Rijk worden met crypto? Crypto miljonair worden met €1000 investering in Cardano als Charles Hoskinson’s SEC voorspelling klopt

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Slechts nieuws voor Cardano ($ADA), de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft onlangs gezegd dat de populaire cryptocurrency illegaal is verkocht binnen de Verenigde Staten, en vind de token een ‘security’ waarvoor een licentie vereist is. Oprichter Charles Hoskinson is het daar echter niet mee eens. 

Cardano oprichter Hoskinson: Positief ondanks slecht nieuws

Cardano oprichter Charles Hoskinson blijft ondanks het slechte nieuws en de aanklacht van de SEC tegen zijn project positief. Hij is het niet eens met de stelling dat Cardano illegaal verkocht zou zijn, en laat zich hier op officiële Twitter-account dan ook over uit. 

Heeft Hoskinson gelijk, en is rijk worden met crypto zoals $ADA nog mogelijk, of zijn er betere opties als cryptocurrency trader? Wij zochten het voor je uit. 

Crypto miljonair Hoskinson zal zelf niet blij zijn met de $ADA koers de afgelopen tijd. Zo verloor de Cardano koers de afgelopen maand ruim een kwart van zijn waarde, en is deze gedaald naar $0.28. Ook de afgelopen dagen bevindt de Cardano koers zich in een downtrend. Kort na het nieuws over de SEC stond de koers zelfs nog een stuk lager. 

Het lijkt – in ieder geval op de korte termijn – dan ook verstandig om verder te kijken als je als crypto trader de ambitie hebt om rijk te worden met crypto. Wij selecteerden daarom drie cryptocurrency tokens die momenteel populair zijn bij crypto whales en investeerders, en misschien wel voor een aantal nieuwe crypto miljonairs gaan zorgen. 

Rijk worden met crypto – Deze tokens kopen slimme crypto beleggers in juli 2023

Een van de beste manieren om rijk te worden met crypto is al jaren het investeren in de beste crypto presales. Om deze reden hebben we drie van de crypto presales geselecteerd die op dit moment populair zijn onder investeerders, en waar veel kapitaal wordt verzameld.

  1. Wall Street Memes – De Volgende Dogecoin met Enorme Fanbase
  2. Thug Life Token – Nieuwe Meme Cryptocurrency Lanceert Snelle Presale
  3. Chimpzee – Investeer in een Duurzame en Groene Cryptocurrency Token

>>> Invester in de Beste Presale van Juli 2023 <<< 

1. Wall Street Memes – De Volgende Dogecoin met Enorme Fanbase

Onze eerste crypto investering en crypto presale die we kunnen aanraden is Wall Street Memes ($WSM). Volgens diverse experts en analisten de meest veelbelovende crypto om op dit moment te kopen. 

Dat gebeurt dan ook op grote schaal, want er is inmiddels al $11,45 miljoen geïnvesteerd in deze token. $WSM lijkt populair onder retail beleggers, maar inmiddels is ook de aandacht getrokken van de zogeheten crypto whales en smart money, waardoor de presale in een stroomversnelling terecht is gekomen. 

Wall Street Memes hun $WSM token is een meme cryptocurrency, ontstaan uit de GameStop-aandeel gekte van 2021 op Wall Street. Het project heeft online een grote fanbase, dat een essentiële factor kan worden bij het bereiken van hun doel: het worden van de grootste meme cryptocurrency ter wereld. 

Elke meme crypto kan dit roepen, en we zagen de afgelopen tijd ook verschillende meme crypto’s snel opkomen, maar ook snel weer verdwijnen. Wall Street Memes heeft echter een aantal belangrijke eigenschappen die de token een succes kunnen maken:

  • Meer dan 1 miljoen online volgers en fans, 40 miljoen maandelijkse impressies en een oneindig aantal memes, die via social media worden verspreid. 
  • Een community die al sinds 2021 bestaat, en hechter is dan ooit tevoren. 
  • Naamsbekendheid die de afgelopen jaren is opgebouwd, en nog steeds groeit.
  • Elon Musk heeft al meerdere malen getweet met en naar het project. 
  • Een team met ervaring in het lanceren van projecten – zoals de Wall St. Bulls NFT-collectie, die binnen 32 minuten uitverkocht was.

