XRP20 Is de nieuwe crypto om in de gaten te houden, Zal deze stake-to-earn crypto 22.700% stijgen zoals de Ripple koers

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Ripple is een crypto bedrijf dat mensen de mogelijkheid biedt om eenvoudig en wereldwijd te betalen met gebruik van de XRP Ledger. Hoewel Ripple jarenlang vast zat in een rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), is deze rechtszaak goed afgelopen voor Ripple.

De all-time high van de Ripple koers ligt ongeveer op $3 en is gevestigd in 2018. Ripple heeft onder andere de bull run van 2021 gemist en heeft op dit moment dus nog veel ruimte om te stijgen.

Maar een nieuwe crypto om in de gaten te houden op dit moment is XRP20, gebaseerd op de voormalige waarde van de originele XRP token. Het voordeel van XRP20 is dat het een nieuwe stake-to-earn crypto is, omdat het werkt op het netwerk van Ethereum. Hierdoor zul je extra XRP20 tokens kunnen verdienen door je huidige tokens te staken.

Hoewel Ripple misschien zijn eigen waarde nog met een paar keer kan vermenigvuldigen, heeft de nieuwe crypto, XRP20, een veel hogere upside potential. Kan XRP20 ook met 22.700% stijgen net als Ripple?

In het geval dat je deze stijging bij Ripple hebt gemist, zou je bij XRP20 een tweede kans kunnen hebben. Zo is deze nieuwe Ripple kloon zo’n 30x goedkoper dan de originele Ripple voor een prijs van slechts $0,000092 in de presale.

In deze presale verwacht deze nieuwe crypto tot wel $3.680.000 op te halen en op zijn minst $1.850.000. Blijf op de hoogte van het laatste XRP20 nieuws door XRP20 te volgen op Twitter of door deel te nemen aan de Telegram groep.

>>> Nu naar de XRP20 Presale <<<

Nieuwe stake-to-earn crypto XRP20 gebruikt een en burn mechanisme en is zo één van de beste presales van 2023

Naast de mogelijkheid om geld te verdienen door XRP20 tokens te staken, verwacht het burn mechanisme van XRP20 ook bij te dragen aan een stijging van de koers. Zo wordt 0,1% van elke transactie van XRP20 uit de circulatie gehaald, door dit te versturen naar een dode wallet die alleen crypto kan ontvangen maar niet versturen. Zo verwacht XRP20 in totaal 10% van de token supply te burnen.

40% van de tokens kunnen gekocht worden in de presale, 40% zal gebruikt voor staking rewards en 10% voor liquiditeit op gedecentraliseerde exchanges (DEXs). Het team zelf heeft geen tokens voor zichzelf gereserveerd, wat het een eerlijke presale maakt.

XRP20 verwacht een grote en actieve crypto community op te bouwen en kan daarmee viraal te gaan op internet.

Ripple is in 2013 begonnen als OpenCoin, maar veranderde later in XRP toen het bedrijf Ripple het veranderde in een liquidity token. Deze token kon gebruikt worden voor wereldbetalingen onder grote bedrijven, banken en corporaties.

Ripple koers is x227 gegaan, kan XRP20 dit ook?

Crypto presales zijn nog redelijk nieuw, daarom heeft de originele XRP hier geen gebruik van gemaakt. Deze token is gelist voor een prijs van $0,01. Gebaseerd op gegevens van Statista, is de Ripple koers tussen 2013 en 2017 met 22.700% gestegen van $0,01 naar $2,28. De absolute piek van XRP lag rond de $3,84.

Naast het voorzien van eenvoudige en efficiënte betalingsmogelijkheden aan grote bedrijven, kan XRP ook verhandeld worden op bijna elke crypto exchanges.

Terwijl Ripple vast zat in zijn rechtszaak tegen de SEC en geclassificeerd werd als effect, hebben sommige exchanges de XRP token verwijderd. Maar naar het einde van deze rechtszaak hebben deze exchanges XRP weer toegevoegd.

Na de positieve uitspraak voor Ripple, is de nieuwe crypto XRP20 gelanceerd door een partij die niets te maken heeft met Ripple zelf. Toch verwacht XRP20 wel flink te profiteren van stijgingen in de Ripple koers, naast het feit dat het van zichzelf ook kan stijgen in waarde.

Crypto analisten hebben grote verwachtingen voor Ripple de komende tijd, omdat Ripple nu ongeveer $),70 waard is en mogelijk kan stijgen tot aan de $9. Hierdoor zou je door nu te investeren in XRP een winst op papier hebben van 1167%.

Maar omdat XRP20 ook kan stijgen wanneer de originele Ripple dit doet, kan het een idee zijn om deze nieuwe crypto in de gaten te houden.

