De grootste crypto trends op Dit moment: Memecoins, Ai crypto’s, VR crypto en Web3 crypto projecten in voor een pump

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Ieder dag lanceren er nieuwe crypto projecten en zijn er weer nieuwe kansen om te profiteren van interessante cryptomunten. In de crypto markt zien we momenteel de trend dat Web3 crypto’s, crypto AI projecten en meme coins erg populair zijn.

Het inspelen op deze crypto trends in een mooie manier om extra rendement te realiseren, vooral als je voor het grote publiek weet te investeren in crypto projecten die later in waarde gaan stijgen.

Er zijn altijd crypto trends, en de afgelopen weken zijn dat de ene keer meme coins, dan weer VR crypto’s en tegelijkertijd blijven ook Web3 crypto’s heel populair. Wij focussen in dit artikel op de projecten die trending zijn. Dit zijn tokens waar de community enthousiast van wordt en de potentie hebben om op korte termijn te gaan stijgen in waarde. 

  1. Wall Street Memes – Grootste meme coins crypto trend van dit moment
  2. Launchpad.XYZ – Veelbelovend Web3 Crypto platform met presale 
  3. Ecoterra – Recycle to earn Web3 crypto project 
  4. yPedict – Crypto AI platform dat gebruikt maakt van geavanceerde technologie om de crypto markt te voorspellen
  5. DeeLance – Web3 crypto platform dat freelancers en opdrachtgevers wil verbinden in metaverse 

De top 5 Crypto Trends Tokens van dit moment in detail toegelicht

In de volgende sectie worden de top 5 crypto trend tokens in detail toegelicht en kom je over ieder project alles te weten. Voordat je namelijk kan investeren in een token is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar het project. Zie je een token die je interessant lijkt? Lees dan de whitepaper door op de site van de token, zo kom je veel meer te weten over het project, zoals het uiteindelijke doel en de ingezette technologie.

Wall Street Memes – Grootste meme coins crypto trend van dit moment

De grootste meme coins crypto trend is Wall Street Memes. Deze gloednieuwe meme coin is ontwikkeld door het sociale media platform Wall Street Memes. Dit kanaal maakt dagelijks memes over de aandelen en crypto markt. Met in totaal meer dan 1 miljoen volgers, verspreidt over verschillende sociale media platformen, kan dit een zeer succesvolle crypto presale worden. 

De meme crypto wil investeerders laten profiteren van de grote hype rondom de ‘Wall Street Bets’, in het verleden was Wall Street Bets verantwoordelijk voor grote koerswinst van onder andere het Gamestop aandeel. De verwachting is dat Wall Street Memes vergelijkbare resultaten kan realiseren binnen crypto. 

Er werd nu al voor meer dan $9.2 miljoen aan WSM-tokens verkocht, een duidelijk signaal dat de presale populair is. De presale is nu bijna een maand online en presteert boven verwachting. Wij adviseren om al tijdens de presale te investeren in deze token, zodat je bij de eerste listing bij een centrale exchange op papier al een mooi rendement hebt bereikt.

Investeren kan op het moment van schrijven via de officiële presale website, beschikbaar via de link hieronder. Je betaalt nu $0.0298 per token, een bedrag dat nog diverse keren op zal gaan lopen. Investeren in de presale token kan met ETH, USDT, BNB en de creditcard. Later in het artikel wordt aan de hand van een stappenplan toegelicht hoe je kunt investeren in deze presale. 

– Nu Investeren in Wall Street Memes! – 

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Launchpad.XYZ – Veelbelovend Web3 Crypto platform met presale 

Launchpad XYZ is een veelbelovend web3 crypto platform dat de sector wil gaan revolutioneren. Door een overzichtelijk dashboard te ontwikkelen zal het platform beleggers in Web3 gaan ondersteunen. Dit zijn investeringen in NFT’s, cryptomunten en diverse andere assets. Op het dashboard van Launchpad is informatie te vinden over vele cryptomunten, dit zijn inzichten over de koers en signalen over een verstandig moment om de token aan te kopen of juist te verkopen. 

