Kan Dogecoin veel waard worden? Memecoins maken een comeback en dit zijn de crypto’s met meeste potentie hard te stijgen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De Pepe Coin (PEPE) is een van de nieuwste grote memecoins waar we in deze markt rekening mee moeten houden. De token is een eerbetoon aan de populaire Pepe the Frog, en al enkele weken enorm populair. 

Vergelijkbaar met andere bekende memecoins zoals Shiba Inu en Dogecoin was het doel van het project om gebruik te maken van de populariteit van memes binnen de crypto space. Het project had dan verder ook geen daadwerkelijke utility of use cases. 

Nadat het project was gelanceerd op verschillende exchanges in eind april 2023 zag de token als snel een enorme stijging in waarde in mei. De waarde van de Pepe Coin steeg toen van rond de $ 0,00000025 tot maar liefst 0,0000042 tijdens de all-time-high op 5 mei 2023 – een enorme piek! 

Nieuw memecoin seizoen door Pepe Coin – Andere cryptomunten profiteren mee

Tijdens deze periode zag de token ook een totale marktkapitalisatie van maar liefst $1,6 miljard. Door deze ontwikkeling ontstond er een hype rondom memecoins waarin verschillende nieuwe crypto de lucht in schoten, hun eigen tokens lanceerden en zo meegroeiden met Pepe Coin. 

Zoals te verwachte begon hierna een sell-off waarin veel investeerders hun Pepe Coin tokens weer verkochten, en soms enorme rendementen behaalden. De koers van de Pepe Coin beweegt nu al weer een tijd relatief zijwaarts, maar is over deze periode ook wel wat gedaald. Op het moment van schrijven wordt de token verhandeld voor rond de $0,00000094.

De hype rondom Pepe Coin is inmiddels wat gedaald, maar de kans op een nieuwe bull run blijft duidelijk aanwezig – analisten verwachten echter dat het nog wel even gaat duren voordat deze nieuwe push naar boven er aan gaat komen. 

Aan de andere kant hebben analisten aangegeven te hebben vertrouwen in een aantal nieuwe crypto projecten te hebben. Vergelijkbaar met Pepe Coin, Dogecoin en Shiba Inu zijn deze nieuwe projecten echte memecoins die verrassend slim gebruik maken van de cultuur binnen crypto. 

Het mooie hiernaast is de bekende AI-tool ChatGTP ook haar vertrouwen heeft uitgesproken in deze nieuwe cryptocurrency’s. Het is natuurlijk altijd een raadsel wat nu precies de beweegredenen zijn van deze krachtige AI-technologie, maar wanneer zoiets naar buiten komt, kunnen we het niet zomaar negeren. 

De projecten waar ChatGTP zo positief over is in de toekomst zijn Wall Street Memes en AiDoge. Hoogstwaarschijnlijk is het feit dat deze projecten nog in de crypto presale fase verkeren een van de voornaamste redenen voor de succesgarantie van ChatGTP.  In tegenstelling tot bijvoorbeeld Pepe Coin, waar de grootste hype een beetje gedoofd is, hebben deze projecten nog steeds de potentie op een enorm rendement.  

We zullen deze crypto presales hieronder gaan bespreken en uitleggen waarom deze mogelijk een uitstekende investeringsmogelijkheid zijn. 

Wall Street Memes – De beste nieuwe meme token met een enorme community achter zich

Allereerst zullen we het Wall Street Memes project bespreken. Het project heeft als vele andere memecoins zijn roots in een bepaalde meme beweging – het mooie aan Wall Street Memes is dat deze beweging enorm groot is en tot op heden ook nog eens enorme successen heeft behaald. 

De Wall Street Memes token is namelijk gebaseerd op de Reddit pagina Wall Street Bets, die wereldwijd in het nieuws kwam nadat ze het opnamen tegen de grote jongens op Wall Street en deze strijd wonnen! 

