Top analisten doen verassende XRP koers voorspelling – Kan Ripple 100 euro waard worden of is dit de beste crypto investering op dit moment?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De afgelopen 6 maanden heeft de cryptomarkt weer een echte opleving gehad en zijn veel verschillende crypto tokens explosief gestegen. Het beste voorbeeld hiervan is Ripple ($XRP), een token die inmiddels weer rond de $0,61 wordt verhandeld, terwijl $XRP een maand geleden nog voor rond de $0,47 werd verkocht.

Analisten zijn op dit moment druk bezig met wat de toekomst in petto heeft voor Ripple en haar native currency XRP. Hiervoor wordt er allereerst gekeken naar de crypto markt in het geheel door bijvoorbeeld bepaalde trends te identificeren. Vanuit dit perspectief proberen analisten hier de vraag: ‘Kan Ripple 100 euro waard worden?’ te beantwoorden.

Een andere manier om hier achter te komen is door de voorspellingen van ChatGTP te kijken. Dit is dan ook precies wat we gaan doen in dit artikel, waar we de voorspellingen van ChatGTP voor de geanticipeerde $XRP20 ($XRP20) zullen beoordelen.

De token verkeerd momenteel namelijk in de presale fase en is mogelijk een interessante investering.

$XRP koers trekt weer bij na stijging door winst op SEC

De afgelopen maand was enorm spannend voor houders van $XRP, aangezien de token in een korte tijd met bijna 100% steeg op 13 juli toen bekend werd gemaakt dat Ripple, het bedrijf achter $XRP, de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) had gewonnen.

Deze rechtszaak werd al een langere tijd voortgesleept en was een van de belangrijkste gebeurtenissen binnen crypto sinds jaren. Ripple won (deels) deze rechtszaak, waardoor de koers van de token explosief toenam in bijna een kaarsrechte lijn zoals te zien in de grafiek hieronder.

Ripple steeg in slechts een paar uur van $0,47 tot $0,82, wat natuurlijk als muziek in de oren klonk voor Ripple investeerders en met name traders die op deze uitkomst voor de rechtszaak geanticipeerd hadden.

Hier is ook te zien dat de prijs van deze veelbelovende crypto inmiddels ook wat weggezakt is en tegenwoordig rond de $0,61 wordt verhandeld. De koers van $XRP heeft al een langere tijd moeite om boven de 20-daagse EMA (Exponential Moving Average) te blijven en gebruikt deze indicator dan ook als een soort support niveau.

In tegenstelling tot wat veel investeerders initieel hadden verwacht kon XRP dit support niveau niet gebruiken als een soort springplank omhoog, wat een indicatie kan zijn dat traders onzeker zijn over het project.

ChatGTP voorspelt breakout voor $XRP in de nabije toekomst – Kan Ripple 100 euro waard worden?

Er is echter ook goed nieuws voor XRP investeerders, aangezien ChatGTP voorspelt dat de token binnenkort uit deze slechtere periode zal breken.

Volgens de analyse van ChatGTP zal de prijs van $XRP mogelijk stijgen tot tussen de $0,85 en $0,95 tegen het einde van deze maand.

Dit zal betekenen dat XRP, een van de populairste cryptomunten van dit moment, in vergelijking met de prijs waarin XRP nu verhandeld wordt weer een stijging van tussen de 40% en 55% zal doormaken.

Hieronder hebben we een deel van het antwoord van ChatGTP geplaatst, zodat je een beter beeld kan krijgen uit welke overwegingen het AI-programma deze voorspellingen doet.

Hier is dan ook te zien dat ChatGTP niet verwacht dat $XRP het belangrijke prijsniveau van $1 zal bereiken in de komende weken of maanden. Desondanks is het volgens het AI-programma niet onwaarschijnlijk dat dit in de toekomst zal gaan gebeuren.

Deze voorspellingen zijn natuurlijk erg positief voor investeerders in deze kleine crypto met potentie. Het project heeft een enorme winst weten te boeken voor zowel zichzelf als de gehele crypto industrie, waardoor nu ook de stap naar crypto voor institutionele beleggers een stuk eenvoudiger is gemaakt.

Hierdoor is de interesse in de beste crypto projecten zoals Ripple weer aangewakkerd en zien we mogelijk in een vroeg stadium van een nieuwe crypto bull run markt.

