Meme crypto trend comeback: Welke ‘Dog’ altcoins gaan exploderen na Shiba Inu en Dogecoin – De 3 nieuwe crypto’s met potentie

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Meme coins zijn bezig aan een comeback. Heel 2023 zien we al verschillende bekende en onbekende namen opduiken die goed presteren, en de crypto trends van het moment beheersen. Het gaat niet alleen om Dogecoin en Shiba Inu, maar ook juist veel nieuwe meme crypto zoals Pepe Coin, Wall Street Memes en Bald presteren uitstekend. 

Het succes heeft ervoor gezorgd dat er momenteel verschillende meme coins bijkomen, en dat de meme crypto presales als paddenstoelen uit de grond lijken te schieten. In dit artikel kijken we daarom naar de actuele crypto trends en wat op dit moment drie nieuwe crypto zijn die het de komende tijd goed kunnen gaan doen. 

Meme coins maken comeback – Meme crypto trend is terug

Door de jaren heen zijn er altijd periodes geweest waarin meme coins goed hebben gepresteerd, en menig trader heeft goede herinneringen aan periodes dat bijvoorbeeld Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB) en Floki Inu ($FLOKI) prijsrally’s doormaakten. Vaak waren periodes waarin grote meme coins stegen ook de aanleiding dat er nieuwe crypto projecten ontstonden. Sommige hiervan groeiden uit tot heuze shitcoins en meme tokens, soms met flinke market caps. 

In 2023 gebeurde dat bijvoorbeeld met (Evil) Pepe Coin, Pepe 2.0, Snek en Bald. Er waren daarnaast nog legio andere voorbeelden van meme coins die een tijd veel aandacht wisten te krijgen en daardoor ideal waren om te traden. Op dit moment lijkt de markt zich op te maken voor een nieuwe golf aan crypto trends, en gaan er zich dus opnieuw kansen voordoen voor slimme traders om flink te profiteren.

Meme crypto koersen zijn vaak erg volatiel, en kunnen binnen no-time sterk in waarde stijgen. Wij zochten voor je uit welke altcoins gaan exploderen, of in ieder geval de komende periode in de spotlight gaan komen te staan. 

Meme coins met hondenthema zijn terug als crypto trend

Meme coins die zich presenteren met het Shiba hondenras doen het vanouds goed. Van de huidige top 10 meme coins naar market cap zijn er maar liefst 8 die een thema hebben dat op een bepaalde manier verwant is aan Shiba’s. 

De volgende in die top 10 kan zomaar Shibie Coin worden. Uiteraard met een karikatuur gebaseerd op Shiba Inu, maar gecombineerd met de iconische Barbie brand, zou deze token zomaar populair kunnen worden.

  1. Shibie Coin – De Volgende Trending Shiba Meme Crypto?
  2. Wall Street Memes – Meest Veelbelovende Meme Crypto van dit Moment.
  3. Cowabunga Coin – Meme Coin Geïnspireerd door Teenage Mutant Ninja Turtles!

>>> Nu naar de Shibie Coin Presale <<< 

Hoe bepaal je welke altcoins gaan exploderen

Er is geen garantie dat een bepaalde token ineens hard in waarde gaat stijgen. Door goed onderzoek te doen en de markt en crypto trends in de gaten te houden, kun je echter wel inschattingen proberen te maken en hier van tevoren op inspelen door bijvoorbeeld veelbelovende crypto tokens toe te voegen aan je portfolio. 

Hou er rekening mee dat meme crypto zeer volatiel kunnen zijn, en vaak geen echte functionaliteit hebben. Hierdoor is de waarde van een meme cryptocurrency volledig afhankelijk van speculatie en vraag en aanbod op de markt. Toch kunnen ze wel degelijk veel waard worden, kijk maar eens naar Dogecoin of Shiba Inu. Van onderstaande tokens verwachten we dat ze de potentie hebben om uit te groeien tot de betere meme crypto.

Shibie Coin is een nieuwe cryptomunt die inspiratie leent bij Shiba Inu, en deze combineert met de virale Barbie film, die momenteel record na record breekt in de bioscoop. Het logo van Shibie Coin is dan ook een Shiba hond met lange, blonde haren. 

