Wat zijn de implicaties van de Ripple rechtszaak en welke crypto’s gaan stijgen deze zomer

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Ripple wist onlangs een gedeeltelijke overwinning te boeken in de rechtszaak tegen de Securities & Exchange Commission (SEC). Dit leidde tot een gigantische stijging voor XRP en het leek er kort op dat de token richting de $1 kon gaan stijgen. Ondanks dat de koers van XRP de $1 uiteindelijk niet haalde en het later een correctie onderling bevindt de koers van XRP zich nog steeds rond een waarde van $0,70. 

Hiermee is de koers van XRP met meer dan 40% gestegen over de afgelopen 30 dagen en met meer dan 107% sinds het begin van dit jaar. Maar niet alleen XRP wist te profiteren van de uitspraak in de rechtszaak tegen de SEC, ook andere tokens konden profiteren van deze overwinning op de SEC. 

Ook altcoins die eerder te maken kregen met grote dalingen nadat de SEC ze geclassificeerd had als een effect wisten te herstellen na de uitspraak. De SEC is recentelijk namelijk twee nieuwe rechtszaken gestart tegen Binance en Coinbase waarin meerdere altcoins werden geclassificeerd als effect. Hieronder vielen grote altcoins zoals Cardano en Solana en deze altcoins kregen te maken met gigantische verliezen van soms wel 30%. Na de uitspraak in de Ripple rechtszaak is er echter vertrouwen dat ook deze altcoins een classificatie als effect kunnen ontlopen. 

In de uitspraak in de zaak van SEC vs Ripple bepaalde de rechter namelijk dat er geen investeringscontract aangegaan werd op het moment dat Ripple XRP tokens verkocht aan particuliere investeerders. Dit was een grote overwinning voor veel XRP-investeerders ondanks dat de rechter oordeelde dat er wel een investeringscontract aangegaan werd op het moment dat XRP verkocht werd aan institutionele investeerders. Veel investeerders denken nu dat dit hetzelfde gaat uitpakken door de andere altcoins die door de SEC geclassificeerd werden als een effect. 

Dit leidde logischerwijs tot aanzienlijke stijgingen voor de meeste altcoins die eerder door de SEC geclassificeerd werden als effect. Solana heeft bijvoorbeeld al een stijging neer weten te zetten van meer dan 37% over de afgelopen 30 dagen. Maar het blijft niet bij altcoins zoals Cardano en Solana, de gehele crypto markt kan profiteren van de extra duidelijkheid rondom de regelgeving en met name nieuwe opkomende altcoins lijken te kunnen profiteren van de uitspraak in de SEC vs Ripple rechtszaak. 

Nieuwe crypto projecten zoals presales zijn vaak risicovolle investeringen die tegelijkertijd gigantische winsten op kunnen leveren. Doordat de uitspraak heeft gezorgd voor meer vertrouwen onder investeerders neemt ook de risicobereidheid toe. Hierdoor zullen investeerders sneller in zee gaan met presale projecten en dit is dan ook terug te zien in het succes van meerdere presales. 

Hieronder zullen we de beste crypto projecten bespreken die het potentieel hebben om grote stijgingen door te maken en daardoor een goede investeringsmogelijkheid zijn nu de risicobereidheid van investeerders toeneemt. Al deze projecten bieden vanwege hun fundamenten, makers en community een groot potentieel op snelle winsten. 

Evil Pepe Coin ($EVILPEPE)

Een van de nieuwste en meest populaire coins van dit moment is die van Evil Pepe Coin. Dit project is het kwade broertje van de bekende meme coin $PEPE en probeert de particuliere investeerder te helpen met het realiseren van winsten in de crypto markt. 

Analisten verwachten dat het project kan gaan exploderen op het moment dat de token gelist wordt op exchanges en investeerders en enthousiastelingen haasten zich daarom om bij dit project in te stappen. Het project heeft al meer dan $770.000 weten op te halen in de presale die slechts enkele dagen geleden is gestart. 


Het succes van deze presale is te danken aan het ervaren team achter dit project. Het team heeft al de nodige ervaring in de crypto wereld en was eerder al verantwoordelijk voor succesvolle projecten zoals Thug Life Token ($THUG) en SpongeBob ($SPONGE). Het team heeft dus duidelijk de benodigde ervaring voor het lanceren van een succesvol crypto project. 

