Trending crypto alert: Evil Pepe grootste crypto stijger in de meme crypto hype sinds Pepe Coin – Kan deze munt net zo hard stijgen?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptomarkt is weer in beweging! Sinds het begin van 2023 gaat het beter met cryptocurrency, en zien we de totale omvang van de markt weer toenemen. Ook verschillende altcoins en Bitcoin laten zien dat het weer mogelijk is om goede resultaten te boeken, en zelfs aanzienlijke rendementen te behalen binnen enkele weken of maanden tijd.

Een van de tokens die op dit moment een trending crypto is, is meme crypto Evil Pepe. Evil Pepe is een tegenhanger van de ‘normale’ Pepe Coin, wat de afgelopen maanden een van de grootste crypto hype’s van 2023 is geweest, en als meme crypto in korte tijd uitgroeide tot een van de 100 grootste cryptocurrency tokens ter wereld. Ook Evil Pepe Coin lijkt nu begonnen aan een launch en campagne om de volgende grootste stijger crypto te kunnen worden. 

Wat is dit voor project, en kan Evil Pepe profiteren van de Pepe Coin crypto hype van de afgelopen tijd om zelf uit te groeien tot trending crypto? Laten we eens kijken wat we hier nu al over kunnen zeggen. 

Op het moment van schrijven stagneert de Bitcoin koers, en beweegt deze al meerdere weken tussen een range van $29.000 en $31.000. De afgelopen twee weken is een uitbraak al meerdere keren rejected, waardoor Bitcoin momenteel niet de grootste stijger crypto is, of op korte termijn lijkt te gaan worden. Dit opent echter wel de deuren voor verschillende van de beste altcoins en nieuwe cryptomunten

De ongeschreven regel dat altcoins kunnen groeien wanneer Bitcoin ranged bleek ook de afgelopen week weer van kracht, met verschillende alts die 20%, 30% of zelfs nog meer groeiden. XRP was de uitblinker. Als we kijken naar niches en trends over een langere periode, dan zien we vooral meme crypto’s goed presteren. De uitblinker en de crypto hype van 2023 is daarbij tot nu toe Pepe Coin. 

Deze meme crypto groeide in slechts korte tijd uit tot een van de grootste cryptocurrencies ter wereld, en is op dit moment volgens de data van CoinMarketCap de nummer 67 ter wereld in marktkapitalisatie. In navolging van Pepe Coin, zagen we ook veel andere meme coins flinke groei doormaken, en hard in waarde stijgen. 

Wat is Evil Pepe Coin voor crypto project?

Ondanks dat de naam van Evil Pepe Coin niet veel goeds belooft, is Evil Pepe Coin vooral een token gericht op community en het ondersteunen van holders. Evil Pepe speelt slim in op zowel de hype van Pepe Coin, als op een humoristische wijze het aan de kaak stellen van speculeren op shitcoins en meme crypto. 

Het omarmt de ‘boosaardige’ kant van de meme crypto industrie, en fluistert als het ware in je oor om toch te investeren in deze tokens. Zelfs al lijkt het soms onmogelijk en onlogisch, binnen crypto is het nodig om soms te rebelleren en als community ergens achter te staan, en kan een project dan zelfs in korte tijd succesvol worden tussen de giganten, net als Pepe Coin. 

$EVILPEPE staat dus voor een zekere vorm van rebellie, en de ironie van de duistere kant van het beleggen in meme crypto, maar doet dat wel op een open en transparantie manier met een project dat iedereen die deel uit wil maken van de community een eerlijke kans geeft om mee te doen en gelijk te profiteren bij succes. 

Dit moet je weten over de Evil Pepe Coin ($EVILPEPE) meme crypto presale

De Evil Pepe Coin presale is van start, en het is voor iedereen mogelijk om eenvoudig $EVILPEPE tokens te kopen. Er zal slechts 1 fase van de presale zijn, waartoe iedereen toegang krijgt en voor dezelfde prijs de token kan kopen. Zo laat Evil Pepe zien dat iedereen gelijk is, en dat er geen voorkeursbehandeling voor bijvoorbeeld het grote geld is. 

In totaal worden er 5.994.000.000 tokens aangeboden, bijna 6 miljard dus. Dit gebeurt tegen een prijs van slechts $0.0003330 per token. Voor een klein bedrag kun je dus al een groot aantal $EVILPEPE bezitten. De market cap aan het einde van de presale bedraagt $1.996.002, wat zeer bescheiden is voor een meme crypto en vergeleken met ‘grote broer’ Pepe Coin, waardoor er meer dan genoeg ruimte voor groei is. 

$EVILPEPE is verder een ERC-20 token, wat inhoudt dat de token draait op de blockchain van Ethereum. Dit geeft uitstekende mogelijkheden voor latere ontwikkeling en het gebruik van bijvoorbeeld smart contracts, NFT’s of de ontwikkeling van stakingdoeleinden. Of dit ook door Evil Pepe gaat gebeuren, is nog afwachten. 

De presale is nu van start, en duurt maximaal 14 dagen. De verwachting is echter dat Evil Pepe al een stuk eerder uitverkocht zal zijn. Naast 90% van de tokens die worden verkocht tijdens de presale, wordt er 10% van de tokens gelockt in een liquiditeitspool. 

Voor geïntesseerden raden we aan om op de presale website van Evil Pepe Coin te kijken, waar alle informatie en de tussenstand van de presale te vinden zijn. Zelf investeren kan in slechts 3 eenvoudige stappen: 

  1. Gebruik een crypto wallet en koppel deze aan de website via de ‘buy now’ knop
  2. Zorg dat je $ETH of $USDT hebt of gebruik een creditkaart om $EVILPEPE te kopen
  3. Na afloop van de presale kunnen de $EVILPEPE tokens geclaimd worden via de site

Kan Evil Pepe Coin net zo groot worden en hard stijgen als Pepe Coin? – Conclusie

De hamvraag is: kan Evil Pepe Coin het succes van Pepe Coin bereiken? Het lijkt ons sterk dat Evil Pepe Coin op korte termijn het al net zo goed of beter gaat doen dan Pepe Coin. 

Het is een token die de eerste tijd wellicht beter kunt beschouwen als een kleiner broertje / tegenhanger, met een eigen themathiek en community, die echter wel heel veel raakvlakken heeft. Het zou niet logisch zijn om te verwachten dat de token direct het origineel opzij zet.

Verder groeien als meme crypto en aanzienlijk in waarde stijgen is echter een zeer realistische target en doel van Evil Pepe, gezien het profiteert van de naamsbekendheid van Pepe Coin, een goede marketingstrategie en onderscheidende waarden in branding. Doordat de market cap bij de launch beperkt blijft tot nog geen $2 miljoen, is er hier ook voldoende ruimte om aanzienlijk te stijgen. 

Evil Pepe geeft op de roadmap op hun website aan zelf in de fase na de lancering bij een DEX en nieuwe marketingpartners en campagnes te mikken op een market cap van $100.000.000. Dat is ongeveer ⅙ van de huidige market cap van Pepe Coin, en lijkt daarmee een haalbaar doel.

>>> Meer Informatie over het Evil Pepe Coin Project <<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!