Terra Luna Classic koers daalt 14% – Kan Luna herstellen of is deze onbekende crypto met potentie de beste investeringen op dit moment

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Terra Luna Classic heeft het nog altijd moeilijk en moest over de afgelopen zeven dagen genoegen nemen met een daling van meer dan 14%. Veel investeerders vragen zich nu af hoe de toekomst van deze token eruit ziet en of deze zich nog kan gaan herstellen. 

Ook het handelsvolume van LUNC is onlangs met meer dan 46% gedaald, richting een totaal volume van slechts $31 miljoen. Met een market cap van $385 miljoen bevindt de token zich nu op de 86e plek op CoinMarketCap. 

Kan Terra Luna Classic herstellen?

De Terra Luna Classic koers is sinds 1 januari van dit jaar al 55% minder waard geworden, en de coin is nog niet in staat geweest om enige vorm van herstel te tonen. Een belangrijke reden hiervoor is de onenigheid binnen de community over de mogelijke oplossingen voor deze aanhoudende daling. 

De validators en community leden van Terra Luna Classic zijn het nog altijd niet eens over nieuwe voorstellen die de koers beweging zouden moeten helpen. Door deze interne onenigheid laat het herstel van het ecosysteem lang op zich wachten en heeft het project niet de updates kunnen doorvoeren die nodig waren.

Zolang de community het niet eens wordt met de validators zou het nog weleens lang kunnen gaan duren voordat de koers zich weet te herstellen. Wat betreft de technische indicatoren bevindt de koers van LUNC zich op neutraal terrein. De RSI bevindt zich rond de 50, wat wijst op een neutrale trend. Het MACD histogram is 0,00000005, wat wijst op een licht koop signaal. 

Zolang LUNC niet in staat is om te herstellen en het zijn daling door blijft zetten is het goed mogelijk dat de koers binnenkort voorbij de $0,000060 daalt. De huidige waarde van LUNC ligt rond de $0,00006615. 

De vooruitzichten van LUNC zien er niet heel rooskleurig uit, en investeerders zullen er goed aan doen om op zoek te gaan naar andere cryptos die minder risicovol zijn. Er zijn onlangs een aantal onbekende crypto met potentie gelanceerd die weleens de moeite waard kunnen zijn om te investeren. Hieronder bespreken we een aantal van deze beste crypto van dit moment

Sonik ($SONIK)

Een van de beste crypto investeringen van dit moment is Sonik Coin ($SONIK). Sonik Coin is een nieuwe virale meme coin die geïnspireerd is door ‘Sonic the Hedgehog’ de blauwe egel uit de populaire SEGA game. Deze meme coin moet het niet alleen hebben van zijn virale karakter, maar heeft ook een staking mechanisme geïntroduceerd die gebruikers in staat stellen om een passief inkomen te verdienen. 

De presale is onlangs pas gestart, maar investeerders zijn nu al in staat om hun tokens te staken. Met dit staking mechanisme onderscheidt Sonik Coin zich van de standaard meme coins die vaak geen enkele utility hebben. Een voorbeeld hiervan is Pepe Coin. Deze meme coin wist zonder enkele utility toch een market cap te realiseren van maar liefst $1 miljard. 

Sonik Coin start met een totale token voorraad van 299.792.458.000 tokens, een verwijzing naar de snelheid van het licht, en dus ook naar de snelheid waar ‘Sonic the Hedgehog’ voor bekend staat. In totaal gaat 50% van deze voorraad beschikbaar zijn tijdens de presale. Daarnaast is er 40% van de voorraad gereserveerd voor de beloningen voor stakers. Deze beloningen gaan over 4 jaar verspreid worden. De resterende 10% is gereserveerd voor liquiditeit bij exchange listings. 

De presale heeft een relatief laag doel van net iets meer dan $2 miljoen. Hierdoor heeft het project nog meer dan genoeg ruimte om te stijgen als het gelist wordt. Het betekent ook dat de token relatief snel uitverkocht kan raken, dus je zult er al investeerder snel bij moeten zijn om te profiteren van de gereduceerde prijs van $0,000014 per token. 

Sonik tokens zijn gemakkelijk te koop via de officiële presale website van het platform. Je hoeft alleen je wallet te verbinden. Vervolgens kan je $SONIK tokens kopen met behulp van Ethereum of USDT.

Bezoek de $SONIK Presale Hier

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes is bezig aan een van de meest succesvolle presales van dit jaar. De $WSM token was al in staat om meer dan $24,5 miljoen op te halen en is nu richting het einde van zijn presale aan het bewegen. Dit succes is te danken aan de grote community van investeerders die het project ondersteunt. 

