Shiba Inu koers maakt nieuwe crypto rally door, maar investeerders voegen Wall Street Memes toe aan hun portfolio voor $10 miljoen mijlpaal – Lees waarom

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De Shiba Inu koers lijkt weer te kalmeren, maar steeg de afgelopen week met zo’n 8% aanzienlijk. Dat staat in schril contrast met de rest van de markt, die voornamelijk consolideerde. 

Een aantal grote tokens, zoals $XRP, $ADA en $MATIC verloren zelfs aanzienlijk waarde tijdens de crypto rally van Shiba Inu. Hoe komt het dat de Shiba Inu koers wel steeg, en wat is de volgende stap?

Shiba Inu koers rally

De Shiba Inu koers beweegt vandaag nauwelijks, en is na de rally en daarop volgende – en logische – correctie stabiel. Toch steeg de Shiba Inu koers eerder deze week met ruim 10%. 

Dat gebeurde vooral door de hoog oplopende verwachtingen rondom het nieuwe layer-2 netwerk Shibarium. Dit is een netwerk dat gaat fungeren als schalingsoplossing voor Shiba Inu en de $SHIB token, ontworpen op de blockchain en het netwerk van Ethereum. Het doel van Shibarium is om een volgende stap te zetten in het ontwerpen van een volwaardig ecosysteem voor Shiba Inu, dat moet gaan concurreren met de grootsten op de markt. 

Waarom zou Shibarium Launch een boost voor de Shiba Inu koers zijn?

In het kort zijn de belangrijkste voordelen van Shibarium als volgt: 

  • Lagere kosten en verbetere snelheden voor transacties
  • Activeren van smart contract toepassingen, en zo verdere ontwikkeling op het Shiba Inu netwerk mogelijk maken 

Er is de afgelopen tijd al veel hype rondom Shibarium, wat al geruime tijd getest wordt. Het aantal transacties neemt toe, en de community is enthousiast. Toen één van de belangrijkste developers van het project van de week tweette dat “something physical is coming” met daarbij een trailer, nam de hype alleen maar toe. 

Beleggers gaan ervan uit dat de lancering van Shibarium aanstaande is, en dat de $SHIB koers dan flink kan gaan stijgen. De cryptocurrency wordt al enkele maanden veel gekocht, maar het tempo lijkt nu verder toe te nemen. Ook de support-niveaus zijn de afgelopen tijd gestegen. De community verwacht dus veel van de launch, al is deze nog niet officieel bevestigd en hoeft het recente nieuws er dus niet per se op te wijzen dat de launch al aanstaande is. 

Fanatieke investeerders kopen massaal Wall Street Memes token voor hun portfolio 

Shiba Inu fans zullen voorlopig nog moeten afwachten of de Shibarium launch daadwerkelijk gaat komen, en hoe de Shiba Inu koers die de afgelopen tijd al een push zag dan de verwachtingen waar gaat maken, of dat de speculatie op het nieuws juist zal zorgen voor verkoopdruk. In de tussentijd zijn er verschillende andere memecoins en nieuwe crypto presales die zogeheten ‘smart money’ weten aan te trekken met hun vooruitzichten. 

Deze projecten beloven veel, en vaak al op een kortere timeframe dan gevestigde munten zoals Shiba Inu. Bovendien lijkt er bij een aantal zeker potentie aanwezig, zowel voor de korte- en langere termijn. Een goed voorbeeld daarvan is Wall Street Memes. 

Wall Street Memes is een nieuwe memecoin, en momenteel de token die slimme investeerders aan hun portfolio toevoegen. In totaal wist het project zo al ruim $10 miljoen aan investeringen veilig te stellen. 

>>> Investeer nu in Wall Street Memes <<<

Wall Street Memes – De meme crypto van het moment

Wall Street Memes is ontstaan vanuit een populaire online beweging die zich verzameld op diverse social media, zoals Twitter, Instagram en Reddit. Deze beweging is op zijn beurt weer ontstaan vanuit de meme-stocks gekte in 2021, waarbij de aandelen van GameStop en AMC enorm werden gepumpt door beleggers die online massaal samen kwamen en de krachten bundelden tegen de grote fondsen. 

Wall Street Memes heet onder andere een bekende Twitter-account met meer dan 235.000 volgers, waarop ze dagelijks actief zijn. Veel andere populaire traders volgen het account, dat zelfs een aantal keren een reactie bij Elon Musk uitlokte. Het team dat onder andere achter deze account zit, zit ook achter de nieuwe Wall Street Memes token ($WSM).

Extra redenen om Wall Street Memes aan je crypto portfolio toe te voegen, of in ieder geval om deze nieuwe crypto in de gaten te houden, is de opzet van de presale in 30 fases. In elke fase loopt de prijs van de token enkele procentpunten op, waardoor vroege investeerders voor een relatief klein bedrag een groot aantal tokens kunnen aanschaffen, en zo het risico beperken van hun investering terwijl ze zichzelf ook een goede uitgangspositie verschaffen. 

Bij een listing loopt de prijs van $WSM hierdoor behoorlijk op, terwijl de totale communit – met een omvang van meer dan 1 miljoen volgers – de prijs nog verder kan pushen. Wall Street Memes werkt in 3 fases richting de lancering toe, en heeft een uitgekiende strategie en marketingteam dat zich inzet om van de token een succes te maken. 

Fase 1 is inmiddels in volle uitvoering, met als pijlers de ontwikkeling van het smart contract (voor de $WSM token), community building (1M+ volgers online), branding en marketing (viraal gaan) en ook het algemeen vergaren van naamsbekendheid. De volgende fase is de lancering van de $WSM token bij verschillende exchanges, diverse samenwerkingen met platformen, content creators en influencers en ook het nog verder vergroten van de naamsbekendheid middels een awareness campagne. In de laatste fase moet hierdoor het doel – een marktwaarde van $1 miljard dollar – in zicht gaan komen. 

Meer weten over het project? Bezoek dan via de link hieronder de officiële Wall Street Memes website, met alle toekomstplannen en informatie over de presale. Investeren in de presale is publiekelijk toegankelijk en ook voor jou mogelijk, en alles dat je nodig hebt is een crypto wallet met daarin ETH, USDT of BNB! Op dit moment kosten tokens slechts $0,0298 per stuk. 

>>> Ga naar Wall Street Memes <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!