Door samenwerkingen aan te gaan met bekende influencers en door meerdere crypto nieuws outletten te benaderen die de token beschrijven wist de token al snel aan populariteit te winnen. Evil Pepe Coin is al beschreven op nieuws sites zoals Cision, CryptoPotato, Cointelegraph en Techopedia. Daarnaast hebben bekende crypto influencers zoals Jacob Crypto Bury en Crypto Zeus de token ook al geanalyseerd. 

Evil Pepe Coin maakt zich dan ook op voor een succesvolle listing en investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn want de presale raak snel uitverkocht. Evil Pepe Coins zijn  gemakkelijk te kopen op de officiële website van Evil Pepe. Hier kan je gemakkelijk je wallet verbinden en vervolgens $EVILPEPE coins kopen middels Ethereum en USDT. 

Bezoek Evil Pepe Coin Presale Hier

BTC20 (BTC20)

BTC20 is misschien wel het beste alternatief voor Bitcoin van dit moment. BTC20 wordt ook weleens ‘Bitcoin op Ethereum’ genoemd omdat het project gebouwd is op de Ethereum blockchain. Hierdoor is het een duurzamer alternatief voor de originele Bitcoin en kan het gebruik maken van het ecovriendelijke en energie zuinige Proof-of-Stake (PoS) mechanisme in plaats van het niet zo zuinige Proof-of-Work (PoW) mechanisme van Bitcoin. 

BTC20 is gemaakt voor de investeerders die de kans om vroeg in te stappen bij Bitcoin hebben gemist. In 2011 was je in staat om 1 Bitcoin te kopen voor $1, nu heb je een kans om dit te herhalen door BTC20 te kopen voor de symbolische prijs van $1. Daarnaast zullen er net als in 2011 6,05 miljoen BTC20 tokens beschikbaar zijn tijdens de presale. Het grootste verschil tussen BTC20 en Bitcoin is dat bij BTC20 stakers in staat worden gesteld om extra token te ontvangen (in plaats van miners bij Bitcoin). 

Het team zal in Q3 en Q4 vooral aan de slag gaan met strategische samenwerkingen en het vergroten van de naamsbekendheid middels marketing. Op deze manier zal de naamsbekendheid vergroot worden en zal de populariteit van de token gaan stijgen. Dit zal ook een positieve invloed hebben op de koers van de token. Hierdoor kunnen investeerder die nu instappen bij dit project profiteren van mogelijk grote winsten. 

Naast het profiteren van koers stijgingen kunnen gebruikers van BTC20 ook geld verdienen door BTC20 tokens vast te zetten. Op deze manier zijn er dus twee mogelijkheden om te verdienen aan BTC20 tokens. 

De BTC20 presale is onlangs live gegaan en in totaal is er al bijna $2 miljoen opgehaald. Dit is behoorlijk indrukwekkend gezien de tijd dat de presale online is en investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn om deze mogelijkheid niet te missen. Tokens kunnen gekocht worden middels Ethereum, USDT of creditcard. 

Bezoek BTC20 Presale Hier

Wall Street Memes (WSM)

Een van de grootste en meest succesvolle presales van 2023 is die van Wall Street Memes. Dit project is al in staat geweest om meer dan $17,6 miljoen op te halen tijdens zijn presale. Wall Street Memes is een community die is voortgekomen uit de aandelen gekte rondom Game Stop en AMC van 2021. Hier nam een community van particuliere investeerders het samen op tegen de institutionele investeerder. Ze kochten de aandelen op van bedrijven die het moeilijk hadden en hiermee hadden ze een grote impact op de traditionele financiële wereld. Het leidde zelfs tot het faillissement van een groot hedge fonds. 

De Wall Street Memes community is een erge grote community aan particuliere investeerder. Het team achter de $WSM token wilt deze particuliere investeerders nu een kans geven om winsten te maken in de crypto markt middels een meme coin. Dit team was eerder al verantwoordelijk voor de succesvolle Wall Street Bulls NFT collectie die op de Ethereum blockchain $2,5 miljoen opbracht in minder dan 32 minuten. Daarnaast heeft het team recentelijk ook een Wall Street Ordinals collectie gelanceerd op de Bitcoin blockchain Het team heeft dus duidelijke de benodigde ervaring in de crypto wereld. 