XRP20 – Ripple maar dan met een Stake-to-Earn crypto feature

De nieuwe crypto XRP20 is ook wel een 2.0 versie van Ripple, die geen verbinding heeft met de makers van de originele munt, maar als het ware een kans biedt om nogmaals de eerste pump van deze coin mee te maken.

XRP20 biedt gebruikers de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen door middel van staking. Hoewel Ripple zelf veel utility heeft, ontbreekt er wel de mogelijkheid om XRP te staken, dit is juist waar XRP20 handiger is voor investeerders.

Andere voordelen van de nieuwe XRP20 token zijn onder andere dat het volledig gedecentraliseerd is dankzij het netwerk van Ethereum. Maar ook het feit dat 0,1% van alle transacties wordt geburnd, zodat de circulerende supply kan krimpen en de koers verder kan stijgen.

40% van de token supply wordt gereserveerd om stakers te belonen gebaseerd op hoeveel XRP20 tokens ze inzetten.

>>> Nu naar de XRP20 Presale <<<

Kan de XRP Army van Ripple ook interesse krijgen in XRP20?

Ripple heeft één van de meest actieve crypto communities in de sector, ook wel bekend als de XRP Army. Deze community heeft Ripple hoog gehouden terwijl veel mensen dachten dat het voorbij zou zijn voor het bedrijf.

Nu Ripple heeft bewezen dat XRP geen ongeregistreerd effect is, is de community alleen maar sterker geworden. Nu verwacht de nieuwe crypto XRP20 ook de aandacht te krijgen van de XRP Army, in dat geval kan XRP20 sterk toenemen in waarde.

Hoewel de Ripple koers de afgelopen tijd weer is afgekoeld, verwacht het uiteraard op lange termijn weer te stijgen, vooral nu Ripple ongestoord verder kan gaan met het ontwikkelen van zijn bedrijf en de utility van XRP.

Hoe meer XRP zal stijgen in waarde, hoe mee profijt XRP20 hiervan kan hebben.

Kan de Ripple koers naar $25 stijgen in 6 – 12 maanden? ChatGPT denkt van wel

Wanneer crypto klaar is voor zijn volgende explosieve stijging, kan Ripple nog veel verder stijgen. Zo hebben analisten aan ChatGPT gevraagd hoeveel de Ripple koers mogelijk waard kan worden op korte termijn, middellange termijn en op lange termijn.

  • Short-Term (1-3 months): Expectation that XRP could reach 15 USD, driven by significant market momentum, positive news, and increased adoption.
  • Medium-Term (6-12 months): Projection that XRP could hit 25 USD, assuming continued strong demand, more favorable regulations, and expansion into new markets.
  • Long-Term (1-3 years): A forecast that XRP could reach 50 USD or even higher, based on widespread adoption, continued technological innovation, a significant increase in the usage of Ripple’s payment protocols, and strong support from institutional investors.

Toen vroeg de analist wat de mogelijkheden zou zijn voor een XRP kloon met de naam ‘XRP20’.

Dit is wat ChatGPT zei als reactie:

  • Medium-Term (6-12 months): Assuming continued development and acceptance, XRP2.0 might track or even outpace XRP’s performance if it offers substantial improvements. If XRP is expected to reach 25 USD in this period (as per the aggressive forecast), XRP2.0 might aim for a similar range or higher, depending on perceived advantages.
  • Long-Term (1-3 years): The long-term price of XRP2.0 would depend on many factors, including its ability to deliver on its promises, market adoption, regulatory compliance, and overall crypto market conditions. If all goes well, it could potentially reach a multiple of XRP’s price, reflecting the enhanced features or market positioning.

Dit betekent dat in het meest simpele geval als Ripple kan stijgen naar $25, de XRP20 koers met een soortgelijk percentage zou kunnen stijgen, waardoor vroege XRP20 investeerders mogelijk veel winst kunnen boeken.

Hoe loop je de nieuwe XRP20 token?

Je kunt XRP20 kopen door naar de website te gaan, daar je crypto wallet te verbinden en ETH of USDT in te wisselen voor XRP20 tokens. Na de presale kun je deze tokens claimen en zal het team laten weten vanaf wanneer je de tokens kunt staken.

De presale is deze week begonnen, maar heeft al $100.000 opgehaald, daarom is er geen tijd te verliezen als je ook mee wilt doen met de presale van XRP20.

Houd er rekening mee dat XRP20 geen verbinding heeft met het team van Ripple of de originele XRP en dat het geen effect is. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer alleen met geld dat je bereid bent om te verliezen.

>>> Nu naar de XRP20 Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!