Bitget organiseert de eerste editie van Crypto Experience Day om interesse vanuit GenZ in crypto op te wekken

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

VICTORIA, Seychellen, 2 augustus 2023Bitget, top crypto-derivaten en copy trading platform, heeft aangekondigd dat het zijn eerste Crypto Experience Day zal organiseren met samenwerkende universiteiten en blockchain-organisaties op 12 augustus, de Internationale Dag van de Jeugd. Er zullen verschillende educatieve campagnes worden georganiseerd in negen landen en regio’s, waaronder Japan, Argentinië, Australië, Dubai, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk, Nigeria, Canada en India.

Het initiatief vanuit de wereldwijde cryptocurrency-beurs maakt deel uit van het liefdadigheidsproject Bitget Blockchain4Youth en is gericht op het verstrekken van praktische blockchain-kennis en crypto-carrièresuggesties aan een jong publiek.

Het Bitget Blockchain4Youth-project, gelanceerd in mei 2023, gaat over het helpen cultiveren van jonge talenten en het bevorderen van een crypto-positieve wereldwijde perceptie van gedecentraliseerde technologieën voor hun daaropvolgende massale acceptatie. De cursussen die door Bitget worden aangeboden, streven ernaar om systematische kennis over de branche te bieden en jonge individuen in staat te stellen die willen innoveren en daarin leiding willen geven.

Recent onderzoek wijst erop dat millennials 46% van de cryptoliefhebbers uitmaken en meer vertrouwd zijn met het internet en digitale technologieën dan hun meer volwassen tegenhangers. Bitget gelooft dat ze een cruciale rol zullen spelen bij het bevorderen van crypto-acceptatie en daarom willen ze de ruggengraat van de toekomstige wereld aanmoedigen en inspireren om zich vroeg aan te sluiten bij en de golf van crypto te volgen.

Het inaugurele Blockchain4Youth-evenement, Crypto Experience Day, begint op 12 augustus 2023. Het evenement heeft tot doel haar deelnemers een uitgebreid begrip van de crypto-industrie te bieden en unieke inzichten te bieden in het human resource-landschap van de sector. Deelnemers kunnen een praktische ervaring verwachten die de veelbelovende kansen laat zien die jonge professionals binnen de branche kunnen verkennen.

De evenementen die op meerdere continenten worden georganiseerd, volgen een vergelijkbare agenda met keynote speeches, ijsbrekersessies, quizzen en praktische oefeningen. Een gedetailleerde uitleg van interne operationele procedures binnen Bitget en Bitget Wallet zal ook worden geïntroduceerd om de workflow van een echte werkomgeving in de crypto-industrie te illustreren. Deelnemers krijgen ook hands-on ervaring met crypto, zoals hoe je een blockchain wallet opzet, hoe je een transactie maakt op blockchain en hoe je een NFT aanmaakt.

Dit wereldwijde evenement volgt op Bitget’s recente rebranding gericht op de filosofie “Trade smarter”. Het initiatief benadrukt de inzet van Bitget om individuen in staat te stellen een veilige, gebruiksvriendelijke en efficiënte financiële toekomst te bereiken. Om deze visie waar te maken, markeert het Blockchain4Youth-project van Bitget een belangrijke mijlpaal in de bredere strategie van de beurs om kennis over blockchain en cryptovaluta onder een jong publiek te verspreiden.

Over Bitget

Bitget werd in 2018 opgericht en is ’s werelds meest toonaangevende beurs voor cryptovaluta die Copy Trading-diensten als een van de belangrijkste producten aanbiedt. De beurs bedient meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te traden door een veilige, allesomvattende trading oplossing te bieden. Bitget inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL.

Raadpleeg voor meer informatie: Website  | Twitter  |  Telegram  |  LinkedIn  | Discord

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!