De token richt zich op liefhebbers van de Barbie film. Hiermee is het de eerste token die dat doet, en gezien de aandacht die de film momenteel krijgt kan Shibie Coin zelf ook rekenen op de nodige aandacht van beleggers. 

Shibie Coin kost momenteel slechts $0,000167 per $SHIBIE, terwijl sommige analisten al voorzichtig spreken over targets van tot wel $0,0050. Tokens zijn te verkrijgen via de website van Shibie Coin, waar ze geruild kunnen worden voor $ETH of $USDT. 

Gedurende de presale wordt ruim de helft tokens (60%) aangeboden aan geïnteresseerden. Zij kunnen tegen dezelfde prijs meedoen aan de presale en hun tokens alvast veilig stellen voor wanneer het project later gelist wordt bij crypto exchanges. Meer weten over hoe je zelf kunt investeren in Shibie Coin? Gebruik dan onderstaande link. 

>>> Nu naar de Shibie Coin Presale <<< 

2. Wall Street Memes – Meest veelbelovende Meme Crypto van dit moment

Wall Street Memes heeft geen hondenthema, maar is wel een van de beste crypto van dit moment. Deze token hoeft bijna geen promotie te doen, doordat hun trouwe achterban online al dit werk voor hen doet. Wall Street Memes heeft in totaal meer dan een miljoen volgers verspreid over diverse social media websites. 

Het super populaire account is bekend van de aandelenmarkt, en lanceerde in 2021 al eens een eigen NFT collectie. Met succes, want deze was binnen 30 minuten uitverkocht. 10.000 NFT’s werden toen verkocht voor een totale waarde van meer dan $2,5 miljoen. Nu komt daarbij een eigen cryptocurrency, genaamd $WSM, dat een top 3 meme coin wil worden. 

Gezien de fanbase en daadkracht van de community zou dit zomaar kunnen gebeuren. Wall Street Memes heeft bovendien een ervaren team, die de industrie van top tot teen kent, en ook al jaren bouwt aan de brand. Met meer dan 40 miljoen maandelijkse impressies online hoeft de token zich geen zorgen te maken om niet in beeld te raken bij potentiële investeerders. 

Wall Street Memes haalde met de $WSM presale de afgelopen weken al bijna $21 miljoen aan kapitaal op. Hiermee lijkt het goed op weg om een van de grootste en meest succesvolle crypto presales en launches van het jaar te worden. Investeren kan via de website met $ETH, $USDT, $BNB of een creditkaart. 

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

3. Cowabunga Coin – Meme coin geïnspireerd door Teenage Mutant Ninja Turtles!

De top 3 wordt compleet gemaakt door Cowabunga Coin. Voor de generatie uit de jaren 80’ en 90’ zegt dit waarschijnlijk genoeg, maar voor hen die niet bekend zijn met de term “cowabunga” moeten we vertellen dat dit een bekende uitspraak is afkomstig uit de Teenage Mutant Ninja Turtles mediafranchise. 

Deze franchise is al tientallen jaren enorm groot, en gaat over vier als ninja’s verklede schildpadden met de namen Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael. Binnenkort verschijnt er zelfs een nieuwe film van de Teenage Mutant Ninja Turtles, waardoor nu al investeren in de presale van dit project een gouden zet kan blijken te zijn als de film een succes wordt. 

Qua omvang is de presale van Cowabunga Coin kleiner. Er wordt in totaal voor ‘slechts’ $500.000,- aan tokens aangeboden. Dit is een bewuste keuze van het team, dat ervoor kiest om trouwe fans te belonen, en over een langere periode gestaag hype op te bouwen. Door de presale en daarmee market cap klein te houden, kan deze later bovendien sneller groeien wanneer de token gelist wordt bij crypto exchanges.

$COWABUNGA start met een marktet cap van slechts $1,5 miljoen, waarmee er meer dan voldoende ruimte is voor exponentiële groei als traders de token beginnen te kopen. Investeren kan via de officiële presale website van de Cowabunga Coin met $ETH en $USDT. Meer informatie kun je vinden via onderstaande link:

>>> Nu naar de Cowabunga Coin Presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!