De toekomst ontvouwen: 9 nieuwe opties om te investeren in juli 2023

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Terwijl de crypto markt blijft evolueren en wereldwijd de aandacht trekt, kijken investeerders en enthousiastelingen reikhalzend uit naar de identificatie van de volgende grote crypto’s die zullen exploderen en zo het financiële landschap hervormen. In dit artikel beginnen we aan een reis om de 9 volgende grote cryptocurrencies met een enorm potentieel voor juni 2023 te onthullen.

Met nauwgezet onderzoek en analyse heeft ons team de dynamische aard van de crypto markt bestudeerd en zich verdiept in de fijne kneepjes van verschillende blockchain projecten en hun potentiële impact. We begrijpen hoe belangrijk het is om voorop te blijven lopen en opkomende trends te identificeren die de toekomst van digitale financiën kunnen bepalen.

Dit artikel dient als leidraad en presenteert je een samengestelde lijst van de 9 volgende beste opties om te investeren in crypto in juli 2023. Door hun unieke kenmerken, innovatieve technologieën en marktvooruitzichten te verkennen, willen we je voorzien van waardevolle inzichten om door het altijd veranderende crypto landschap te navigeren en weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen.

Lijst met de 9 volgende grote crypto in juli 2023

Hieronder vind je een samengevatte compilatie van de 9 opties om te investeren in crypto in juli  2023.

 1. Chancer (CHANCER)
 2. Shiba Memu (SHMU)
 3. AltSignals (ASI)
 4. Metacade (MCADE)
 5. Helium (HNT)
 6. The Graph (GRT)
 7. Flow (FLOW)
 8. Serum (SRM)
 9. Audius (AUDIO)

Een uitgebreide analyse van de volgende 9 beste opties voor het investeren in crypto in juli 2023

In deze sectie wordt een uitgebreide analyse en verkenning gepresenteerd met betrekking tot de cryptocurrencies die klaar zijn voor substantiële groei in juni 2023. Door nauwgezet marktonderzoek zijn deze projecten geïdentificeerd. Er werd daarbij rekening gehouden met essentiële aspecten zoals groeipotentieel, bruikbaarheid en verwachte toekomstige prestaties. Als gevolg hiervan komen deze cryptocurrencies naar voren als aantrekkelijke keuzes voor potentiële investeringen in het komende jaar.

Disclaimer: de volgende lijst is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en analyse; het is echter van cruciaal belang om je eigen due diligence uit te voeren en professioneel advies in te winnen voordat je investeringskeuzes maakt.

1. Chancer: Nieuwe definitie van gokken voor iedereen – omarm de sensatie van wedden

Chancer is een baanbrekend op de blockchain gebaseerd platform dat de aandacht heeft getrokken van zowel experts als liefhebbers. Chancer heeft een enorm potentieel voor beleggers die investeren in crypto en die willen profiteren van de digitale valuta revolutie.

Chancer herdefinieert de wereld van weddenschappen door gebruik te maken van de kracht van blockchain technologie. Via zijn gedecentraliseerde platform stelt Chancer gebruikers in staat om hun eigen aangepaste peer-to-peer (P2P) gokmarkten te creëren, waarbij ze de beperkingen van traditionele bookmakers overstijgen.

Deze innovatieve aanpak stelt gebruikers in staat om op verschillende evenementen te wedden, van sportuitslagen tot gepersonaliseerde uitdagingen, waardoor het een zeer aantrekkelijk en flexibel platform wordt.

Het disruptieve concept en de unieke waardepropositie van Chancer zijn sleutelfactoren die de erkenning ervan stimuleren. Chancer maakt gebruik van een enorme markt van gepersonaliseerde en door de community aangestuurde gokmogelijkheden door gebruikers in staat te stellen hun eigen gokmarkten op te zetten.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

2. Shiba Memu: Een revolutie in AI ontketenen te midden van de meme coin mania

Shiba Memu is een baanbrekende crypto die de huidige waanzin rond meme coins combineert met de kracht van kunstmatige intelligentie (AI). Het platform zal op AI gebaseerde software gebruiken om te leren van succesvolle marketingstrategieën, zijn PR te schrijven en zichzelf te promoten op relevante fora en sociale netwerken.

