Beste crypto investeringen tijdens bear market – Top 5 crypto crash-bestendige coins met de grootste potentie

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptomarkt bevindt zich op dit moment in een lastige periode, omdat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) harder optreedt tegen crypto bedrijven. In 2020 spande de SEC een rechtszaak aan tegen de bekende cryptomunt Ripple (XRP). Volgens de Amerikaanse toezichthouder verkocht Ripple op illegale wijze hun XRP-tokens, omdat deze niet geregistreerd waren als security, waarna een XRP crypto crash volgde.

Nu ook Binance en Coinbase, twee grote crypto exchanges, zijn aangeklaagd door de SEC zakt het vertrouwen van crypto traders en investeerders in de digitale assets flink. De uitkomst van de Ripple vs SEC rechtszaak is daarom erg belangrijk. Als de rechter een positieve uitspraak doet voor Ripple, zullen Binance en Coinbase een grote kans hebben om milder te worden aangepakt.

Voor nu is het dus afwachten op de rechtszaak tussen de SEC en Ripple. Ondertussen is het marktsentiment onder investeerders onzeker, waardoor veel koersen van cryptomunten zijn gedaald naar nieuwe lokale dieptepunten. Het is daarom duidelijk dat de cryptomarkt zich op dit moment in een – mogelijk tijdelijke – bear market fase bevind. Toch zijn er een aantal crash-bestendige crypto investeringen die niet gevoelig zijn voor deze lastige periode.

Wall Street Memes ($WSM)

Een nieuw project in de cryptomarkt, Wall Street Memes ($WSM), focust op kleine investeerders en meme-aandelen. Het crypto project wil het investeren in meme-aandelen aanmoedigen, zoals toen in 2021 de bekende aandelen van GameStop ineens in een enorme rally kwamen. Op deze manier worden ‘normale’ investeringen vervangen door memecoins en aandelen die het publiek een boost wil geven.

Het project is enorm populair op social media en heeft al meer dan 1 miljoen volgers verzameld. Er zijn 530.000 volgers op het officiële Instagram account van Wall Street Memes en nog eens meer dan 100.000 volgers op de andere twee accounts van het project, namelijk wallstgonewild en wallstbullsnft.

Bovendien is het Twitter-account van Wall Street Memes ook populair met meer dan 232.000 volgers. Daarnaast heeft de wereldberoemde miljardair Elon Musk al twee keer gereageerd op een Twitter bericht van het account van het nieuwe crypto project. Als hij interesse toont in een crypto investering, is dat zeer positief voor het desbetreffende bedrijf.

De invloed van Wall Street Memes is dus gigantisch op social media en de enorme community zou zomaar de token zelf enorm kunnen boosten. Traders en investeerders die wel van een gokje houden zouden daarom moeten kijken naar dit interessante crypto project, dat zelfs in staat zou moeten zijn om in een voorzichtige markt tokens een positieve boost te geven.

Geïnteresseerde investeerders zullen daarbij wel snel moeten handelen. De token van Wall Street Memes, $WSM, bevindt zich op dit moment namelijk in de presale en is razend populair. In slechts twee weken tijd heeft de munt al meer dan 7,8$ miljoen opgehaald. Bij een totaal opgehaald bedrag van $30,577 miljoen zal de presale uitverkocht zijn, en stijgt de prijs van de $WSM token bij de exchange listing mogelijk nog flink.

Op dit moment kost 1 WSM token slechts $0,0289, maar de prijs zal verder stijgen naarmate de crypto presale vordert. In de volgende fase zal de waarde stijgen naar $0,0292, dus investeerders zouden gegarandeerd winst kunnen maken met deze investering. Hoe eerder je investeert, hoe groter dit rendement zal zijn, aangezien de prijs per token stijgt naar $0,0337 als deze gelist wordt op verschillende exchanges.

Koop nu $WSM

Launchpad XYZ ($LPX)

Het platform van Launchpad XYZ wil de kracht van Web3 gebruiken om beslissingen voor crypto investeringen makkelijker te maken, zowel voor beginnende als meer ervaren traders en beleggers. Investeerders in Launchpad XYZ ($LPX) worden geholpen door meerdere tools en hulpmiddelen op het platform. Deze tools bestaan bijvoorbeeld uit uitgebreide analyses, inzichten, het beste nieuws en analyses over de ontwikkelingen in de markt.

