Bitcoin stijgt binnen een week van $25k naar $30k, hoogste punt sinds april – Welke altcoin gaat exploderen in nieuwe crypto rally

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het gaat goed met Bitcoin: ‘S Werelds grootste cryptocurrency is binnen een week tijd van $25.000 naar meer dan $30.000 gestegen, waardoor een bearish downtrend definitief ten einde lijkt te zijn gekomen, en het sentiment in korte tijd van overwegend bearish naar bullish is veranderd. 

Begin juni voorspelden analisten dat de Bitcoin koers een mindere periode zou krijgen, en na het mislukken van een test voor de 50-Day Moving Average eerst omlaag zou bewegen om support te testen rond $25.000 – $26.000. Deze voorspelling is uitgekomen, maar in tegenstelling tot de verdere verwachting, lijkt er eerder dan verwacht een einde aan de downtrend te zijn gekomen, en lijkt een nieuwe crypto rally nu al van start te gaan. 

Juni is historisch gezien een slechte maand voor Bitcoin, maar verliezen over een veel langere periode werden afgelopen week in één keer goedgemaakt. Nu de Bitcoin koers enigszins lijkt te stabiliseren met een 24-uursverandering van nog geen half procent, is de vraag welke altcoin gaat exploderen in navolging van de Bitcoin crypto rally. 

Welke altcoin gaat exploderen – Na Bitcoin lijken altcoins klaar voor eigen crypto rally

Als we via data-verzamelaar CoinMarketCap naar de top-100 cryptocurrencies van dit moment kijken, dan zien we dat een groot aantal van de bekendste cryptomunten uit deze top-100 de afgelopen week al flink gestegen zijn met hun eigen crypto rally. Veel stijgingen zijn tussen de 10 en 20%, wat erop lijkt te wijzen dat je eigenlijk al te laat bent met investeren in deze bekende cryptomunten om nu te profiteren van de Bitcoin koers. 

Een aantal altcoins is niet (echt) meegegaan met de crypto rally, zoals Binance Coin ($BNB) en Tron ($TRON). Deze tokens groeiden eind mei wel een periode, maar lijken door de recente ontwikkelingen niet het momentum te hebben om nu een rally mee te maken. 

Het is daarom interessant om buiten de top-100 cryptocurrencies te kijken naar wat op dit moment de opkomende cryptocurrency projecten zijn, en bijvoorbeeld de beste kleine cryptocurrency met potentie. Hieronder hebben we vier van zulke tokens op een rijtje gezet, die op dit moment op de achtergrond veel investeerders en smart money aantrekken. 

Wall Street Memes (WSM) – Meme Coin kan Bouwen op Fanatieke Fans

Chimpzee (CHMPZ) – Kleine Duurzame Cryptomunt Groeit Explosief

Launchpad XYZ (LPX) – Ontdek Eenvoudig Nieuwe Crypto Projecten

yPredict (YPRED) – Kom Erachter Welke Altcoin Gaat Exploderen met AI

>>> Investeer Direct in de Wall Street Memes Presale <<< 

Deze altcoins kunnen binnenkort gaan exploderen

Gebaseerd op altcoins die momenteel goed presteren op social media, maar ook een levendige community hebben en daadwerkelijk investeerders aantrekken, hebben we hieronder een selectie met een viertal van de meest veelbelovende altcoins van de tweede helft van 2023 gemaakt. Per project vertellen we je ook hoe je kunt investeren, en wat de ins- en outs van het betreffende cryptocurrency project zijn. 

Alle tokens verkeren nog in de presale fase. Dit houdt in dat je als een van de eersten de kans hebt om tegen een vaste prijs in de token te investeren. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is naar de website van de token gaan, hier een crypto wallet koppelen en bijvoorbeeld Ethereum of USDT om te wisselen voor de crypto in kwestie. 

Bij elke token staat een link naar de officiële presale uitleg waarop je de whitepaper, roadmap en een uitleg kunt vinden over hoe dit in zijn werk gaat. 

1. Wall Street Memes (WSM) – Memecoin kan bouwen op fanatieke fans

Herinner je de meme-aandelen gekte van 2021 nog? ‘Gewone’ beleggers kwamen toen massaal samen, en besloten een select aantal aandelen te kopen en holden, om zo de prijzen op te drijven en grote beleggingsfondsen die in hadden gezet op een daling van de koers een hak te zetten. In eerste instantie leek dat een onbegonnen missie, maar doordat de groep snel groeide en bereid bleek samen te werken, lukte dit grandioos. 

