro worden na herlancering Shibarium?

Shibarium is nog maar het begin van de upgrades van het Shiba Inu ecosysteem. De volgende stap voor het team van Shytoshi Kusama, de ontwikkelaar van Shiba Inu, is het lanceren van SHIB: The Metaverse. Met de verwachte groei van het Shiba Inu ecosysteem en de massale burn van SHIB tokens kan Shiba Inu 1 euro worden in de toekomst.

Uiteraard zal dit nog lang kunnen duren en zullen hier erg veel tokens voor moeten worden geburnd. Op dit moment ligt de Shiba Inu koers op $0.000008096 met een supply van ongeveer 539 biljoen tokens. Met zijn huidige waarde, zou de token supply zo’n 150.000 keer kleiner moeten worden om SHIB naar € 1 te krijgen.

Hoewel dit dus erg onrealistisch is, kan Shiba Inu 1 euro worden in de toekomst. Waarschijnlijk met een combinatie van token burns en een gigantische stijging in gebruik van het Shiba Inu ecosysteem. Maar omdat dit erg lang kan duren, als we het ooit mee zullen maken, zijn er mogelijk betere alternatieven om vandaag in te investeren.

Daarom kijken we vandaag naar veelbelovende crypto alternatieven om vandaag in te investeren. Deze altcoins verwachten binnenkort een sterke influx te krijgen van gebruikers en holders en kunnen daarom exploderen in waarde.

Wall Street Memes ($WSM) – Een van de grootste crypto presales van 2023

Wall Street Memes is een van de grootste online community’s met investeerders over de hele wereld. Deze community is groot geworden in 2021 toen kleine investeerders aandelen van AMC en GameStop lieten exploderen en crashen.

De nieuwe meme coin heeft als doel om deze beweging van 2021 door te zetten naar de crypto markt. Omdat het een community token is, zal 100% van alle tokens gaan naar de community zelf. 30% via community rewards en airdrops, 50% via de presale en 20% in de vorm van liquiditeit op exchanges.

De presale van $WSM heeft meer dan $25 miljoen opgehaald en is daarmee een van de grootste crypto presale van 2023. Omdat het project meer dan 1 miljoen volgers eeft, is de verwachting groot dat $WSM binnenkort gelanceerd zal worden op grote crypto exchanges.

Je hebt nu de laatste kans om $WSM voor de vaste listing prijs te kopen voordat de token op de exchanges komt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om deze tokens te staken om nog meer tokens te verdienen. Wanneer $WSM dan explodeert in waarde, zul je nog meer tokens hebben om te verkopen.

Met de onthulling van deze nieuwe staking feature, is de populariteit van $WSM nog meer gegroeid, waarschijnlijk zijn de tokens dan ondergewaardeerd op het moment dat ze gelanceerd worden.

>>> Nu Naar WSM Presale <<<

Sonik Coin ($SONIK) – Meme Coin met Stake-2-Earn systeem gaat viraal

Sonik Coin is een van de nieuwste meme coins met de mogelijkheid om te staken voor extra passief inkomen. Dit is waarschijnlijk geïnspireerd door het grote succes van de BTC20 token die x6 ging na lancering.

Sonik verwacht, door staking te combineren met de potentie om viraal te gaan, de snelste meme coin ooit te worden in het behalen van een market cap van $100 miljoen. En omdat Sonik Coin zal lanceren met een market cap van ongeveer $2,1 miljoen, zou je hiermee een winst van bijna x50 mee kunnen behalen. Al voordat de token wordt gelanceerd, kun je tokens in de staking pool gooien en extra tokens verdienen. Wanneer $SONIK dan stijgt in waarde, zul je nog meer winst op je investering hebben.

Net als vele andere meme coins, is Sonik Coin gebaseerd op een bekend personage, in dit geval Sonic The Hedgehog, de bekende blauwe egel van SEGA. Hierdoor verwacht Sonik Coin wereldwijd veel aandacht te krijgen van investeerders.

