XRP koers in vrije val? Analisten geven mening over het vrijgeven van 1 miljard tokens, de Ripple koers en of Ripple kopen verstandig is

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Ripple is het crypto platform dat de XRP token uitgeeft en heeft recentelijk een opmerkelijke stap gezet. Het crypto project heeft 1 biljoen XRP tokens van zijn escrow accounts afgehaald en naar exchanges gebracht. Dit is echter een reguliere actie die maandelijks plaats vindt, maar toch leidt het vaak nog tot vragen onder investeerders. 

Recentelijk haalde Ripple 1 miljard XRP tokens uit escrow accounts met een waarde van $453,7 miljoen. Een aanzienlijk bedrag dat dus tot vragen heeft geleid onder investeerders. Ripple haalt echter maandelijks XRP tokens uit escrow accounts om de XRP markt zo transparant en stabiel mogelijk te houden. Dit was dan ook geen uitzondering. 

Door zulke grote hoeveelheden aan XRP tokens vast te zetten garandeert Ripple dat het de markt niet overspoelt met een te grote hoeveelheid tokens. Dit zou namelijk kunnen leiden tot manipulatie en volatiliteit van de XRP koers, iets wat een groot probleem is in de crypto markt.

Dit escrow mechanisme maakt het mogelijk voor Ripple om langzaam en op een controlerende manier tokens op de markt te brengen. Deze aanpak zorgt niet alleen voor duidelijkheid bij investeerders, het helpt ook met de stabiliteit van de Ripple koers over de lange termijn. 

XRP koers verwachting – Ripple kopen of niet?

De Ripple koers bevindt zich op het moment van schrijven rond de $0,48, met een 24-uurs handelsvolume van $964 miljoen. De XRP koers heeft in de afgelopen 24 uur een stijging meegemaakt van ongeveer 0,85%. Over de afgelopen 7 dagen is de koers van XRP met bijna 1,4% gestegen. 

Het escrow mechanisme zorgt er dus voor dat de Ripple koers stabiel kan blijven. Wat betreft de vooruitzichten van Ripple hangt de toekomstige koers beweging met name af van de uitkomst van de Ripple vs SEC rechtszaak. Deze rechtszaak is al jaren bezig, maar binnen de crypto community ontstaat er steeds meer optimisme dat de zaak in het voordeel van Ripple afgesloten gaat worden. 

Met name de vrijgekomen Hinman e-mails geven mensen het gevoel dat het argument van Ripple alleen maar steviger wordt. In deze e-mails werd duidelijk dat de SEC zelf ook niet zeker wist hoe het met cryptocurrencies om moest gaan en wat er precies onder de term effect valt. Dit verstevigt het argument van Ripple aangezien het duidelijk wordt dat de speech van de SEC verwarring veroorzaakte. 

Als de zaak met de SEC in het voordeel van Ripple wordt afgesloten dan is er een grote kans dat de XRP koers binnen een aantal dagen kan gaan stijgen naar de $1. In de weken en maanden hierna is de Ripple koers vervolgens in staat om tot de $2 of zelfs de $3 te stijgen. 

Alternatieve cryptos met veel potentieel

Omdat het nog even kan duren voordat de uitkomst van de SEC rechtszaak naar buiten komt zullen veel investeerders op zoek gaan naar alternatieve cryptos. Met name nieuwe altcoins met een lage market cap bieden vaak veel mogelijkheden aan investeerders omdat ze nog geen initiële groei meegemaakt hebben en daardoor nog veel ruimte hebben om te gaan stijgen. 

Onder deze tokens vallen Wall Street Memes, Launchpad en Ecoterra, alle drie deze projecten bevinden zich op dit moment in een succesvolle presale fase en kunnen hard gaan stijgen op het moment dat ze gelanceerd worden. 

Wall Street Memes ($WSM)

Wall Street Memes is een beweging die is voortgekomen uit de aandelen gekte rondom GameStop en AMC in 2021. Wall Street Memes is een community die bestaat uit particuliere investeerders die het samen opnemen tegen de grote financiële instituten. Tijdens deze aandelen gekte in 2021 kochten deze particuliere investeerders samen de aandelen op van bedrijven die in moeilijkheden verkeerden. Op deze manier hadden ze een grote impact op de hedge fondsen die short posities hadden ingenomen op deze aandelen, wat in een enkel geval zelfs leidde tot faillissement. 

