Bitcoin koers verwachting: Welke crypto gaat stijgen terwijl Bitcoin daalt naar $21.000 – 4 goedkope crypto’s met potentie $100+ miljoen market cap te behalen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

In een volatiele markt van cryptocurrencies is het belangrijk om de nieuwste trends en investeringsmogelijkheden in de gaten te houden. We beseffen dat dit moeilijk is met dagelijks een storm van nieuwe crypto coins die de markt toetreden, daarom hebben wij een overzichtelijk artikel geschreven over de top 5 altcoins om te kopen na de recentelijke Bitcoin crash/

Hoe moeilijk is het om de volgende grote speler te vinden terwijl Bitcoin daalt?

Terwijl de bitcoin koers enorm aan het schommelen is, vragen velen zich af: “welke crypto gaat stijgen?” Het antwoord ligt misschien niet alleen in de grote spelers, maar ook in enkele opkomende altcoins. Er zijn tal van goedkope crypto coins met potentie die wachten om ontdekt te worden.

In dit artikel duiken we in vier van deze veelbelovende munten: WSM, SONIK, LPX en yPredict. Elk van deze tokens biedt unieke kansen en heeft het potentieel om een market cap van meer dan $100 miljoen te bereiken. Maar voordat je je naar hun presales waagt, is het van groot belang om te begrijpen wat elk van deze coins uniek maakt en waarom ze het waard zijn om in de gaten te houden, vooral nu bitcoin daalt.

1.     Wall Street Memes (WSM)

Ah, de wereld van memes. Wie had gedacht dat ze zo’n impact zouden hebben op de traditionele financiën in dit tijdperk? Maar hier zijn we dan, midden in een opmerkende evolutie aangevoerd door meme coins en meer specifiek: de meme coin Wall Street Memes.

Terug naar 2021, toen de wereld getuige was van de aandelen waanzin rond GameStop saga en AMC, ontstond er als het ware een revolutie. De ‘kleine man’ besloot om alles in eigen handen te nemen en het op te nemen tegen de giganten van Wall Street. Geen makkelijke uitdaging als je het mij vraagt!

Die “kleine man” was David tegen Goliath, maar dan betrokken in aandelen en investeringen. En nu, in 2023, heeft deze beweging een nieuwe wending genomen – de wereld van cryptocurrencies.

De $WSM token is niet zomaar een andere meme coin. Het is de strijd tegen de financiële elite en het mooie is dat deze meme coin niet alleen een symbool is, maar ook een stevige basis heeft. Met ontwikkelaars die eerder al een knaller van een NFT collectie hebben gelanceerd (wall street bulls), die in minder dan 32 minuten $2,5 miljoen ophaalde, is er geen twijfel over hun vaardigheden om een project tot een goed eind te leiden.

Maar wat maakt $WSM echt speciaal? Het is de community van ongeveer miljoen volgers op sociale media, die allemaal geloven in de kracht van de ‘kleine man’. En het project heeft ervoor gezorgd dat deze community centraal staat in alles wat ze doen. Geen privé verkoop, geen tokens voor het team waardoor ze zelf niets in hun zakken wegsteken. Daarnaast is 50% van de tokens gereserveerd voor de presale en 30% voor community rewards!

Dus, als je je afvraagt: “Welke crypto gaat stijgen terwijl Bitcoin daalt?”, kijk dan eens naar $WSM. Met een presale die al $25 miljoen heeft opgehaald en een verwachte listing prijs die veel hoger ligt dan de huidige presale prijs, is dit misschien wel het juiste moment om in te stappen.

>>>Bezoek Wall Street Memes nu<<<

2.     Sonik Coin (SONIK)

Welkom bij Sonik Coin, de nieuwste sensatie die sneller is dan alle andere meme coins. En nee, deze coin is geen kinderspel, het is serieus zakendoen met een duidelijke ambitie om de snelste meme coin te worden die van $0 naar $100 miljoen schiet.

Het karakter van meme coins is fascinerend. Ze zijn speels, creatief en soms ronduit bizar. Maar wat als ik je vertel dat er een meme coin is die niet alleen leuk is, maar ook de mogelijkheid biedt aan investeerders om winsten van maar liefst x50 te behalen? Maak kennis met $SONIK, de coin die de snelheid en het charisma van onze favoriete blauwe egel naar de crypto markt brengt.

Nu, laten we even een stapje terug doen. Sonic the Hedgehog, de iconische figuur van SEGA, staat bekend om zijn ongelooflijke snelheid. En dat is precies waar $SONIK op inspeelt. In nog geen 10 dagen slaagde het project erin om met zijn presale in volle gang te gaan en al meer dan $400.000 op te halen. Dit is wellicht een record voor presales die nog zo pril zijn!

En laten we de tokenomics niet vergeten. Met een totale voorraad van 299.792.458.000 tokens, een subtiele link met de snelheid van het licht, en een Proof-of-Stake (PoS) mechanisme, biedt $SONIK zijn loyale investeerders niet alleen de kans om deel uit te maken van een veelbelovend project, maar ook om een passief inkomen te verdienen.

Inderdaad, als ERC20 token werd $SONIK gebouwd op de Ethereum blockchain, waardoor Sonik Coin kan genieten van de voordelen die smart contracts bieden, wat extra betrouwbaarheid en transparantie toevoegt. Bovendien stelt deze blockchain investeerders in staat om SONIK te staken, waardoor ze een kans krijgen op een aanvullend inkomen, naast de initiële winsten door stijgingen in koerswaarde!

