Drie pups, één prijs! Prijsprognoses voor Shiba Inu, Shiba Memu en Floki Inu in 2023

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Terwijl Shiba Inu en Floki Inu al bekend zijn in de wereld van crypto, is er ook een nieuw project: Shiba Memu. Prijsvoorspellingen zijn optimistisch voor alle drie de coins, maar welke zal dit jaar als beste uitkomen? Blijf lezen om erachter te komen welk project binnenkort het gesprek van de dag zou kunnen zijn voor degenen die investeren in meme coins.

Wat is Shiba Inu?

Wanneer veel crypto enthousiastelingen horen over een meme coin met een honden thema, denken ze aan Dogecoin of SHIBA. Shiba Inu verscheen in 2020 op het toneel en maakte snel naam in 2021. De stijging was episch, gedeeltelijk dankzij de vele aan Shiba Inu gerelateerde tweets van Elon Musk, die van begin tot eind 2021 voor een rendement van ongeveer 43.800.000% zorgden.

Shiba Inu, vaak de “Dogecoin Killer” genoemd, heeft laten zien dat het in staat is om vraag te genereren en te behouden, met honderdduizenden loyale fans die klaar staan om in tokens te investeren, ongeacht de prijs. Shiba Inu heeft een solide basis gelegd en een ecosysteem gecreëerd vol spannende projecten. Er is bijvoorbeeld een layer-2 schaaloplossing genaamd Shibarium die belooft snellere en goedkopere transacties te bieden. Het goede nieuws voor degenen die investeren in SHIB is dat het naar verwachting in augustus wordt uitgerold.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Shiba Inu is gepositioneerd als de coolere jongere neef van Dogecoin, die NFT’s, staking, bestuur door de community en meer aanbiedt, waardoor veel ogen op het SHIB token gericht zijn. Op het moment van schrijven is het token  $0,00001051 waard, met een bullish heropleving sinds half juni.

Projecties voor het einde van het jaar plaatsen het token rond de $0,000024 tot $0,000030, wat een ruw rendement van 2,5x-3x in slechts een paar maanden zou betekenen.

Wat is Shiba Memu?

Terwijl sommige coins afhankelijk zijn van tweets van beroemdheden en door de community aangestuurde campagnes, kiest Shiba Memu voor een andere route. Deze nieuwe crypto pup maakt gebruik van de kracht van AI technologie om zijn boodschap over het internet te verspreiden en valt op door zijn missie om de markt voor meme coins met beide poten te grijpen.

In wezen is Shiba Memu een meester marketeer. In plaats van te vertrouwen op trage menselijke marketinginspanningen, is Shiba Memu uitgerust met ongelooflijk geavanceerde AI technologie. Dankzij natuurlijke taalverwerking (NLP) kan het bijvoorbeeld begrijpen wat beleggers die investeren in crypto online zeggen.

Sentimentanalyse is het geheime wapen van Shiba Memu om te meten of de toon een kwispelende kreet of een knorrig gegrom is. Door voorspellende analyses te gebruiken, kan het bovendien toekomstige meme cointrends anticiperen en voorspellen, met als doel er vroeg op in te spelen om zijn investeerders enorme winsten te bezorgen.

Deze technologieën vormen samen een krachtige marketingmachine. Shiba Memu, aangedreven door de bijna oneindige kennis van AI, is een stuk beter dan de rest, in staat om berichten te maken die perfect in elke context passen. Terwijl andere projecten achter hun eigen staart aan zitten, blijft Shiba Memu het spel een stap voor!

Als blijk van het vertrouwen van investeerders in dit opmerkelijke project, is er in slechts 8 weken al een duizelingwekkend bedrag van $2,3m binnengestroomd in de lopende presale. Degenen die in dit vroege stadium zijn ingestapt, profiteren ook van dagelijkse prijsverhogingen van 1-2% (of $0,000225). Hoewel je misschien profiteert van deze prijsverhogingen, wordt echte groei pas na de presale verwacht. Bovendien krijgen investeerders hun tokens pas als de presale is afgelopen.

Shiba Memu prijsvoorspelling

Shiba Memu, aanvankelijk genoteerd op BitMart, zal naar verwachting de komende maanden van start gaan. Het token is momenteel geprijsd op $0.023725, maar Shiba Memu zal aan het einde van de presale bijna 120% zijn gestegen van de startprijs van $0,011125 tot $ 0,0244. Afgezien daarvan hebben analisten hoge verwachtingen van SMHU.

Het token zal naar verwachting een van de populairste meme cointrends van 2023 zijn. De voorspellingen van experts zijn dat SHMU tegen het einde van het jaar zal stijgen naar $0,40 tot $0,50. In procenten betekent dit een potentieel rendement van 1585.99% tot 2007.48% vanaf de huidige prijs!

Wat is Floki Inu?

Ontstaan in juni 2021 na Musk’s tweet over dat hij zijn huisdier de naam “Floki” had gegeven, liet Floki Inu zich inspireren door Dogecoin, net als Shiba Inu en Shiba Memu.

De reis van Floki Inu is getransformeerd van een van de nieuwste meme coin trends naar een uitgebreid Web3 ecosysteem. Floki Inu biedt een wereld van DeFi-, NFT- en metaverse ervaringen en heeft de luchthartigheid van memes gecombineerd met real-world utility.

Floki Inu wordt beheerd door een toegewijd team dat bekend staat als de “Floki Vikings”, het ecosysteem strekt zich uit van Floki University, dat crypto onderwijs biedt, tot Valhalla, een NFT metaverse play-to-earn game.

Hoewel Floki Inu niet de populairste meme coin is, heeft het door de jaren heen zijn relevantie behouden. Wat heeft de toekomst voor in petto voor degenen die investeren in Floki, nu het aanbod zich geleidelijk uitbreidt?

Floki Inu prijsvoorspelling

Momenteel is FLOKI $0,00002371 waard, wat afkoelt na een aanzienlijke piek aan het begin van 2023. De vooruitzichten zijn optimistisch, met Floki Inu prijsvoorspellingen op $0,000057 tegen het einde van het jaar, ongeveer het dubbele van de huidige prijs.

Dit gebied markeert echter een sterke weerstand en FLOKI zou moeite kunnen hebben om door te breken zonder verdere bullish katalysatoren.

Waar het op neerkomt

Velen zijn op zoek naar het volgende grote project, met meme coin trends die nog steeds op de radar van beleggers die investeren in crypto staan. Hoewel Shiba Inu en Floki Inu uitzonderlijke belofte en groei hebben laten zien, komen ze niet overeen met het enorme prijs potentieel van 50x – 100x zoals van Shiba Memu. Degenen die vroeg investeren in SHMU zien al dat de voordelen van dagelijkse prijsstijgingen zich opstapelen. Met het verwachte prijstraject verwachten ze ongeëvenaarde beloningen.

De tijd dringt echter om een van de vroege investeerders van SHMU te zijn. De FOMO groeit naarmate de presale nadert en de aankomende lancering op Bitmart kan een enorme piek in de prijs van SHMU veroorzaken. Kom nu in actie voordat het te laat is!

Je kunt hier deelnemen aan de SHMU presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!