Deze unieke aanpak is erop gericht om Shiba Memu te positioneren als een leidende speler op de markt voor crypto, waardoor het project het potentieel krijgt om exponentieel te groeien en een belangrijke kracht in de industrie te worden.

Bovendien is Shiba Memu van plan om in de presale fase de waarde van zijn token dagelijks geleidelijk te verhogen. Deze strategie is gericht op het motiveren van vroege investeerders en het maximaliseren van hun beleggingsrendement. SHMU zal gedurende de presale van acht weken een dagelijkse prijsverhoging gedurende doorvoeren. Beginnend bij $0,011125, zal de waarde van het token elke dag geleidelijk met een klein percentage stijgen, met als hoogtepunt $0,0244. Deze snelle waardestijging is bedoeld om degenen die vroeg investeren in crypto te belonen met snelle winsten.

Een van de belangrijkste redenen waarom Shiba Memu opvalt als een van de beste crypto’s om nu te kopen, is de samensmelting van AI- en blockchain technologieën. Hoewel veel meme coins zich uitsluitend richten op de hype en waarde op de lange termijn missen, is Shiba Memu van plan AI te gebruiken om voortdurend te leren en zijn marketingstrategieën te optimaliseren, waardoor het potentieel voor duurzame groei wordt gewaarborgd. Deze dynamische strategie onderscheidt Shiba Memu van andere meme coins en maakt het een boeiend investeringsvooruitzicht, vooral voor early adopters.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

3. AltSignals: Handelspotentieel ontsluiten, deskundige inzichten voor succes

AltSignals, momenteel in fase 2 van het presale evenement van zijn ASI token, onderscheidt zich als een vertrouwde en bewezen aanbieder van trading signals. Het platform is gestart in 2017 en heeft de afgelopen jaren een loyale community van meer dan 50.000 handelaren opgebouwd.

Om de nauwkeurigheid van zijn trading signals te verbeteren, ontwikkelt AltSignals ActualizeAI. Deze tech stack zal zijn trading algoritme verbeteren door machine learning, natuurlijke taalverwerking (NLP) en voorspellende modellering toe te voegen.

AltSignals zet zich in voor het maximaliseren van het winstpotentieel en kan een winstgevende investeringsmogelijkheid zijn. Het ASI token wordt momenteel gewaardeerd op $0.01875, wat aan het einde van de presale zal stijgen tot $0,02274. Experts hebben gesuggereerd dat ASI tokens tegen het einde van 2023 $1 kunnen bereiken.

Investeren in crypto brengt inherente risico’s met zich mee en AltSignals erkent het belang van risicobeheer. AltSignals stelt handelaren in staat om hun investeringen te beschermen en winst veilig te stellen tegen optimale prijsniveaus door naast hun signalen stop-loss- en take-profitniveaus aan te bieden. Deze benadering van risicobeheer draagt bij aan een goed afgeronde handelsstrategie.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

4. Metacade: Waar gaming grenzen overschrijdt, begin aan een onvergetelijke reis

Metacade is een gedecentraliseerd gaming platform dat gebruikmaakt van de kracht van blockchain technologie. Het biedt een transparante en veilige omgeving voor gamers om verschillende games te verkennen en deel te nemen aan meeslepende gameplay. Door gebruik te maken van blockchain, zorgt Metacade voor fair play, verifieerbare transacties en eigendom van in-game activa, waardoor de game ervaring naar nieuwe hoogten wordt getild. Metacade zal veel games op zijn platform aanbieden, zodat er voor iedere gamer wat te vinden is.