Om het Launchpad XYZ ecosysteem draaiende te houden is een native token ontwikkeld, dit is de LPX. De token heeft enorm veel toepassing en zal een essentiële rol spelen binnen het ecosysteem. De LPX is nu te koop tijdens een crypto presale en duizenden investeerders gingen je al voor. 

Zo werd er al voor meer dan $1 miljoen geïnvesteerd in de LPX token, wil je ook investeren? Dat kan! Je profiteert nu nog van een lage prijs van $0.0445 per token, door nu te investeren kan je bij de lancering bij een centrale exchange al mooi rendement realiseren. De token zal dan worden aangeboden voor $0.0565 per stuk. 

– Nu Investeren in Launchpad XYZ! – 

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Ecoterra – Recycle to earn Web3 crypto project 

Ecoterra is een trending crypto die inspeelt op een redelijk unieke sector. De duurzame crypto zal zich gaan inzetten voor het verbeteren van de aarde, door het recyclen van spullen te belonen. 

Dit werkt als volgt: via de app van Ecoterra kun je de barcode scannen van blikjes, kleding, flessen, glas en diverse andere artikelen. De app zal je vertellen hoeveel ECOTERRA tokens je krijgt voor het recyclen van de goederen. Vervolgens kun je deze inleveren bij een speciale automaat en aan de hand van blockchain technologie zal ECOTERRA de tokens versturen naar de wallet. 

Met de tokens kun je verschillende dingen doen, je kunt ze bewaren als investering, maar het is ook mogelijk de tokens te schenken aan een goed doel of deze via een exchange in te ruilen voor andere cryptomunten.

De ECOTERRA token is nu te koop tijdens een populaire presale. Ecoterra heeft een zeer goed concept ontwikkeld en speelt met duurzaamheid in op een trending sector. Hierdoor heeft het platform (en de native token) de potentie om te gaan groeien de komende maanden. Investeren kan nu voor $0.00925 per token met ETH, USDT of met een creditcard. 

– Nu Investeren in Ecoterra presale! – 

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

yPredict – Crypto AI platform dat gebruikt maakt van geavanceerde technologie om de crypto markt te voorspellen

yPredict is een van de beste crypto AI platformen van dit moment. Op het geavanceerde platform zal het mogelijk zijn om gebruik te maken van voorspellende modellen. Deze modellen kun je gebruiken voor het bepalen van de volgende investering. Aan de hand van machine learning en AI worden de modellen ontwikkeld.

De modellen worden gebruikt om patronen te herkennen, en vervolgens aan de hand hiervan trading signalen te versturen over de koersen van diverse tokens. Alle modellen worden gecontroleerd door yPredict en hun DAO, deze organisatie zorgt ervoor dat de kwaliteit van de modellen kan worden gewaarborgd en dat dit de top performing op AI gebaseerde crypto modellen blijven.

De native token van het platform, de YPRED, is nu te koop tijdens een crypto presale. De op de Polygon blockchain draaidende crypto is te koop met MATIC, ETH, BNB of met een creditcard. De prijs per token is op dit moment $0.09 per token. Het project blijkt zeer populair onder investeerders, en er werd al voor meer dan $2.5 miljoen geïnvesteerd.

– Nu Investeren in yPredict! – 

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

DeeLance – Web3 crypto platform dat freelancers en opdrachtgevers wil verbinden in metaverse 

De vijfde token die besproken wordt in dit artikel is DeeLance. Dit Web3 crypto platform wil de concurrentiestrijd aangaan met grote freelance platformen zoals Fiverr en Upwork. Deze bedrijven domineren op dit moment de online feelance markt, maar hanteren zeer hoge kosten. DeeLance zal maximaal 10% doorrekenen op de freelancers, terwijl de bovengenoemde bedrijven tot wel 20% doorrekenen op de freelancer. 

Verder gaat DeeLance freelancers heel snel uitbetalen, dit kan het doen door gebruik te maken van blockchain technologie en smart contracts. Wanneer een freelancer werk inlevert en dit wordt goedgekeurd door de opdrachtgever, dan worden de cryptomunten direct uitbetaald naar de freelancer. Bij platformen als Fiverr en Upwork kan het wel 7 dagen duren voordat je als freelancer je verdiende geld ontvangt. 

