ChatGPT doet deze verrassende Shiba Inu koers voorspelling – Kan Shiba Inu 1 euro worden of is Shibie Meme Coin de nieuwe crypto om in de gaten te houden?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Terwijl er wekelijks nieuwe crypto’s gelanceerd worden, blijft Shiba Inu een van de grootste en meest populaire meme coins in de sector. Zo heeft de bekende AI Chatbot, ChatGPT een interessante voorspelling gedaan voor de meme coin. Kan Shiba Inu 1 euro worden of is het beter om andere crypto in de gaten te houden?

In dit artikel kijken we naar de voorspelling van ChatGPT voor Shiba Inu en een veelbelovend alternatief gebaseerd op SHIB. Shibie coin, een combi van Shiba Inu en Barbie is vorige week live gegaan met de presale en heeft nu al meer dan $170.000 opgehaald. Nu de presale steeds meer vaart opbouwt, zal het waarschijnlijk niet lang meer duren voordat de coin is uitverkocht.

>>> Nu naar de Shibie presale <<<

Shiba Inu Blijft een van de beste meme coins

Shiba Inu is een van de populairste meme coins na Dogecoin (DOGE) en nog voor Pepe Coin (PEPE). Shiba Inu gebruikt zijn geliefde hond als mascotte en heeft daarmee veel populariteit opgebouwd in de afgelopen jaren.

Maar nu biedt Shiba Inu ook utility aan zijn investeerders door middel van onder andere het burn mechanisme, het Shibarium protocol en binnenkort ook waarschijnlijk SHIB: The Metaverse.

Naast het feit dat Shiba Inu de #2 meest populaire meme coin is, staat het ook bij CoinMarketCap op de 14e plaats voor grootste cryptomunt gebaseerd op marktkapitalisatie. Zo is Shiba Inu het afgelopen weekend ook met ruim +15% gestegen, hoewel de koers nu een correctie is ondergaan na een daling van -4,3% in de afgelopen 24 uur.

Data van TradingView wijst erop dat Shiba Inu de laatste tijd erg volatiel is en daarom veel kan variëren in koers. Zo is de Relative Volatility Index dit jaar wel 4 keer boven de 80% gestegen.

ChatGPT doet verrassende Shiba Inu koers voorspelling

Hoewel Shiba Inu nog steeds een van de meest populaire meme coins is, ligt de koers ten opzichte van 1 januari 2023 nog steeds lager. Toch gelooft ChatGPT dat Shiba Inu nog steeds kan stijgen in 2023. 

Kan Shiba Inu 1 euro worden? Dat blijft nog maar de vraag omdat hiervoor heel veel SHIB tokens geburnd zouden moeten worden. Maar ChatGPT gelooft wel dat Shiba Inu dit jaar de $0,000014 kan bereiken, iets wat niet onrealistisch is.

Toch zou dit een winst van zo’n 70% opleveren vanaf het huidige niveau, wat een behoorlijke winst is voor het investeren in een bekende (en betrouwbaardere) meme coin.

Deze Shiba Inu koers voorspelling van ChatGPT is gebaseerd op factoren zoals de komst van nieuwe Shiba Inu updates en mogelijke meme crypto trends op de markt. Omdat de analist in het Engels sprak tegen ChatGPT is het antwoord van de chatbot uiteraard ook in het Engels.

ChatGPT zegt dat Shiba Inu mogelijk nog steeds veel kan groeien in 2023 en dat het tegen het einde van dit jaar mogelijk naar de $0,000014 kan stijgen. Ook zegt de chatbot dat het een speculatieve voorspelling is, logisch omdat je de volatiele crypto markt niet nauwkeurig kunt voorspellen.

Maar als de lancering van de volledige versie van Shibarium soepel verloopt en er meer hype ontstaat rondom de verwachte Shiba Inu metaverse, zou het deze hoogtes kunnen bereiken in 2023. Daarom is Shiba Inu een belangrijke crypto om in de gaten te houden voor de rest van het jaar.

Deze nieuwe crypto die Shiba Inu combineert met pop cultuur verwacht binnenkort te exploderen

Mogelijk kan 2023 dus nog een goed jaar worden voor Shiba Inu, maar dit is ook goed nieuws voor deze nieuwe crypto die vorige week is begonnen in de presale. Shibie, de meme coin die Shiba Inu combineert met de trending Barbie, verwacht een explosieve entree te maken na haar lancering op Uniswap.

De nieuwe crypto Shibie combineert een bekende meme coin met pop cultuur en kan daarmee een grote impact maken binnen de crypto sector. Dit is deels al te merken, omdat de presale steeds meer vaart opbouwt en zo al meer dan $170.000 heeft opgehaald.

Je kunt Shibie tokens kopen in de presale voor $0,0000167 voordat ze gelanceerd worden op Uniswap, wanneer SHIBIE verwacht te exploderen in waarde.

Het virale ontwerp van Shibie in combinatie met het vroege succes in de presale, heeft gezorgd voor een toestroom van honderden mensen binnen de Telegram groep. Steeds meer crypto traders en investeerders beginnen nieuwsgierig te worden en zijn benieuwd of Shibie een van de beste crypto’s is om vandaag te kopen.

Na de lancering van SHIBIE op Uniswap, zal het team zich richten op marketing om de token nog beter bekend te maken. Daarnaast zal er ook een chatbot gelanceerd worden die gebruikt kan worden binnen de Telegram groep. Hierdoor biedt SHIBIE als het ware iets van utility en kan het een uitblinker worden onder de meme coins.

60% van de token supply zal verkocht worden tijdens de presale en 20% zal gebruikt worden voor DEX liquiditeit om te zorgen voor een soepel proces van trading.

Met deze aantrekkelijke tokenomics, samen met het grappige en originele concept, verwacht Shibie niet alleen winst te leveren op korte termijn, maar ook een groei op lange termijn. Daarom is SHIBIE een crypto om in de gaten te houden de komende tijd.

>>> Nu naar de Shibie presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!