Op fora zoals de Wall Street Bets Reddit en op social media zoals Twitter kwamen honderdduizenden mensen samen, die allemaal long gingen op bijvoorbeeld het aandeel van Gamestop. Dit aandeel steeg hierdoor binnen een maand tijd van nog geen $20 tot een all time high van meer dan $370. Uiteraard kalmeerde de koers later weer, maar tegen die tijd waren verschillende grote beleggers die short waren en hun posities niet tijdig wisten te sluiten al failliet. De winnaar was het ‘volk’. Dit trucje wist men later nog meerdere keren te herhalen. 

De community die zich zo vormde, concentreert zich rond de Wall Street Bets en Wall Street Memes accounts. Op dit moment timmert een team van Wall Street Memes hard aan de weg door een cryptocurrency te lanceren voor hun meer dan 1 miljoen volgers online, en zo een gezicht te geven aan de community als geheel. 

Gesteund door fans verwacht het team zo’n $30 miljoen op te halen met de verkoop van de Wall Street Memes ($WSM) token. Klinkt dat onrealistisch? Misschien, maar feit is dat er na ongeveer een week tijd al een miljoen dollar binnen was, en dat het tempo van de presale sindsdien alleen maar oploopt. Inmiddels staat de teller al op zo’n $10 miljoen aan investeringen. De token ligt dus goed in de markt, en de verwachtingen stijgen met de dag. 

Wall Street Memes wil met de token de community ook een stemgeluid binnen crypto geven, en wil uiteindelijk gaan uitgroeien naar een cryptocurrency met een market cap die vergelijkbaar is met de grootste meme coins zoals Dogecoin en Shiba Inu. Voor hen is $30 miljoen dan ook slechts een begin van iets, dat nog veel groter kan gaan worden. 

Of dat gaat lukken zal de tijd uitwijzen. Wall Street Memes wordt in ieder geval gesteund door een slim team met verstand van de cultuur en marketing, en een van de fanatiekste fanbases online. Investeren in de presale kan via de website met ETH, USDT of BNB tegen een prijs van nu nog slechts $0,0301 per token. Dit loopt in aanloop naar het einde van de presale en de listing bij crypto exchanges nog aanzienlijk op.

>>> Investeer in de $WSM Token Presale<<< 

2. Chimpzee (CHMPZ) – Kleine Duurzame Cryptomunt Groeit Explosief

Chimpzee is het volgende project dat we kort willen bespreken. Dit is een groene cryptomunt, die zich hard maakt voor een combinatie van utility en duurzame doelen op het gebied van klimaat en natuur. 

Dat Chimpzee als duurzame crypto nu in de spotlight staat is niet gek. De afgelopen jaren is er veel te doen geweest om het wel of niet duurzaam zijn van cryptocurrency, met veel kritiek op bijvoorbeeld het energieverbruik van enkele grote tokens. Voor Ethereum was dit bijvoorbeeld de reden om van het proof-of-work model over te stappen op het zuinigere proof-of-stake. Dit was een risicovolle update, die echter wel een energiebesparingvan 99% opleverde en nodig werd geacht om succesvol te blijven op de lange termijn. 

Chimpzee is vanaf de start al duurzaam, en heeft als hoofddoel om klimaatverandering tegen te gaan. Hiervoor is het de samenwerking aangegaan met verschillende partners en goede doelen. Wanneer je gebruikmaakt van de diensten van Chimpzee op bijvoorbeeld het gebied van play-to-earn gaming, nft marktplaatsen of de online winkel, dan draagt Chimpzee automatisch een deel van de opbrengst af aan een van de goede doelen. Zo leveren gebruikers altijd een bijdrage. 

De token van Chimpzee heet $CHMPZ en is nu verkrijgbaar in een publiekelijk toegankelijke presale. Hiermee werd er de afgelopen tijd al ruim $625.000 opgehaald. Dat lijkt misschien veel, maar houdt in dat Chimpzee voorlopig nog een van de kleinere cryptomunten met potentie is. Juist dit maakt het potentieel tot een zeer winstgevende investering. 

De tokenomics van $CHMPZ zijn als volgt verdeelt: 45% van het totale aantal tokens wordt tijdnes de presale verkocht, waarna er voor exchange liquiditeit 10% wordt ingezet. 15% gaat naar marketing van het project, terwijl 10% voor de verdere development en ontwikkeling van de roadmap is. 5% wordt ingezet om getalenteerde teamleden aan te trekken en HR. Dan blijft er nog 5% over voor community rewards, bijvoorbeeld voor het maken van reclame op social media. De laatste 10% van de tokens worden aan goede op het gebied van dierenbescherming en tegen klimaatverandering geschonken. 

Meer weten over Chimpzee en bijvoorbeeld de bijzondere AI Avatar Generator applicatie die ze lanceren voor mobiele telefoons? Bekijk dan de website via onderstaande link! 