Je kunt $SONIK kopen in de presale voor $0,000014 per stuk, maar de presale verwacht binnen een week af te lopen of uitverkocht te zijn. Na de presale, zullen stakers hun eerste beloningen kunnen claimen en zal de token gelanceerd worden op exchanges. Vanaf dat moment verwacht Sonik Coin sterk te stijgen in waarde.

>>> Nu naar SONIK Coin Presale <<<

Launchpad ($LPX)  – Eenvoudig toegang to de beste crypto projecten

Crypto kan erg ingewikkeld en intimiderend zijn voor nieuwe gebruikers, maar ook voor ervaren gebruikers kan het onhandig zijn om verschillende platforms te moeten gebruiken. Deze problemen verwacht het nieuwe crypto project, Launchpad, op te gaan lossen, door het beste van crypto samen te brengen op één platform.

Zo zul je met dit veelbelovende crypto platform, op één plek toegang hebben tot de beste NFT’s, crypto presales, DeFi tokens, metaverse projecten en crypto games. Bij Launchpad zul je gebruik kunnen maken van een trading terminal, NFT platform, crypto wallet en nog veel meer. 

Met de Launchpad Quotient (LQ) score kun je, gebaseerd op talloze verschillende factoren, zien hoe goed een project is om in te investeren. Zo verwacht het opkomende platform van Launchpad sterk in de smaak te vallen onder zowel nieuwe als ervaren investeerders.

Naast toegang tot de beste crypto projecten, biedt Launchpad ook lesmateriaal voor crypto gebruikers. Hiermee kun je bijvoorbeeld meer leren over risk management, verschillende trading strategieën en geld verdienen met crypto.

De utility token van Launchpad, $LPX, maakt de hele ervaring op het platform nog beter. Je kunt het niet alleen gebruiken als betaalmiddel, maar ook voor staking en om unieke voordelen te krijgen, waaronder:

  • Korting op handelstarieven op de exchange van Launchpad
  • Exclusieve toegang tot NFT mints
  • Vroege toegang tot crypto presales
  • Toegang tot beta tests van crypto games

Deze token heeft erg veel te bieden, maar wordt nu nog voor een lage prijs aangeboden in de presale. Je hebt $LPX tokens al voor $0,0445 per stuk, maar deze verwachten binnenkort sterk toe te nemen in waarde nadat ze gelanceerd worden op de crypto exchanges.

>>> Launchpad XYZ Presale <<<

yPredict ($YPRED) – Voorspel de Shiba Inu koers met behulp van AI

Een van de meest veelbelovende crypto projecten van dit moment is yPredict. Met de hoogwaardige AI tools van dit project zul je nog nauwkeuriger de koers van Shiba Inu en andere cryptomunten kunnen voorspellen. De AI van yPredict zal je informeren met sentiment analyse, patronen in de koers  en andere marktinzichten.

Met de $YPRED token zul je toegang krijgen op de verschillende AI modellen van yPredict, maar ook op die van andere ontwikkelaars. yPredict is bezig met het bouwen van een marktplaats waarop AI ontwikkelaars extra passief inkomen kunnen verdienen door hun AI modellen aan te bieden.

Door te investeren in de presale van $YPRED, zul je extra voordelen krijgen, zoals grote stakign rewards, korting op AI modellen en levenslang gratis toegang tot het AI voorspellingsmodel van yPredict.

Daarnaast heeft $YPRED de potentie om veel waard te worden, met name omdat yPredict de afgelopen maanden sterk is gegroeid in populariteit. De markt heeft een voorproef gehad van waartoe het team van yPredict toe in staat is, waardoor de presale nog sneller is gaan lopen.

Binnenkort zal de token gelanceerd worden op exchanges voor $0,12 per stuk, waarschijnlijk een ondergewaardeerde prijs. Je kunt de tokens nu zelfs kopen voor $0,10 per stuk, zo heb je alleen met de presale al een stijging van 20% bovenop je investering.

>>> Nu naar yPredict <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!