De $WSM token vormt een representatie van deze overwinning van particuliere investeerders op het kapitalisme. Het team dat deze token heeft ontwikkeld was eerder ook al verantwoordelijk voor de populaire Wall Street Bulls NFT collectie op de Ethereum blockchain. Deze collectie werd in 32 minuten uitverkocht voor $2,5 miljoen. Het team heeft nu de $WSM token ontwikkeld om ook particuliere investeerders een kans te geven om winsten te maken in de crypto markt. 

Op dit moment bevindt de $WSM token zich in een erg succesvolle presale die al meer dan $12,4 miljoen heeft opgeleverd. 1 $WSM token kost op dit moment $0,031, maar deze prijs zal in de volgende fase gaan stijgen naar $0,0313. Op het moment dat de token gelist wordt op exchanges zal de token $0,0337 kosten. Investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige kortingen. 

Koop Wall Street Memes Hier

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ is een gloednieuw Web3 platform die een portaal wilt creëren voor alle populaire Web3 platformen. Het kan erg moeilijk zijn voor nieuwkomers om te navigeren door de wereld van Web3. Launchpad wilt dit makkelijker maken door alles samen te brengen in één portaal. 

Launchpad XYZ gaat een eigen marktplaats, een gedecentraliseerde exchange voor non-fungible tokens (NFT DEX) en een eigen trading terminal ontwikkelen. Op deze manier is het crypto platform geschikt voor elke soort investeerder. 

Het platform wilt 10 miljoen nieuwe gebruikers richting de crypto sector brengen door als een brug te dienen tussen Web2 en Web3. Daarnaast zullen houders van $LPX tokens in aanmerking komen voor meerdere voordelen, inclusief vroege toegang tot presales en vroege toegang tot Play 2 Earn games. 

De presale van Launchpad XYZ heeft al meer dan $1 miljoen opgehaald en $LPX tokens kopen op het moment van schrijven $0,0445. Deze prijs zal binnenkort echter gaan stijgen naar $0,046 als de presale de volgende fase in gaat. Op het moment dat de token gelist wordt op exchanges zal deze $0,0565 gaan kosten. 

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

Ecoterra ($ECOTERRA)

Ecoterra is een nieuwe ecovriendelijk crypto project die individuen en bedrijven wilt stimuleren om beter om te gaan met het milieu. Het platform wilt dit bewerkstelligen met behulp van zijn unieke Recyle 2 Earn systeem. Door gebruikers die recyclen te belonen met $ECOTERRA tokens wilt het platform gebruikers helpen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. 

Ecoterra’s platform heeft een mobiele app, een marktplaats voor gerecyclede materialen, een marktplaats voor het verhandelen van carbon credits en een impact profiel die bijhoudt wat de impact van een gebruiker is op het milieu. Dit impact profiel gaat waarschijnlijk een stimulerend effect hebben op gebruikers om ecovriendelijke activiteiten uit te voeren. Daarnaast kan iemand precies zien met wat voor soort ecovriendelijke activiteiten een bedrijf zich bezighoudt. 

Gebruikers kunnen via de Recycle 2 Earn app producten scannen en vervolgens recyclen. Hiervoor zullen ze $ECOTERRA tokens ontvangen als beloning. Deze tokens kunnen vervolgens vastgezet worden, maar ook worden uitgegeven aan milieuvriendelijke activiteiten zoals het schoonmaken van oceanen, het planten van bomen en het opwekken van groene energie. 


$ECOTERRA tokens bevindt zich op dit moment in een van de meest succesvolle presales van dit jaar. De presale heeft al meer dan $5,8 miljoen weten op te halen en op dit moment kosten $ECOTERRA tokens $0,01. Investeerders die vandaag investeren in dit project zullen 10% extra aan tokens ontvangen. De presale is bezig aan zijn laatste fase voordat die gelist gaat worden op exchanges. 

Bezoek ecoterra Presale Hier

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!