ChatGTP voorspelt een parabolische groei voor de XRP20 token nadat de presale meer dan $100k ophaalt

Aan de hand van de voorspellingen is het duidelijk te zien dat ChatGTP bullish is voor XRP, maar dit is niet het enige project waar het programma positief over is.

Nieuwe crypto projecten zoals XRP20 ($XRP20) hebben volgens ChatGTP ook een grote kans om te slagen op de korte termijn. Dit is voornamelijk door de innovatieve aanpak van het project en een community die al redelijk snel gevormd is.

Zoals je misschien al verwacht aan de naam van XRP20, is het een project dat investeerders die de eerdere crypto bull runs van $XRP hebben gemist een nieuwe kans geeft.

De presale is onlangs van start gegaan, waar de token $XRP20 kan worden aangeschaft voor een aantrekkelijke prijs van $0,000092 per stuk. Deze prijs is maar liefst 30 keer lager dan de laagste prijs waarvoor $XRP ooit is verhandeld.

Het team achter XRP20 wilt vroege investeerders van het project dan ook belonen met een hoog rendement. Tegelijkertijd is het team hard bezig met het creëren van use cases voor de token.

Een van deze use cases is een burn mechanisme waardoor de token deflatoir is. Bij elke transactie of dit nu het kopen of verkopen van $XRP20 is, zal 0,1% worden geburnt. Hiernaast geld verdienen met crypto op een passieve manier mogelijk via het staking protocol van het project, waar $XRP20 kan worden verdiend door middel van stalking – waarmee uiteindelijk het ecosysteem mee in de lucht zal worden gehouden.

Door deze uitstekende use cases is binnen de crypto community een redelijke hype gecreëerd rondom het project. Dit is onder andere te zien aan het feit dat er binnen de eerste 24 uur al meer dan $100k is opgehaald in de presale.

Hierna is het project het alleen maar beter gaan doen en is er al meer dan $1 miljoen opgehaald en zal het niet heel lang meer duren voordat de softcap behaald is.

Het is hiernaast goed om te weten dat het niet alleen investeerders zijn die erg te spreken zijn over het project. Het programma ChatGTP is namelijk ook positief over de toekomst van $XRP20 en heeft er dan ook dit over te zeggen:

Volgens de voorspellingen van ChatGTP is het mogelijk dat XRP20 tegen het einde van 2023 zal groeien tot tussen de $0,001 en $ 0,005.

Dit is natuurlijk een enorm goede voorspelling voor de toekomst van XRP20. Wanneer dit zou kloppen, dan betekent dit dat vroege investeerders kunnen rekenen op een rendement van maar liefst 985% tot 5334%.

ChatGTP is natuurlijk een programma dat wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie en is daardoor lang niet perfect, maar het is zeker positief nieuws voor geïnteresseerde investeerders om het vertrouwen te hebben van misschien wel het beste AI-programma van dit moment.

Het AI-programma heeft in het verleden al laten zien dat het een enorme kennis heeft van financiële assets, koersanalyses en de crypto markt. Hiernaast heeft het ook getoond in staat te zijn om accurate voorspellingen te doen.

Er zit dan ook zeker een kern van waarheid in de redenen die het AI-programma geeft voor deze positieve voorspelling, zoals de lage presale prijs, de groeiende hype onder investeerders en zowel het staking en burn mechanisme.

Al met al zijn de voorspellingen van ChatGTP over XRP20 dus erg positief en wanneer we de groeiende online community achter XRP20 ook in het achterhoofd houden, kan XRP20 nog wel eens een van de beste crypto presales van 2023 worden. De presale loopt dan ook echt als een lopend vuurtje, waardoor geïnteresseerde investeerders snel zullen moeten handelen voordat deze volledig uitverkoopt.

>>> Nu naar de XRP20 Presale<<<

Andere interessante presale projecten om in de gaten te houden

Op de vraag: ‘Kan Ripple 100 euro waard worden?’ hebben analisten nog niet echt een goed antwoord. Het is daarom verstandig om verder te kijken naar andere interessante projecten om de beste crypto investering te vinden. 

Naast XRP20 zijn er dan ook zeker een aantal andere presale projecten die de moeite waard zijn om te overwegen. Zeker wanneer je twijfelt over welke crypto kopen op dit moment het beste is.