Wat onderscheidt Metacade van de concurrentie? Het potentieel voor ontwrichtende groei ligt in de naadloze integratie van crypto binnen het gaming ecosysteem. Gamers kunnen digitale activa, NFT’s en virtuele valuta verdienen en verhandelen, waardoor een levendige in-game-economie ontstaat. Dit opent opwindende kansen voor spelers om geld te verdienen met hun vaardigheden en investeringen, wat leidt tot een paradigmaverschuiving in het gaming landschap.

5. Helium (HNT): Draadloze kracht versterken. Revolutie met Blockchain innovatie

Helium heeft in juli 2023 zijn positie als een van de volgende grote crypto veiliggesteld door de draadloze revolutie te leiden door middel van baanbrekende blockchain technologie. Helium biedt een gedecentraliseerd, veilig en efficiënt netwerk voor Internet of Things (IoT)-apparaten, waarmee een nieuw tijdperk van connectiviteit wordt ingeluid.

Wat Helium onderscheidt, is het unieke Proof-of-Coverage (PoC) consensusalgoritme. In deze innovatieve benadering kunnen individuen HNT-tokens minen door draadloze netwerkdekking te bieden aan IoT-apparaten met behulp van Helium-hotspot-apparaten. Dit stimuleert netwerkuitbreiding, waardoor het zowel economisch levensvatbaar als zeer schaalbaar wordt.

Hoewel het groeipotentieel in de IoT-ruimte aanzienlijk is, is het essentieel om rekening te houden met mogelijke risico’s. Zoals bij iedere opkomende technologie, zijn acceptatie-uitdagingen en concurrentie van gevestigde spelers factoren waarmee rekening moet worden gehouden. De sterke steun vanuit de community, partnerschappen met marktleiders en ambitieuze routekaart van Helium beperken deze risico’s echter.

6. The Graph: Ontketen de kracht van gedecentraliseerde gegevensindexering voor Web3

The Graph onderscheidt zich van de volgende grote coins in juli 2023 door een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop gegevens worden geïndexeerd en opgevraagd in het Web3 ecosysteem. Als een gedecentraliseerd indexeringsprotocol stelt The Graph ontwikkelaars in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot gegevens van verschillende blockchain netwerken en deze te organiseren, waardoor de groei van gedecentraliseerde applicaties (dApps) wordt gestimuleerd en innovatie wordt bevorderd.

In de kern biedt The Graph een robuuste infrastructuur die het efficiënt ophalen van gegevens mogelijk maakt door middel van op grafieken gebaseerde query’s.

Door blockchain gegevens op een gedecentraliseerde manier te indexeren en te organiseren, stelt The Graph ontwikkelaars in staat om dApps te bouwen die naadloos kunnen communiceren met blockchain netwerken, waardoor gebruiksvriendelijke ervaringen worden geboden en de mogelijkheden van Web3 worden uitgebreid.

Investeren in The Graph gaat gepaard met de belofte deel te nemen aan de uitbreiding van het Web3 ecosysteem. Het is echter essentieel om potentiële risico’s te erkennen, zoals marktvolatiliteit en concurrentie van vergelijkbare projecten. Desalniettemin verkleinen de solide reputatie van The Graph, de groeiende partnerschappen met toonaangevende blockchain-netwerken en de voortdurende ontwikkelingsinspanningen deze risico’s.

7. Flow (FLOW): De volgende generatie blockchain-applicaties versterken met schaalbaarheid en toegankelijkheid

Flow schittert als een van de crypto’s om in juli 2023 in te investeren, omdat het een revolutie teweegbrengt in het blockchain landschap door de uitdagingen van schaalbaarheid en toegankelijkheid aan te gaan. Ontworpen om gedecentraliseerde applicaties (dApps) met hoge specificaties te ondersteunen, biedt Flow een ontwikkelaarsvriendelijke omgeving die innovatie aanwakkert en nieuwe mogelijkheden opent.

In de kern geeft Flow prioriteit aan schaalbaarheid door gebruik te maken van een unieke architectuur met meerdere nodes. Deze innovatieve aanpak maakt parallelle uitvoering van smart contracts mogelijk, zorgt voor een snellere transactieverwerking en biedt plaats aan een groeiend gebruikersbestand zonder de netwerkprestaties in gevaar te brengen.