De presale is in volle gang en heeft al meer dan $400.000 opgehaald. Je kunt nu al je tokens staken en genieten van een APY (jaarlijkse rente) van maar liefst 166%. Maar je moet snel zijn, want net als Sonic, wacht $SONIK op niemand.

>>>Bezoek Sonik Coin nu<<<

3.     Launchpad XYZ (LPX)

In een tijd waarin de vraag “welke crypto gaat stijgen” wel vaker gesteld wordt, treedt Launchpad XYZ (LPX) op als een veelbelovende kans. Terwijl de bitcoin koers een beetje onzekerheid kent en soms wat forse dalingen realiseert, lijkt LPX een pad van groei en innovatie te volgen.

Stel je een plek voor waar elke handige Web3 functie samen smelt in één platform, Dat is de visie en missie van Launchpad XYZ. Ze willen niet zomaar een platform zijn; ze streven ernaar de bestemming te worden waar 10 miljoen nieuwe gebruikers de eindeloze mogelijkheden van de Web3.0 wereld ontdekken.

LPX is ten eerste is het niet zomaar een project als alle andere, die komt en gaat. Launchpad.xyz houdt een ecosysteem in dat alles biedt. Van de mogelijkheid om gedecentraliseerde transacties uit te voeren tot een persoonlijke Web3.0 wallet te hebben heeft LPX het allemaal.

Het mooiste van alles is hun geavanceerde AI technologie die klaar staat om je te begeleiden bij elke handels beslissing, waardoor je kansen op succes verhoogt. Toch is het belangrijk om naast de waardevolle inzichten die deze technologie je biedt, je eigen onderzoek uit te voeren!

De cijfers van LPX’s presale zijn ook niet te negeren. Met een presale die al meer dan $1,3 miljoen heeft opgehaald, is de crypto community enorm enthousiast over LPX. Daarnaast kunnen zowel beginners als ervaren investeerders de coin in eigen handen krijgen met een prijs van slechts $0,0445 per token. Het project positioneert zich als een goedkope crypto met potentie, klaar om de (nodige) verandering te maken in de Web3.0 wereld.

Dus, als je je afvraagt waar je volgende investering naartoe moet, vooral in een tijd waarin de bitcoin koers daalt, dan zou LPX wel eens de juiste optie kunnen zijn. Investeren in deze coin betekent investeren in de toekomst van Web3.0!

>>>Bezoek Launchpad.xyz nu<<< 

4.     yPredict (YPRED)

Met een periode waar Bitcoin daalt en het moeilijk is om te weten welke crypto te kopen, komt yPredict naar voren als de oplossing voor inzichten en voorspellingen op de crypto markt. Dit platform is de onderscheiding van andere altcoins door zijn unieke features. Hun technologie bestaat uit een samenstelling van geavanceerde artificial intelligence en diepgaande analyses van de crypto markt, ontworpen om investeerders te voorzien van de scherpste inzichten.

yPredict is echter meer dan alleen een analytics tool. Het heeft zijn eigen token genaamd $YPRED, die de kern vormt van zijn ecosysteem. Deze coin biedt investeerders niet alleen het potentieel voor waardestijging, maar ook toegang tot geavanceerde handelsstrategieën, aangedreven door hun AI technologie.

De presale van yPredict heeft al bijna $3,6 miljoen opgehaald, wat de groeiende interesse in dit platform aantoont. En met de $YPRED token die momenteel geprijsd is op $0,10, maar verwacht wordt te stijgen naar $0,12 vóór de ICO, is het duidelijk dat yPredict een goedkope crypto met potentie is die op het punt staat om de markt te veroveren.

Het platform biedt een reeks handige tools en functies, waaronder een eigen DEX, een NFT marktplaats en de mogelijkheid om gefractioneerde activa te creëren en te verhandelen. Dit betekent dat je niet langer een volledige, dure NFT hoeft te kopen, je kunt gewoon een deel ervan bezitten!

Bovendien is het staking model van yPredict bijzonder aantrekkelijk. Met een beperkte totale voorraad van 100 miljoen tokens, biedt het staken van $YPRED aantrekkelijke beloningen, afkomstig van 10% van de opbrengsten voortgekomen uit hun abonnementen.

Voor degenen die zich afvragen: “Is de yPredict token de moeite waard om in te investeren?”, het antwoord lijkt een overweldigende ja te zijn. De token biedt niet alleen gebruik binnen het ecosysteem, maar ook staking rewards en meer. En gezien de verwachte waardestijging na de presale, lijkt YPRED een slimme investering voor de toekomst.

>>>Bezoek yPredict nu<<<

De toekomst van altcoins in een volatiele cryptomarkt

Het is moeilijk te weten welke crypto gaat stijgen wanneer de bitcoin koers schommelt. Daarom hebben we een uitgebreide uitleg gegeven over enkele van de meest veelbelovende altcoins die de markt te bieden heeft.

Van de coins gedreven door memes zoals Wall Street Memes ($WSM) en de snelheid van Sonik Coin ($SONIK) tot de Web3.0 innovatie van Launchpad XYZ ($LPX) en de AI gedreven inzichten van yPredict ($YPRED), is er een coin die voor ieders criteria wel een plaatsje heeft in zijn crypto portfolio.

Elk van deze altcoins biedt zowel een aangename community om deel van uit te maken, als een serieuze investeringskans.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!