Wall Street Bets wist door de kracht van memes te zorgen dat institutionele investeerders enorme bedragen investeerder in GameStop aandelen, waardoor leden van Wall Street Bets die vroegtijdig deze aandelen hadden aangeschaft ongekende winsten wisten te boeken. Het blijft nog een van de weinige keren dat de ‘gewone investeerder’ het opnam tegen Wall Street en er met de winst vandoor ging.

Hierdoor heeft Wall Street Bets een legendarische status gekregen onder investeerders en traders. De beweging hierachter is dan ook enorm met een grote actieve community die allemaal op één lijn zitten. 

Het doel van Wall Street Memes is dan ook om het succes van Wall Street Bets door te zetten binnen de crypto markt. Dat is dan ook de reden dat de $WSM token het leven in is geroepen – deze crypto token is echt ontwikkeld dóór de community vóór de community. 

Tot op heden heeft het project ook al succes geboekt met onder andere een nieuwe crypto NFT launch waar een collectie van 10.000 NFT’s verkocht werd, en binnen een halfuur tijd maar liefst voor $2,5 miljoen aan omzet genereerde – wat nog maar eens laat zien hoe groot de interesse in het project is.

De $WSM token kan sinds kort worden aangeschaft via de crypto presale, waar de prijs per token op dit moment $0,0289 per stuk is. In de volgende fase zal de prijs al weer stijgen naar $0,0292. In totaal heeft het project al meer dan $7,8 miljoen opgehaald in de paar weken dat de crypto presale live is. 

Mis deze kans dan ook niet en investeer in deze interessante nieuwe crypto meme token met een enorme community achter zich en de potentie om een van de beste memecoins te worden van 2023!

>>> Investeer nu in Wall Street Memes <<<

AiDoge – Geweldig platform voor het creëren van memes door middel van AI

AiDoge is een andere nieuwe crypto die in korte tijd enorm gegroeid in populariteit en is naar onze mening ook een van de beste artificial intelligence coins van dit moment. Dit komt mede doordat het project inspeelt op twee van de grootste huidige trends: memes en AI. 

Het project maakt het creëren van memes supereenvoudig door middel van kunstmatige intelligentie. Hierdoor kunnen mensen die geen verstand hebben van complexe programma’s zoals Adobe Photoshop ook gewoon de beste memes maken. 

Gebruikers van het platform krijgen de mogelijkheid om met een paar klikken op de knop de beste memes te creëren door de kracht van AI. AiDoge heeft namelijk een algoritme dat op basis van een enorme hoeveelheid foto’s en text eenvoudig de memes kan genereren naar aanleiding van de prompt van de gebruiker.

Mocht je bijvoorbeeld een meme willen van een doge die lekker aan het relaxen in op de maan – geen probleem. Geef deze prompt via het programma en AiDoge zal zowel het visuele als tekstuele deel op zich nemen. Zo hoef je geen tijd te besteden aan het maken van de meme en kun je alle aandacht besteden aan het bedenken van de beste memes! 

De native currency $AI zal hier een centrale rol in spelen, aangezien deze token gebruikt zal worden om te betalen voor het genereren van de memes. 

Momenteel is de crypto presale van deze token aan de gang. Deze is tot nu toe erg succesvol gebleken, en werd in de eerste week bijvoorbeeld al meer dan $750.000 aan kapitaal opgehaald bij investeerders.

Op het moment van schrijven is de crypto presale van token bijna afgelopen, en zal de token bijna gelist worden op een aantal crypto exchanges. Je hebt als investeerder dus nog maar een paar dagen om deze nieuwe crypto aan te schaffen voordat deze token zijn ICO heeft! 

We raden dan ook echt aan om deze nieuwe crypto aan te schaffen voordat de crypto presale hiervan echt afgelopen is. De verwachting onder diverse analisten is dat het project op de lange termijn Pepe Coin voorbij zou kunnen gaan in populariteit na de exchange listings. $AI tokens kunnen nu nog worden gekocht voor $0,0000336 per stuk, maar na 19 juni wordt de vraag bepaald door vraag- en aanbod, en kan deze fors hoger komen te liggen.

>>> Investeer nu in de AIDoge Presale <<<

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!