Alle transacties op het netwerk worden uitgevoerd met de DLANCE token. Dit is de native token van het Web3 crypto platform. De DLANCE tokens kosten op dit moment $0.038 USDT per stuk, en in een volgende fase loopt dit op naar $0.043 per stuk. 

– Nu Investeren in DeeLance presale! – 

Let op: Cryptocurrency zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe kun je investeren in de beste crypto trends? In 4 stappen investeren in de memecoins van Wall Street Memes

In dit artikel worden onze 5 favoriete tokens toegelicht die nu trending zijn. Alle projecten geven investeerders nu al de mogelijkheid om hun tokens te kopen, nog voordat deze beschikbaar zijn bij crypto exchanges. Dit wordt ook wel een presale genoemd, en geeft de unieke kans om als een van de eersten een cryptocurrency te kopen.

Doordat je een groter risico neemt als early adopter wordt je ‘beloont’ met een gunstige aanschafprijs van de token. Een presale bestaat meestal uit verschillende fases, en in iedere fase wordt de prijs per token iets duurder. Door deze constructie is het voordelig om zo vroeg mogelijk te investeren.

Het grote voordeel van een presale token is dat bij de eerste verkoop bij een crypto exchange je de token al bezit. Mocht de token dan direct stijgen in prijs, dan kun je profiteren van de liquiditeit en direct profits realiseren.

Hieronder leggen we in 4 stappen uit hoe je in een presale kunt investeren. We gebruiken als voorbeeld de presale van Wall Street Memes, maar de andere presales lijken hier sterk op en volgen eenzelfde stappenplan:

Stap 1 – Maak een crypto wallet aan 

Om te investeren in een presale heb je een crypto wallet nodig. Heb je al een crypto wallet, dan kun je direct doorgaan naar de volgende stap. 

Wij adviseren mensen die nog geen crypto wallet hebben een MetaMask wallet aan te maken, dit is een gratis, veilige en gemakkelijk te gebruiken wallet. Wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen mensen die de wallet gebruiken. 

De wallet aanmaken kost weinig tijd, en de instructies op de website van MetaMask spreken voor zich. 

Stap 2 – Koop ETH of USDT 

Investeren in de Wall Street Memes presale kan met ETH, USDT of BNB. Wij adviseren om te investeren met ETH of USDT, omdat dit de voordeligste en eenvoudigste opties zijn. Ga naar de crypto exchange waar je een account hebt, koop ETH en haal deze van je account af door de crypto te versturen naar het adres van je crypto wallet. Instructies hiervoor vindt je op de website van de wallet of crypto exchange.

Stap 3 – Ga naar website van Wall Street Memes 

Wanneer de tokens naar de crypto wallet zijn verstuurd (en zijn ontvangen, dit kan enkele minuten duren) is het tijd om te gaan investeren in de presale van Wall Street Memes. 

Bezoek de website, kies hoeveel ETH of USDT je wilt investeren en klik op ‘Koop nu’. Selecteer MetaMask als wallet om mee te betalen en bevestig de transactie in de mobiele app van MetaMask of via de extensie in je browser. 

Stap 4 – Ruil ETH of USDT om voor WSM-tokens

Nadat je de transactie hebt bevestigd is het gelukt, je hebt geïnvesteerd in de presale van Wall Street Memes! De tokens kunnen nadat de presale is afgelopen worden geclaimd. 

Het investeren in andere presales uit de top 5 is vrijwel hetzelfde, dus hiervoor kun je het stappenplan ook gebruiken. 

Conclusie van de grootste crypto trends – Van VR crypto’s tot crypto AI projecten 

Het is geen geheim dat er met het investeren in crypto soms bizarre bedragen zijn te verdienen. Ondanks dat de cryptomarkt het zwaar heeft gehad zijn, er nog steeds genoeg kansen om rendement te realiseren. In dit artikel zijn er vijf projecten toegelicht die de potentie hebben om de komende maanden te gaan stijgen in waarde. 

Dit zijn allemaal projecten in de presale fase, waardoor je als een van de eerste kan investeren in een nieuwe token. Dit brengt risico’s met zich mee, maar wanneer een project aanslaat, zeker ook kansen voor beleggers met lef. 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!