Kan Shiba Memu uitbreiden tot in China? Chinese tech gigant Alibaba kiest een crypto enthousiasteling als CEO

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Kanalen met crypto nieuws stonden onlangs bol het nieuws dat de Chinese technologiegigant Alibaba Joseph C. Tsai heeft aangesteld als de volgende voorzitter en CEO. Als gevolg van deze beslissing keert de crypto enthousiasteling Tsai terug naar Alibaba en neemt hij het stokje in september 2023 over als de zittende Daniel Zhang aftreedt.

Hoewel dit crypto nieuws aanzienlijke implicaties kan hebben voor de toekomst van crypto op Chinese markten, is er ook een slimme nieuwe puppy die een deel van de actie opsnuift – de baanbrekende meme coin Shiba Memu en zijn geweldige hondje, eh… AI- krachtig zelfmarketing vermogen.

Wat betekent de benoeming van Tsai als voorzitter van Alibaba voor crypto in China?

Alibaba, een in China gevestigd technologiebedrijf, kondigde op 20 juni aan dat Zhang in september zou terugtreden als voorzitter van het bedrijf en zou worden vervangen door Tsai, een oud voorstander van investeren in crypto. Dit heeft ertoe geleid dat men zich op kanalen met nieuws over crypto afvraagt of Tsai de deuren kan heropenen voor verschillende crypto projecten in China, dat vaak een wat wisselvallige relatie heeft gehad met innovatie op de blockchain.

In 2021 trad China op beroemde wijze hard op tegen blockchain mining, wat leidde tot een uittocht van bedrijven terwijl tegelijkertijd een digitale yuan valuta werd verkend via de centrale People’s Bank of China. Alibaba is geen nieuwkomer op het gebied van crypto, omdat het een NFT-marktplaats voor de handel in auteursrechten en een NFT-oplossing via zijn cloud-businessunit heeft geopend. Hoewel het onzeker is of crypto massaal naar China zal terugkeren, staat Shiba Memu al aan de deur te keffen, op zoek naar de weg naar binnen.

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu (SHMU) is het nieuwste project dat tot doel heeft te profiteren van de meme coin mania die in 2023 explodeert, geleid door het enorme succes van de populaire kikker meme Pepe (PEPE). Shiba Memu’s Shiba Inu puppy is net zo “schattig en pluizig”, waardoor het zich bij de andere meme coins kan voegen, maar in tegenstelling tot de meeste andere meme coins, heeft deze hond een aantal aanzienlijk slimmere instincten, dankzij de door AI aangedreven kern utility.

Dit beginnende hondje maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om zichzelf op de markt te brengen met de capaciteit van een 100-koppig marketingteam, maar het is sneller, efficiënter en heeft geen last van menselijke fouten. In plaats daarvan gebruikt het op maat gemaakte, door AI aangedreven, brein voor natuurlijke taalverwerking (NLP) een krachtig gevoel van cybergeur om organische vermeldingen van Shiba Memu online op te sporen, te beoordelen hoe investeerders tegenover het platform staan en de strategie dienovereenkomstig aan te passen. Slimme jongen!

Machine learning gebruikt deze informatie om het maken van nieuwe online marketingcampagnes te automatiseren die zijn ontworpen om zich te richten op online forums en sociale media platforms. Shiba Memu heeft de speurkwaliteiten van een bloedhond, voert deze promotiecampagnes autonoom uit en evalueert voortdurend de effectiviteit ervan. Als een promotiestrategie mislukt, zal Shiba Memu de geur van andere, meer succesvolle campagnes oppikken en de nodige aanpassingen maken.

Hoe werkt SHMU?

De coin die Shiba Memu vitaliteit, energie en een prachtige glanzende vacht geeft, is het oorspronkelijke SHMU token. SHMU zorgt ervoor dat de AI-mogelijkheden functioneren, van de zelflerende en promotionele kracht tot het interactieve AI-dashboard, waardoor gebruikers extra inzicht krijgen in de geest van hun favoriete online pup. Het dashboard biedt inzicht in de online interacties van Shiba Memu, zodat gebruikers precies kunnen zien wat wel en niet werkt.

Door de effectiviteit van bestaande promotiecampagnes te begrijpen, kunnen gebruikers de NLP-mogelijkheid gebruiken om feedback te geven door andere online forums, platforms en communities voor te stellen waarop ze zich kunnen richten. Indien deze worden aangenomen, ontvangen gebruikers beloningen in de vorm van SHMU tokens. Shiba Memu biedt haar houders het plezier van het bezitten van een huisdier en de bonus van het ontvangen van gepersonaliseerde en intelligente feedback. Zouden we niet allemaal willen weten wat onze honden denken?

SHMU: Een buitengewone presale

Alibaba is niet de enige die het crypto nieuws haalt. Shiba Memu heeft de harten van de community met degenen die investeren in crypto doen kloppen met zijn ongelooflijke en ongebruikelijke presale evenement. In plaats van de gebruikelijke gefaseerde benadering van crypto presale te kopiëren, waarbij coins gedurende een bepaalde tijd tegen een specifieke prijs beschikbaar zijn, zal SHMU dagelijks stijgen.

Na lancering met een prijs van $0,011125 wordt SHMU dagelijks verhoogd met een vast bedrag van $0,000225. Dit betekent dat gebruikers winsten verzamelen vanaf het moment dat SHMU uit de startblokken schiet. Voor degenen die hun tokens op de eerste dag reserveren, zal hun investering op dag zeven met 12,13% zijn gegroeid, op dag 21 met 40.45% en op dag 60 met een kolossale 119,33%, waarbij de prijs een indrukwekkende $0,0244 bereikt.

In plaats van investeerders alleen maar een schattige NFT als bezit te bieden, zit Shiba Memu vol met utility en staat het aan de top van twee kolossale groeimarkten, AI en Web3. Dit aspect geeft Shiba Memu duidelijk een enorme aantrekkingskracht op alle markten en zal ongetwijfeld iedereen met afgunst doen kijken naar investeerders die vroeg zijn ingestapt.

Kan SHMU China kraken?

Het is nog te vroeg om te zeggen of de aanstelling van Tsai als de nieuwe voorzitter van Alibaba ook echt crypto projecten zal helpen om de potentieel lucratieve Chinese markt te kraken. Stel echter dat er een kans is. In dat geval lijdt het geen twijfel dat Shiba Memu klaar staat om door de deur te breken en de kamer op te fleuren met zijn sympathieke maar krachtige benadering om meme coins van de volgende generatie te introduceren.

Deze meme coin lijkt de komende maanden en jaren een populaire hond te worden onder de meme coins. De uitstekende utility en het innovatieve gebruik van AI zorgen ervoor dat het een enorm aantrekkelijke investering is. Door de dagelijkse verhogingen geldt dat, hoe eerder investeerders hun coins claimen, hoe beter het rendement tijdens de presale en daarna zal zijn. Eén ding is zeker, dit is een hond met het potentieel om investeerders mooie winsten te bezorgen, dus mis het niet en stap vandaag nog in!

Meer informatie over SHMU vind je hier.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!