Shibie Coin ($SHIBIE)

Shibie Coin is een van de beste crypto meme tokens van 2023 en is zeker een aanrader voor investeerders die geïnteresseerd zijn in deze crypto niche. Shibie is een gloednieuwe meme coin die het mogelijk nog beter gaat doen dan andere populaire meme tokens zoals Dogecoin, Shiba Inu of Pepe Coin.

Zoals je misschien al deed vermoeden door de naam, is het project is een combinatie van de legendarische meme hond Shiba Inu en de populaire Barbie. Door deze twee te combineren in één token heeft $SHIBIE volgens analisten een grotere kans van slagen, aangezien het hierdoor aanspraak maakt op een grotere groep investeerders.

Tijdens de presale zal 60% van de totale token supply worden verkocht van deze interessante meme token. De prijs per token is slechts $0,00000005, waardoor de hard-cap van de presale slechts $999.999 is. Hierdoor zal de market-cap van Shibie in tegenstelling tot andere meme coins laag zijn wanneer deze wordt gelist op een crypto excgange. Hierdoor kan de koers van $SHIBIE snel stijgen in een korte tijd, aangezien er relatief weinig kapitaal nodig is om de prijs bijvoorbeeld te laten verdubbelen.

Voor een 10x is slechts $10 miljoen nodig en een 100x $100 miljoen. Wanneer je kijkt naar de marktkapitalisatie van andere populaire tokens zoals Shiba Inu en Pepe Coin ($5,3 miljard en $430 miljoen respectievelijk) is een marktkapitalisatie van $100 miljoen helemaal niet ondenkbaar.

Zeker wanneer $SHIBIE wordt toegevoegd aan populaire crypto exchanges kan het heel snel gaan met de waarde van Shibie. Momenteel is er al bijna $200.000 opgehaald tijdens de presale, waardoor het project haar doel al voor 20% bereikt heeft.

De token kan dus worden gezien als een van de beste crypto investeringen van dit moment, waardoor we raden investeerders die interesse hebben in de beste crypto meme coins dan ook zeker aan om Shbie in de gaten te houden!

>>> Nu naar de Shibie Presale <<<

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes is een ander project dat momenteel in de presale fase verkeerd. WSM is net als $SHIBIE een van de beste crypto meme coins, maar heeft hierdoor ook geen een echte use cases of utility. Ondanks dit gemis aan utility kan het project wel worden gezien als een van de beste crypto investeringen van dit moment.

Het project is namelijk bezig met het creëren van een soort tweede versie van het GameStop saga dat we zagen in de aandelen markt – maar dan binnen de crypto industrie. Misschien zegt de naam WallStreetBets je wel iets, dit was namelijk de Reddit community die het opnam tegen Wall Street en er met de winst vandoor ging.

Deze Reddit pagina kreeg hierna een legendarische status en kreeg een hele beweging achter zich. Wall Street Memes weet slim in te spelen op het succes van Wall Street Beets en geeft investeerders een interessante kans om hier onderdeel van uit te maken. Het project is dan ook erg toegankelijk: Iedereen die het op wil nemen tegen de grote jongens op Wall Street kunnen simpelweg tokens aanschaffen.

Het project is erg goed ontvangen door de community, die inmiddels al enorm gegroeid is. WSM was al relatief groot, maar heeft inmiddels al meer dan 1 miljoen volgers verdeeld over verschillende social media kanalen zoals Twitter en Instagram.

Dat de community achter WSM enorm is, is dan ook te zien aan de succesvolle presale fase, waar inmiddels al meer dan $22 miljoen opgehaald is. Het project is daarom goed op weg om de presale hard-cap van $30 miljoen vroegtijdig te behalen, wat voor een nieuwe crypto meme token ontzettend knap is. Tijdens de presale kan de token met korting worden aangeschaft in verschillende fases.

Momenteel is de prijs per stuk slechts $0,0331, maar deze zal toenemen tot $0,0334 in de volgende fase. Tijdens de presale zal 50% van de tokens beschikbaar zijn voor de verkoop, waar de overige 50% ook is toegewezen voor de community.

Analisten met expertise op het gebied van meme crypto tokens zien Wall Street Memes dan ook als een van de beste crypto investeringen van 2023. Door de enorme community achter het project is het niet ondenkbaar dat het wordt toegevoegd aan een bekende crypto exchange als Binance. Wanneer dit gebeurd zou $WSM nog wel eens erg snel kunnen stijgen in waarde, vergelijkbaar hoe dit met PEPE ging.

>>> Nu naar de WSM Presale<<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!