Op deze manier kunnen traders en investeerders die lid zijn van Launchpad weloverwogen beslissingen maken, zelfs in een bear market. Voor beginnende investeerders kan het namelijk lastig zijn om te beginnen met crypto investeringen, omdat de crypto markt ingewikkeld kan zijn. Launchpad XYZ heeft daarom als doel om deze beginnende investeerders te helpen.

Met het Web3 hub van Launchpad XYZ worden beginnende en ervaren traders en investeerders geholpen om de beste crypto projecten te leren kennen. Daarnaast heeft Launchpad een eigen Web3 wallet. Investeerders kunnen zo gemakkelijk hun eigen crypto tokens beheren, waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt.

Dit innovatieve project kan geweldig zijn voor sommige investeerders, aangezien deze periode lastig is voor de markt die in een crypto crash zit. De presale van de token van Launchpad XYZ, $LPX, heeft daarom al bijna $1 miljoen opgehaald in een korte tijd. De token zal uiteindelijk gelist worden op verschillende exchanges tegen een prijs van $0,0565 per stuk.

Op dit moment wordt de token verkocht voor slechts $0,0445 per $LPX. Investeerders zouden daarom zelfs in een bear market winst kunnen maken met dit presale project. De presale is echter wel zeer populair onder investeerders, waardoor de prijs binnenkort zal stijgen. Koop daarom snel $LPX tokens om een hoger rendement te pakken!

Koop $LPX Hier

Ecoterra ($ECOTERRA)

Een heel ander crypto project dat onlangs is gelanceerd, focust op het verduurzamen van de aarde met behulp van hun unieke Recycle-to-Earn (R2E) systeem. Hierdoor worden investeerders en leden van dit project beloond voor elk stukje afval dat zij recyclen. Ecoterra ($ECOTERRA) is uniek met dit platform en daarom razend populair in de algehele cryptomarkt.

Dankzij de Reverse Vending Machines (RVM’s) kunnen leden en gebruikers van het platform van Ecoterra geld verdienen met het recyclen van afval. Zij worden beloond met de eigen token van Ecoterra, $ECOTERRA, als zij bijvoorbeeld plastic flessen van grote merken zoals Coca-Cola, Evian en Carlsberg. Het project is al meerdere van deze mooie samenwerkingen aangegaan. Zo stimuleren zij hun leden door te recyclen en is Ecoterra van plan de aarde te verduurzamen.

Dat is niet alles, want het project heeft ook een eigen marktplaats in gerecyclede voorwerpen en een handelplek voor carbon credits gelanceerd. Hierdoor kunnen leden, investeerders en bedrijven gemakkelijk hun ecologische voetafdruk verkleinen. In het ecosysteem van Ecoterra is hun eigen token, $ECOTERRA daarom enorm belangrijk. Leden en gebruikers van het platform worden namelijk beloond in de vorm van deze $ECOTERRA tokens.

De presale van Ecoterra heeft al meer dan $5 miljoen opgehaald en komt daarbij bijna ten einde. Bij het bereiken van de $5,7 miljoen zal de token worden gelist op meerdere exchanges met een prijs van $0,01. Op dit moment kost 1 $ECOTERRA slechts $0,00925 en dit is de laatste fase van het project.

Groene crypto projecten worden steeds populairder in de algehele cryptomarkt, dus geïnteresseerde investeerders zouden daarom niet langer moeten wachten. Zo kun je niet alleen een gegarandeerde winst maken van meer dan 8% in deze bear market, maar help je ook nog eens met het verduurzamen van de aarde.

Investeer in $ECOTERRA

yPredict ($YPRED)

Met de unieke technologie van yPredict ($YPRED) hoeven traders en investeerders niet bang te zijn om tijdens een crypto crash te investeren. Het platform van yPredict maakt namelijk gebruik van de innovatieve krachten en functies van Artificial Intelligence (AI) om makkelijker beslissingen te maken in crypto investeringen. Op deze manier kunnen crypto investeerders simpelweg de volgende cryptomunt ontdekken die zomaar x100 gaat.

Het systeem met de voorspelde koers verwachtingen door de unieke AI-technologie is gratis en toegankelijk voor iedereen. Hiermee wordt het voor iedere trader en investeerder die actief handelt op de cryptomarkt gemakkelijker om beslissingen te maken. Dankzij het gebruik van AI zullen verschillende signalen en functies worden aangeboden op het platform van yPredict, zoals koerssignalen, breakouts, herkenningen in prijspatronen en kenmerken in het sociale nieuws.

