Shiba Memu lanceert coin met veel utility en potentieel op de lange termijn

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Net als rashonden zijn er ook duizenden verschillende crypto’s waar je in zou kunnen investeren, maar vanuit het oogpunt van utility en opbrengsten bieden deze vaak amper potentieel op de lange termijn. Als je het potentieel op de lange termijn beperkt tot memecoins, wordt dit nog zeldzamer. Shiba Memu onderscheidt zich echter van andere memecoins als Dogecoin of Shiba Inu. Misschien twittert Elon Musk nog niet over Shiba Memu, maar deze nieuwe memecoin is zowel schattig als krachtig – een beetje zoals een cyber Hello Kitty, maar dan met de krachten van een AI crypto dog.

Door gebruik te maken van op AI gebaseerde software in combinatie met blockchain-technologie, is het crypto project gericht op het direct creëren van content en marketingstrategieën. Dit crypto project ligt op schema om in juli een van de beste opties voor investeren te worden.

Wat moeten beleggers die investeren in crypto weten voordat ze zich haasten om SHMU tokens te kopen en voordat Elon Musk probeert om ze to the moon te sturen? Dit artikel biedt een overzicht van de ontwikkelingen die Shiba Memu heeft gepland en waarom het de potentie heeft om een topper te worden in de wereld van memecoins.

In de loop van het jaar zal Shiba Memu een reeks opwindende vorderingen ontketenen, waardoor de positie in de top van de beste crypto om in te investeren wordt verstevigd – om te overwegen voor investeren op de korte en lange termijn.

Een revolutie teweegbrengen in het denken over memecoins

Als je crypto kent, weet je dat veel mensen memecoins beschouwen als een pump-and-dump-investering, maar dit is niet het geval met Shiba Memu. Zelfs met de ietwat volatiele staat van dienst, is de markt voor memecoins exponentieel gegroeid, vooral in de afgelopen jaren.

Tussen 2020 en 2022 is de kapitalisatie van memecoins gestegen van $0 naar meer dan $20 miljard. In dit snelle tempo passen memecoins zich aan de feedback van consumenten aan en bieden ze veel meer utility dan je zou verwachten. Zelfs met projecten als Dogecoin, SafeMoon, MEME en vele andere, onderscheidt Shiba Memu zich nog steeds, om verschillende redenen.

Enkele van de beste trucs van Shiba Memu zijn:

  • Net als een cyberpup kan Shiba Memu gebruikmaken van door AI aangedreven algoritmen voor natuurlijke taalverwerking (NLP).
  • Utility binnen het eigen platform (een techniek op Rotweiler-niveau)
  • Automatisch genereren van content voor gebruikers (deze hond kan apporteren!)
  • Staking mogelijkheden voor tokenhouders (deze hond kan zitten en blijven!)
  • Automatisering en vereenvoudiging van de ontwikkeling van keiharde en unieke marketingstrategieën (wat een slimme jongen!)
  • Dagelijkse prijsverhogingen tijdens de presale, bedoeld om goede honden (ehm.) vroege investeerders te belonen met substantiële vroege winsten

Dit is slechts een druppel van de waterbak waartoe Shiba Memu in staat is. De roadmap voor het project bevat veel om enthousiast over te zijn, en daarom rennen veel investeerders als honden naar de presale om een deel van dit evenement te bemachtigen.

Hoe ziet de roadmap van Shiba Memu eruit?

Shiba Memu zal niet zijn kop uit het raam steken terwijl iemand anders achter het stuur zit. Dit crypto project heeft plannen om zijn investeerders vanaf nu tot in het vierde kwartaal van 2024 hondensnoepjes aan te bieden. Natuurlijk stopt Shiba Memu daar niet, maar dit geeft handelaren genoeg om rondjes voor te rennen.

Bekijk enkele van de sappige plannen in de roadmap van Shiba Memu voor de rest van 2023.

Q2 2023– Lancering van het SHMU token op de Ethereum blockchain- Verstrekken van initiële liquiditeit voor de handel op exchanges- De presale van 85% van de tokenvoorraad- Lancering van het staking programma om deelname van de community aan te moedigen
Q3 2023– Vergroten van liquiditeit en toegankelijkheid voor gebruikers en investeerders- Shiba Memu wordt gelanceerd op DEX’s en CEX’s
Q4 2023– Integratie van machine learning algoritmen- Implementatie van real-time updates- Ontwikkeling van een AI-marketing dashboard begint

2023 heeft veel in petto voor investeerders die geïnteresseerd zijn in Shiba Memu en degenen achter het projectplan die hun beloftes na moeten komen. Het project is van plan een impact zo groot als een St. Bernard te hebben op de industrie als geheel, niet alleen op de markt voor memecoins gecentraliseerd rond honden. Door de integratie van AI en blockchain technologie wordt het project snel een van de beste crypto’s om in te investeren in het huidige marktklimaat.

Vereenvoudiging van marketing voor het alledaagse individu

De financiële stimulans achter het project is slechts één van de vele redenen om van deze pup te houden. Utility is een belangrijke factor in wat deze memecoin tot een van de beste crypto om nu in te investeren maakt, aangezien het aanpassingsvermogen van AI gepaard gaat met een groot aantal toepassingen.

Shiba Memu is zo slim als een Dobermann en krachtig als een buldog, vooral als het gaat om het bouwen van de eigen door AI gestuurde marketingstrategieën en PR-campagnes. Het staat helemaal in het teken van jou, net als een trouwe hond, waardoor je marketinginspanningen efficiënter worden. Shiba Memu kan content en marketing materiaal genereren terwijl je zelf publiceert. Dat is nog eens een slimme hond!

En, net als een goede hulphond, wil het ecosysteem van Shiba Memu alle stressvolle en soms verwarrende elementen volledig uit de marketing halen. Om dit proces te verfijnen, kan Shiba Memu de hele dag op wacht staan, marketingstrategieën monitoren en aanpassen om betere resultaten te behalen.

De prestaties van de inspanningen van deze hond kunnen worden verbeterd met behulp van AI, en daar komt het AI-dashboard om de hoek kijken. Shiba Memu kan actief reageren op vragen van gebruikers en vervolgens feedback geven in het gesprek – en het is meer dan blaffen! Door markttrends te evalueren en te volgen, zal Shiba Memu het peloton van andere memecoins in de branche een stap voor blijven.

Je perfecte pup kiezen

Projecten zoals Dogecoin, Shiba Inu en SafeMoon zijn misschien net zo veilig en verleidelijk als het kopen van een Golden Retriever, maar ze bieden niet de lange levensduur die wordt gezien in het nieuwe ras, Shiba Memu. Met producten zoals sentimentanalyse, beeld- en video herkenning, voorspellende analyses en meer, zal het moeilijk zijn voor andere memecoins om te matchen met de utility van Shiba Memu.

Het project is ontworpen als pakket – eigendom van de community, dat inherent invloed heeft op de participatie van de community. AI maakt furore in veel industrieën, en Shiba Memu’s gebruik van de technologie maakt het gemakkelijk een van de beste crypto’s om nu in te investeren. Gelukkig heb je nog genoeg tijd om mee te doen, maar hoe vroeger tijdens de presale je instapt, hoe meer kans je hebt op grote winsten in de toekomst.

Deze hond is ingesteld om dagelijks om te rollen, wat betekent dat de presale token prijs elke dag een klein beetje omhoog gaat. Hoe eerder je deze pup adopteert, hoe meer waarde hij voor je kan opleveren.

Je kunt hier SHIBA MEMU kopen tijdens de presale. 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!