De schaalbaarheid van Flow maakt de weg vrij voor verschillende toepassingen, van gaming en verzamelobjecten tot gedecentraliseerde financiën en NFT’s.

Hoewel investeren in Flow een enorm potentieel heeft, is het essentieel om rekening te houden met de risico’s die aan elke investering zijn verbonden. Marktvolatiliteit, concurrentie en onzekerheden in de regelgeving zijn factoren waarmee je rekening moet houden. De strategische partnerschappen van Flow met grote namen uit de industrie, het trackrecord van succesvolle projecten en de sterke ondersteuning van de community verminderen deze risico’s echter.

8. Serum (SRM): Gedecentraliseerde exchanges opnieuw definiëren met snelheid en efficiëntie

Serum staat hoog in de top negen cryptocurrencies in juli 2023, omdat het een revolutie teweegbrengt in de wereld van gedecentraliseerde exchanges (DEX’s) door snelheid, efficiëntie en liquiditeit te combineren. Serum is gebouwd op de Solana blockchain en biedt een geavanceerd handelsplatform dat gebruikers een naadloze en veilige handelservaring biedt.

Een van de kritieke sterke punten van Serum is de razendsnelle transactieverwerking. Door gebruik te maken van de prestatiemogelijkheden van de Solana blockchain, maakt Serum bijna onmiddellijke handelsuitvoeringen mogelijk, waardoor handelaren een concurrentievoordeel krijgen in de snelle wereld van crypto markten. Deze efficiëntie is van cruciaal belang voor het benutten van handelskansen en het maximaliseren van het rendement.

Hoewel investeren in Serum opwindende kansen biedt, is het essentieel om rekening te houden met potentiële risico’s. Marktvolatiliteit, uitdagingen op het gebied van regelgeving en concurrentie van andere DEX-platforms zijn factoren waarmee rekening moet worden gehouden. De sterke partnerschappen, het toegewijde ontwikkelingsteam en de integratie met het Solana ecosysteem van Serum positioneren het echter voor voortdurende groei en succes.

9. Audius: Artiesten sterker maken en de muziekindustrie revolutioneren met blockchain

Audius onderscheidt zich van de negen beste crypto’s in juli 2023 en leidt een transformerende golf in de muziekindustrie door gebruik te maken van blockchain technologie. Audius is gebouwd als een gedecentraliseerd platform voor het delen en streamen van muziek en stelt artiesten en luisteraars in staat om een nieuw tijdperk van creativiteit, transparantie en eerlijke vergoedingen te bevorderen.

In de kern biedt Audius een directe verbinding tussen artiesten en hun fans, waardoor tussenpersonen worden geëlimineerd en artiesten de controle over hun muziek kunnen behouden.

Door middel van smart contracts en gedecentraliseerde opslag zorgt Audius ervoor dat artiesten eerlijk worden beloond voor hun werk, waardoor een rechtvaardiger ecosysteem ontstaat dat creatieve expressie hoog in het vaandel heeft staan.

Wat Audius onderscheidt, is de levendige en inclusieve community. Artiesten kunnen hun muziek gemakkelijk uploaden en delen, waardoor ze bekendheid krijgen bij een wereldwijd publiek. Luisteraars kunnen nieuw talent ontdekken, interactie hebben met artiesten en deelnemen aan het succes van hun favoriete muzikanten door middel van op tokens gebaseerde prikkels. Deze door de community aangestuurde aanpak bevordert samenwerking en betrokkenheid, waardoor de muziekindustrie nieuw leven wordt ingeblazen.

Hoewel investeren in Audius potentiële voordelen met zich meebrengt, is het essentieel om potentiële risico’s te erkennen. Marktvolatiliteit, concurrentie van gevestigde streamingplatforms en uitdagingen op het gebied van regelgeving zijn factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Audius heeft echter blijk gegeven van veerkracht, met een groeiend gebruikersbestand en partnerschappen met opmerkelijke artiesten, labels en spelers uit de industrie, wat aangeeft dat het in staat is om deze hindernissen te nemen.