Wall Street Memes opereert in de kielzog van de bekende WallStreetBets Reddit, en heeft binnen de wereld van online trading een van de meest invloedrijke fanbases, of het nu om traditionele aandelen of cryptocurrency gaat. De $WSM token gaat die fans nu ook een eigen gezicht geven, en kan zomaar het succesverhaal van 2023 worden. 

Investeren kan met een eigen crypto wallet met daarin Ethereum, Tether of Binance Coin. Deelnemen aan de presale van $WSM kan ook met een creditkaart. Bekijk de opties via onderstaande link, en vergeet niet te investeren voordat de token uitverkocht is. 

>>> Investeer in $WSM, de volgende Dogecoin <<< 

2. Thug Life Token – Nieuwe Meme Cryptocurrency Lanceert Snelle Presale

De Thug Life Token ($THUG) is net als Wall Street Memes een nieuwe meme crypto, maar in plaats van een zorgvuldig opgebouwde brand zet Thug Life in op een shock-effect en een snelle presale launch gevolgt door onder andere listings bij gedecentraliseerde exchanges. 

Thug Life hun verhaal kun je het beste lezen op de officiële website van het project, maar in het kort zet Thug Life zichzelf neer als ‘de meme coin voor ballers’. Thug Life is een bekende meme, die je zou kunnen kennen van bijvoorbeeld de bewerkingen met hiphopicoon Snoop Dogg. De token heeft verder als doel om een gelijkgestemende community te verzamelen die bereid zijn elkaar verder te helpen.

Thug Life draait om vriendschap, humor en de worsteling die de crypto markt soms kan zijn. Door de $THUG movement te joinen, kunnen beleggers hopelijk eindelijk eens profits maken, en als winnaar uit de bus komen. Thug Life baby! 

De strategie van Thug Life is een snelle presale, met een hard cap van maximaal $2.058.000 wanneer 70% van de tokens verkocht is. De overige 30% van de tokens houdt het project om deze te kunnen gebruiken voor community rewards en marketing.

Het project wil zo snel mogelijk van start gaan, vandaar dat de market cap bewust laag wordt gehouden en de presale goedkoop. Ook kiest Thug Life voor de launch van de $THUG token voor een gedecentraliseerde exchange in plaats van gecentraliseerde exchanges, doordat er zo geen momentum verloren gaat en de listing direct na de presale doorgezet kan worden. Ook loopt er een airdrop campagne die dan gedistribueerd wordt. 

Zo komen er in één keer veel holders bij, en kan het project groeien qua naam. Lijkt zelf meedoen aan de $THUG presale je wat? Dan kan dat tegen een prijs van omgerekend slechts $0.0007 per token in $ETH of $USDT via onderstaande link.

>>> Investeer in Meme Cryptocurrency $THUG <<<

3. Chimpzee – Investeer in een Duurzame en Groene Cryptocurrency Token

Liever op een letterlijk en figuurlijke manier duurzamere manier beleggen in crypto? Dan is het Chimpzee ($CHMPZ) project wellicht een betere match. 

Dit crypto project zet in op sustainabilitiy met een eigen ecosystem dat gebruikers beloond voor actieve participatie. Door beloningen uit te keren worden gebruikers bovendien gestimuleerd om zelf het voortouw te nemen in het steunen van de doelen van Chimpzee.

De teller van de $CHMPZ presale staat inmiddels op $650.000, waarmee voor de derde keer een mijlpaal behaald is in het bomenplant-project van Chimpzee. Omdat de presale deze mijlpaal heeft bereikt zal Chimpzee starten met het aanplanten van 20.000 bomen. Positieve acties zoals deze om de presale te promoten juichen we toe, en kunnen eigenlijk alleen maar voor meer positieve aandacht zorgen. 

Het team van Chimpzee is geverifieerd en het contract van de token is ook getest op veiligheid. Investeerders kunnen er dus vanuit gaan dat het project serieus is. Meer informatie over het ecosysteem van Chimpzee, met daarin onder andere een eigen winkel, NFT-marktplaats en play-to-earn game, kun je vinden op de website en in hun roadmap.

>>> Investeer in Groene Cryptocurrency $CHMPZ <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!