De Wall Street Memes community is voortgekomen uit de aandelengekte rondom GameStop en AMC uit 2021. Hier namen particuliere investeerders het samen op tegen de grote financiële instituten van Wall Street. Deze particuliere investeerders hebben nu de kans om winsten te realiseren met een meme coin in de crypto markt. 

Het team achter $WSM heeft al de nodige ervaring in de crypto industrie. Het was eerder al verantwoordelijk voor de succesvolle Wall Street Bets NFT-collectie die binnen 32 minuten uitverkocht raakte op de Ethereum blockchain voor een bedrag van $2,5 miljoen. Daarnaast heeft het onlangs ook een Wall Street Ordinals collectie gelanceerd op de Bitcoin blockchain. 

De combinatie van de grote community die het project ondersteunt, en het ervaren team, maken deze coin volgens experts een goede kandidaat voor een tier-1 exchange listing. Een tier-1 exchange listing maakt een token normaal gesproken toegankelijker en populairder onder een grote groep aan nieuwe investeerders en helpt de koers daarmee te stijgen.

$WSM tokens zijn gemakkelijk te koop via de officiële Wall Street Memes website middels ETH, USDT of een creditkaart. Je zult er echter snel bij moeten zijn want met de snelheid waarmee de tokens nu verkocht worden zal het niet lang meer duren voordat de presale ten einde komt. 

Bezoek Wall Street Memes Hier

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ is bezig met de ontwikkeling van een portaal dat de brug moet gaan vormen tussen de Web2 en Web3 wereld. In deze portaal zullen alle functies beschikbaar zijn die een investeerder nodig heeft om zijn dagelijkse trading uit te voeren. Hierbij kan gedacht worden aan een gedecentraliseerde exchange (DEX), een eigen Web3 wallet, utility token analyses en nog veel meer. 

Het platform zal ook gebruik gaan maken van AI technologie, een opkomende trend in de crypto markt. Door gebruik te maken van AI technologie kan het gebruikers voorzien in betere analyse tools en voorspelling systemen. AI-crypto is een opkomende niche die steeds populairder wordt in de crypto ruimte en Launchpad XYZ maakt hier gebruik van. 

Holders kunnen hun tokens vast zetten tegen beloningen. Hierbij kan gedacht worden aan kortingen op abonnementen, toegang tot bèta Play 2 Earn games en nog veel meer. Het platform wil uiteindelijk bijdragen aan de toestroom van 10 miljoen nieuwe gebruikers naar Web3. 

Het platform is op dit moment bezig met een presale om de verdere ontwikkelingskosten en uitrol te financieren. $LPX tokens kosten $0,0445 per stuk, en in totaal is er al meer dan $1,3 miljoen aan tokens opgehaald in deze presale. Investeerders zullen er snel bij moeten zijn om te profiteren van deze lage prijzen voordat de token gelist wordt en mogelijk explodeert in waarde. 

Bezoek Launchpad XYZ Hier

yPredict ($YPRED)

yPredict is een nieuwe AI-crypto die gebruikers wil voorzien van een uitstekend voorspellingssysteem. Door gebruik te maken van AI-technologie kan yPredict betere en nauwkeurigere voorspellingen maken, aangezien AI een veel meer data in korte tijd kan analyseren dan mensen. 

Wat opvallend is aan yPredict is dat het een aantal van zijn functies gratis toegankelijk maakt voor iedereen. Het voorspellingsysteem van yPredict is gratis, zonder dat hier überhaupt een login voor nodig is. Naast deze functie kunnen gebruikers ook nog gebruik maken van trading signalen, nieuws sentiment analyses en nog veel meer. Investeerders hebben dus alle tools die nodig zijn om onbekende crypto met potentie te vinden. 

De $YPRED token vormt de ruggengraat van het yPredict ecosysteem en is verantwoordelijk voor alle transacties. Gebruikers kunnen deze token middels een stakingmechanisme ook vastzetten om in aanmerking te komen voor 10% van de omzet die het platform maakt. Investeerders hebben dus reden genoeg om in dit project te investeren. 

De $YPRED token bevindt zich op dit moment in een presale die al meer dan $3,4 miljoen heeft weten op te halen. Een duidelijk signaal dat investeerders overtuigd zijn van de functies en het platform. Tokens zijn op dit moment te koop voor $0,1 maar deze prijs zal in de nabije toekomst gaan stijgen naar $0,11. Op het moment dat de token gelist wordt zal een token $0,12 gaan kosten, wat betekent dat investeerders die vandaag in stappen bij dit project op papier al een winst van 20% kunnen realiseren. 

$YPRED tokens zijn gemakkelijk aan te schaffen op de presale website van yPredict. Hier kan je je wallet verbinden en vervolgens tokens kopen middels ETH, MATIC, BNB, USDT of een creditkaart.

Bezoek de yPredict Presale Hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!