Ondanks dat $WSM geen enkele utility heeft, ziet de toekomst voor de token er toch erg positief uit. Dit komt door de gigantische community die het project ondersteunt. In totaal heeft Wall Street Memes over zijn verschillende social media kanalen meer dan 1 miljoen volgers. Deze 1 miljoen volgers kunnen de token ondersteunen en omhoog helpen naar recordhoogtes. Analisten verwachten vanwege deze community ook een snelle listing op een tier-1 exchanges, iets wat een erg positieve invloed zal hebben op de koers waarde van $WSM. 


$WSM bevindt zich nu in een presale waar tokens gekocht kunnen worden voor $0,0322 per stuk. De presale is bijna afgelopen en de token zal gelist gaan woorden voor $0,0337. De verwachting is dat de token echter snel gaat stijgen na zijn listing. Investeerders kunnen gemakkelijk $WSM tokens kopen door naar de officiële Wall Street Memes website te gaan. Hier kunnen ze tokens kopen middels Ethereum, USDT of Creditcard. 

Koop Wall Street Memes Hier

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ is een gloednieuw crypto project die een brug wilt vormen tussen de Web2 en Web3 wereld. Het wilt dit doen door een portaal te creëren waar alle belangrijke functies van de Web3 wereld samen komen. Het kan voor onvervaren investeerders, en soms zelfs voor ervaren investeerders, erg moeilijk zijn om te navigeren door de complexe Web3 wereld. Launchpad XYZ wilt hier dus verandering in aan brengen. 

Launchpad XYZ gaat meerdere functies samenbrengen waaronder een assortiment aan Play 2 Earn games, vroege toegang tot presale projecten, een gedecentraliseerde exchange (DEX), een NFT marktplaats en een metaverse bibliotheek. Daarnaast is het platform ook zijn eigen Web3 wallet aan het creëren. Door al deze functies op een plek samen te brengen, beschikken gebruikers over alle tools die nodig zijn om succesvol te worden in de Web3 ruimte. 

De presale van de native token van het platform, $LPX, is in volle gang en de token heeft al meer dan $1 miljoen weten op te halen. Op het moment van schrijven kosten LLPX tokens $0,04445 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort gaan stijgen naar $0,046. De LPX token zal gelist worden tegen een prijs van $0,0565 en investeerders die nu bij dit project in stappen kunnen dus al aanzienlijke winsten realiseren. 

Bezoek Launchpad XYZ Hier

yPredict ($YPRED)

Het wordt steeds moeilijker om te navigeren in de crypto wereld en voordelen te vinden die je kunnen helpen met het maken van significante winsten. Dit opkomende nieuwe project wilt hier verandering in gaan aanbrengen. yPredict is bezig met de ontwikkeling van een voorspelling systeem die aangedreven wordt door AI technologie. 

Doordat AI technologie in staat is om veel meer data te verwerken dan normale mensen is het ook in staat om veel betere voorspellingen te maken. yPredict profiteert hiervan met zijn nieuwe door AI aangedreven voorspelling platform. Wat yPredict uniek maakt, is dat het zijn voorspelling systeem gratis en toegankelijk maakt voor iedereen, zonder dat hier een login code voor nodig is. 

Naast het voorspelling systeem zal yPredict ook andere functies bevatten zoals trading signalen, patroon herkenning en sentiment analyses. Al deze functies worden gerealiseerd door AI en hierdoor zijn investeerders in staat om een voordeel te behalen in de complexe wereld van crypto. Daarnaast zal er ook een marktplaats ontwikkeld worden waar de beste AI ontwikkelaars hun voorspellende modellen kunnen aanbieden in de vorm van een abonnement. 

De native $YPRED tokes bevinden zich op dit moment in een presale die al meer dan $2,5 miljoen heeft weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,10, maar deze prijs zal gaan stijgen naar $0,12 op het moment dat de token gelist wordt op exchanges.  Investeerders zullen er snel bij moeten zijn aangezien de presale bijna afgerond is. 

Bezoek yPredict Hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!