Hoe we de 9 beste opties om te investeren in crypto in juli 2023 hebben gekozen

De 9 meest veelbelovende opties om te investeren in crypto in juli 2023 zijn bepaald na zorgvuldige overweging van verschillende variabelen. In dit gedeelte bespreken we de factoren die we hebben gebruikt en de denkprocessen die ons ertoe hebben gebracht om de negen crypto te kiezen die hieronder worden besproken.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid verwijst naar de toegankelijkheid en liquiditeit van een crypto op de markt. We hebben overwogen dat crypto direct beschikbaar zijn voor handel op gerenommeerde exchanges, zodat beleggers die willen investeren in crypto deze activa gemakkelijk kunnen kopen en verkopen.

Utility op de lange termijn

We hebben ons gericht op cryptocurrencies die op de lange termijn utility bieden die verder gaat dan speculatieve waarde. Projecten met praktische use-cases, zoals het faciliteren van gedecentraliseerde financiering (DeFi), het aansturen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) of het aanpakken van echte uitdagingen, kregen prioriteit. Utility op de lange termijn zorgt voor het potentieel voor aanhoudende vraag en waardestijging.

Ondergewaardeerde prijzen

We hebben cryptocurrencies onderzocht die mogelijk ondergewaardeerd zijn in vergelijking met hun fundamentele sterke punten en marktpotentieel. Het identificeren van ondergewaardeerde crypto kan beleggers kansen bieden om de markt te betreden tegen een eerlijke prijs, waarbij ze mogelijk kunnen profiteren van toekomstige prijsstijgingen.

Wat zijn de andere zaken waar je rekening mee moet houden bij het investeren in crypto?

Verschillende aspecten moeten worden overwogen om weloverwogen beslissingen te nemen over investeren in crypto. In dit deel bekijken we andere factoren die je moet overwegen voordat je geld in crypto investeert.

Budget

Hoeveel geld ben je bereid te investeren? Cryptocurrencies zijn volatiel, dus het is cruciaal om alleen te investeren wat je je kunt veroorloven te verliezen.

Risicotolerantie

Hoeveel risico ben je bereid te nemen? Cryptocurrencies zijn een investering met een hoog risico, dus als je je niet op je gemak voelt bij het verliezen van geld, wil je misschien andere opties overwegen.

Coin use cases

Wat zijn de use cases van de coin? Sommige crypto, zoals Bitcoin, zijn ontworpen als digitale valuta. Anderen, zoals Ethereum, zijn ontworpen om gedecentraliseerde applicaties aan te drijven. Zorg ervoor dat je de use-cases van de coin begrijpt voordat je investeert.

Beveiliging en regelgeving

Hoe veilig is de coin? Hoe is het geregeld? Dit zijn essentiële factoren waarmee je rekening moet houden, vooral als je van plan bent om je coins voor een langere periode vast te houden.

Het is ook essentieel om je eigen onderzoek te doen voordat je gaat investeren in crypto. Er zijn veel oplichters, dus het is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat je in een legitiem project investeert.

Conclusie – De 9 volgende beste opties om te investeren in crypto in juli 2023

De negen cryptocurrencies die in dit artikel worden besproken, hebben het potentieel om het volgende grote succes op de crypto markt te worden. Ze bieden allemaal unieke functies en voordelen die zowel investeerders als gebruikers kunnen aanspreken. Voor enthousiastelingen die zich afvragen wat de volgende grote crypto is, is dit artikel een leidraad voor het antwoord.

Het is echter essentieel om te onthouden dat de crypto markt volatiel en onvoorspelbaar is, dus het is altijd belangrijk om onderzoek te doen voordat je begint met investeren in crypto.

Kijk voor de vier volgende grote crypto in juli naar:

 1. Chancer
 2. Shiba Memu
 3. AltSignals
 4. Metacade

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!