Welke crypto gaat stijgen in juli 2023 – De 3 beste crypto investeringen op dit moment

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Hoewel nooit met zekerheid te voorspellen, lijken er een aantal cryptomunten te zijn die ook in juli en de rest van het jaar kunnen gaan stijgen. Voor dit artikel zochten we uit welke crypto gaat stijgen, en wat de beste crypto investering van dit moment lijkt te zijn. 

Beste crypto investering in juli 2023

Voor beleggers die zich afvragen welke crypto ze willen kopen, raden we aan om onderstaande drie tokens in overweging te nemen als toevoeging aan hun portfolio:

 1. Wall Street Memes – Beste Crypto Investering voor Memes
 2. Thug Life Token – Kleine Meme Crypto met Airdrop
 3. Chimpzee – Beste Crypto Investering voor Bewuste Beleggers

>>> Nu investeren in Wall Street Memes tokens <<< 

Welke crypto gaat stijgen – Dit zijn de beste crypto investeringen van juli 2023

We hebben gekozen voor drie verschillende crypto projecten die elk een presale houden waarin nu geïnvesteerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat je vroeg kunt investeren in de beste crypto van het moment, tegen een gunstige prijs. Bovendien zijn het small market cap tokens, die daardoor later nog snel in waarde en marktkapitalisatie kunnen gaan stijgen.

1. Wall Street Memes – Beste crypto investering voor memes

Nieuwe meme cryptocurrency coin Wall Street Memes is volgens ons de beste cryptocurrency om te kopen op dit moment. 

Dit kan via de presale van de eigen $WSM token. Dit is een project dat bedoelt is als manier om de community te vertegenwoordigen in de cryptocurrency markt, een markt die aansluit op de financiële memes van Wall Street Memes. 

Wall Street Memes heeft een aantal belangrijke voordelen, die we hieronder opsommen: 

 • Een ervaren team dat al eerder succesvol een NFT-collectie lanceerde. 
 • Een community met meer dan een miljoen fanatieke volgers. 
 • Constante stroom aan content waarmee online aandacht wordt gegenereert.
 • Meer dan 40 miljoen online impressies per maand. 
 • Een bekende brand die al sinds 2021 online actief is.

Wall Street Memes kwam op in de kielzog van /r/WallStreetBets, wat binnen de financiële wereld het onderwerp van gesprek was in 2021. Nog steeds is dit een van de meest invloedrijke communities in de financiële wereld en onder traders in aandelen. Ook in cryptocurrency is deze groep sterk vertegenwoordigd. 

$WSM is de token van de ‘gewone’ belegger, en wil een status bereiken die in de buurt komt van Dogecoin en Shiba Inu, wat momenteel de twee meest succesvolle meme coins zijn. 

Met de presale werd tot nu toe al bijna $11,5 miljoen aan kapitaal opgehaald. Deze crypto presale verloopt dan ook boven alle verwachtingen, en trekt steeds meer aandacht van beleggers. Voordat de presale uitverkocht is, kan er nog geïnvesteerd worden via de officiële website met een crypto wallet met daarin $ETH, $USDT, $BNB of een creditkaart.

>>> Investeer in de Beste Meme Crypto <<< 

2. Thug Life Token – Kleine Meme Crypto met Airdrop

Ook Thug Life Token is een nieuwe meme cryptocurrency die de komende maand kan gaan uitgroeien tot een van de kleine tokens die sterk gaat groeien, en in populariteit toeneemt.

Dit wil het team gaan bereiken met een snelle launch van de presale, waarbij een deel van de tokens voor een zeer gunstige prijs wordt verkocht, en waarvan de verwachting is dat deze binnen korte tijd volledig uitverkocht zal zijn. 

Thug Life kiest er bewust voor niet al te veel kapitaal op te willen halen, en de tokens zeer toegankelijk te houden. Het uitverkopen van de presale zal alleen maar tot meer aandacht leiden, en voor een goede start zorgen. De beoogde market cap is hierdoor $2.058.000 bij launch. 

Thug Life zal na afloop van de presale de volgende drie dingen doen om verder te groeien: 

 • Zo snel mogelijk listings bij verschillende DEX’en. Thug Life kiest er bewust voor geen launch bij een CEX af te wachten, maar kiest voor de toegankelijke DEX variant.
 • Tegelijk met de launch wordt er een airdrop campagne gelanceerd, waarbij er $THUG als airdrop wordt gestuurd naar een groot aantal crypto wallets van beleggers, waarmee de naamsbekendheid verder vergroot wordt. 
 • Alle overgebleven tokens zullen worden ingezet ten gunste van de community middels community rewards, de airdrop en een marketing campagne. 

Investeren in de $THUG presale kan via de website, en is nu beschikbaar. Tokens kosten de gehele presale periode $0.0007 per stuk. Na de listing bij een DEX bepaald vraag- en aanbod de prijs per token. 

>>> Investeer in de Beste Airdrop Crypto <<<

3. Chimpzee – Beste Crypto Investering voor Bewuste Beleggers

De trend van 2023 en ook voor juli van dit jaar is bewust investeren en beleggen. Chimpzee ($CHMPZ) maakt hier als duurzame / groene cryptocurrency slim gebruik van. 

Chimpzee neemt zelf het voortouw, en heeft een aantal mijlpalen gekoppeld aan de presale van hun $CHMPZ token waarbij ze bijvoorbeeld zelf aan de slag gaan met het planten van bomen. Onlangs werd de nieuwe mijlpaal – nummer 3 –  bereikt doordat er een half miljoen aan kapitaal was opgehaald, en Chimpzee plant als bedankje hiervoor 20.000 bomen. 

Chimpzee ontwikkelt een ecosysteem bestaande uit drie onderdelen, die elk een eigen manier hebben om gebruikers te belonen en zo een incentive te geven om binnen het ecosysteem actief te zijn. Dit moet in de toekomst ook garanderen dat er vraag naar de $CHMPZ token is. Dit zijn de drie onderdelen: 

 • Een Chimpzee winkel met shop-to-earn beloningen
 • Een Chimpzee NFT-marktplaats met trade-to-earn beloningen
 • Een Chimpzee game over duurzaamheid met play-to-earn beloningen

In de winkel wordt voor elke aankoop een deel van de opbrengst gedoneert, terwijl ook transactiekosten gemaakt in de winkel en op de NFT-marktplaats opnieuw worden gedistribueerd in tokenvorm aan $CHMPZ holders. In de eigen play-to-earn game kunnen de beste spelers cryptocurrency verdienen door een highscore neer te zetten. 

Chimpzee biedt daarnaast enkele andere functies, en werkt aan een aantal ideeën en samenwerkingen met duurzame partners. Wat dit precies zijn kun je lezen op de website van het project. Je kunt hier desgewenst ook deelnemen aan de crypto presale. 

>>> Investeer in de Beste Duurzame Crypto <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!