>>> Bezoek de Chimpzee Website <<<

3. Launchpad XYZ (LPX) – Ontdek Eenvoudig Nieuwe Crypto Projecten

Als meme coins of duurzame crypto niet je ding zijn, dan raden we aan om eens te kijken naar Launchpad XYZ en hun $LPX token. Dit is een nieuw platform voor het ontdekken van nieuwe web 3.0 crypto projecten, en het onboarden van nieuwe gebruikers. 

Zo heeft het meerwaarde voor zowel crypto traders, die hier interessante investeringsmogelijkheden kunnen vinden, bedrijven die zien wat er mogelijk is met de blockchain en web 3.0, en de projecten zelf die zo toegankelijker worden voor nieuwe gebruikers. 

Launchpad XYZ gaat een verzamelplatform zijn voor nieuwe projecten in alle niches van web 3.0, of het nou om gaming, metaverses, DeFi, NFT’s of memes gaat. Het wil zo compleet mogelijk zijn, en verzameld per project ook alle informatie op overzichtelijke wijze. Het kent middels de Launchpad XYZ Quotient zelfs een eigen score – de LQ – toe aan ieder project, die een indicatie geeft van de slagingskracht en de ‘sterkte’ van het project. 

Tot de belangrijkste functies van Launchpad XYZ behoren een eigen Trading Edge nieuwsbrief, met daarin alle laatste informatie over ontwikkelingen binnen de markt en advies over beleggingen en trends. Deze staat gepland voor Q2 / Q3 van 2023. Daarnaast volgen later dit jaar ook nog een eigen DEX (gedecentraliseerde exchange) waar tokens geswapped kunnen worden en een trading terminal. 

Andere geplande functies, die terug te vinden zijn in de roadmap en de whitepaper van het project via de Launchpad XYZ website, zijn een NFT Marktplaats, Fractionalized Assets, Metaverse Bibliotheek, Gaming Hub en Presale Gidsen. Ook een eigen web 3.0 wallet staat al binnenkort gepland. Hiermee zou Launchpad XYZ een zeer compleet portaal voor crypto worden, dat interessant is om in de gaten te houden. 

De $LPX token gaat toegang verschaffen tot de verschillende functionaliteiten van Launchpad XYZ, en bijvoorbeeld ook als handelsmiddel via de DEX, Terminal en NFT marktplaats. Investeren kan in verschillende fases via de presale die inmiddels van start is gegaan. Meer informatie lees je via onderstaande link:

>>> Meer Info over de $LPX Presale <<< 

4. yPredict (YPRED) – Kom erachter welke altcoin gaat exploderen met AI

Tot slot is er yPredict. Dit is terminal voor traders, dat je gaat helpen te ontdekken welke altcoin gaat exploderen, of welke altcoin je misschien beter snel kunt verkopen. yPredict gebruikt hiervoor een groot aantal algoritmes om trends in de markt te ontdekken.

Wat yPredict echt onderscheidt van bijvoorbeeld Launchpad XYZ, maar ook echt op trading gerichte analysetools- en platformen, is de inzet van artificial intelligence om strategiën te ontwikkelen en tools om te herkennen wanneer zich bepaalde setups voordoen. Doordat de AI getraind is met enorm veel data verzameld over de afgelopen jaren is deze in staat om veel sneller en bovendien ook accurater dan de meeste analisten te zien wanneer zich een bepaalde kans voortdoet. 

Als gebruikers van yPredict ontvang jij vervolgens een op maat gemaakt tradingadvies. Je kunt zelf besluiten of je het advies wilt volgen, want er is nooit een 100% garantie dat handelssignalen uitkomen, maar de signalen van yPredict zijn volgens ons beter dan veel andere adviezen, doordat ze gebaseerd zijn op historische data, en algoritmes die razendsnel allerlei technische analyses kunnen uitvoeren, zonder beïnvloedt te worden door menselijke emoties en voorkeuren. Bovendien werkt het 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Je kan dus altijd geïnformeerde beslissingen nemen over je trades. 

De $YPRED tokens – nodig voor toegang tot het platform en om bijvoorbeeld modellen te trainen en / of aan te schaffen van anderen, zijn nu al te verkrijgen via ee presale. Voordelen zijn onder andere het groeipotentieel van het project, maar ook staking rewards, levenslang gratis analyses / voorspellingen over crypto en kortingen op andere toekomstige functies. 

Investeren kan met een crypto wallet met daarin ETH, MATIC, BNB of USDT via de link naar de officiële presale site hieronder. Ook betalen met een creditcard is mogelijk. De presale haalde tot nu toe al meer dan $2,5 miljoen dollar op, en tokens kosten nu omgerekend $0,09 per stuk. De listingprijs na afloop van de presale bedraagt $0,12 per token.

>>> Bezoek de $YPRED Presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!