Naast de gratis versie van yPredict biedt het platform ook meer dan alleen deze gratis koers verwachtingen. Zo is het nieuwe crypto project ook een marktplaats aan het ontwikkelen voor de koers verwachtingen van crypto experts, waardoor zij de kans krijgen om een passief inkomen te genereren met hun voorspelling. Leden van yPredict kunnen abonneren op deze kanalen en zo nog beter geïnformeerd worden in deze bear market.

$YPRED, de token van yPredict, bevindt zich op dit moment in de zesde fase van de presale. Er is al bijna $2,4 miljoen opgehaald en als er nog $500.000 aan $YPRED wordt verkocht zal de presale doorgaan naar de volgende fase. De prijs van 1 $YPRED is momenteel $0,09, maar zal dan stijgen naar $0,01, waardoor investeerders een gegarandeerd rendement kunnen maken van meer dan 11%.

Als de token uiteindelijk wordt gelist op exchanges zal de prijs echter nog hoger zijn, namelijk $0,12 per stuk. Dit betekent dat investeerders een flink rendement kunnen behalen met het investeren in de presale van yPredict en daarnaast ook nog eens hulpmiddelen krijgen van Artificial Intelligence. Zo maken holders van dit crypto project kans om veel winst te maken in een lastige periode met regelmatig een crypto crash.

Aangezien AI steeds populairder wordt, is het niet gek dat de presale snel uitverkocht zal raken. Vooral omdat dit innovatieve platform uniek is in de algehele cryptomarkt, zullen er veel investeerders zijn die geïnteresseerd zijn in dit crypto project. Wacht daarom niet langer en ga ook voor een mooie winst met kans op nog hogere rendementen.

Koop $YPRED Hier

Deelance ($DLANCE)

De laatste crash-bestendige coin van deze lijst is Deelance ($DLANCE) en een van de beste crypto investeringen tijdens deze crypto crash. De presale van dit crypto project heeft namelijk al meer dan $1,3 miljoen opgehaald in de verkoop van zijn eigen munt, $DLANCE, terwijl de presale nog maar net van start is gegaan. 

Het crypto project is van plan om de wervings- en selectiesector, ter waarde van zo’n $761 miljard, op zijn kop te zetten met haar innovatieve aanpak. Het ecosysteem van Deelance is uitgebreid en focust op het makkelijker maken van de juiste job vinden voor freelancers en de perfecte werknemer te vinden voor werkgevers. 

Dankzij verschillende onderdelen, zoals een eigen metaverse, een freelancing platform, een wervingsplatform en een non-fungible token (NFT) marktplaats zullen freelancers en werkgevers makkelijker met elkaar in contact kunnen komen. Op deze manier zullen nieuwe werkrelaties sneller, efficiënter en eenvoudiger kunnen worden aangegaan.

Traditionele en verouderde freelanceplatformen, zoals Upwork en Fiverr worden daarom uitgedaagd met een nieuwe concurrent, Deelance. In tegenstelling tot deze platformen is Deelance eerlijk voor zowel de freelancer als de werkgever, aangezien zij geen hoge tarieven hanteren of doen aan fraude. Omdat het ecosysteem van Deelance gebruik maakt van de kracht van de blockchain technologie, worden deze risico’s aanzienlijk kleiner en zijn leden van het platform verzekerd van veiligheid. Daarnaast is het sneller en efficiënter dan de andere platforms, dankzij de prachtige functies van Deelance.

Het doel van Deelance is om simpeler, sneller, transparanter, efficiënter en goedkoper te zijn dan de alternatieven in deze sector. Zo zijn er lagere tarieven voor freelancers en werkgevers en is er een sneller betalingssysteem dat wordt aangedreven door een betrouwbaar escrow account, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Dankzij het gebruik van NFT’s is het werk van de freelancer vergrendeld tot de werkgever betaald heeft.

Op het moment van schrijven kost 1 $DLANCE $0,038. Over 8 dagen zal de prijs echter stijgen naar $0,043, dus geïnteresseerde investeerders zouden niet langer moeten wachten met het kopen van de $DLANCE tokens. De uiteindelijke prijs van de token van Deelance zal $0,057 zijn als de cryptomunt wordt gelist op een aantal exchanges.

Genoeg goede crypto investeringen voor elke investeerder in deze bear market

Alhoewel de cryptomarkt zich op dit moment in een lastige periode bevindt, zijn er nog steeds een aantal interessante crypto investeringen op de markt. Elk van de bovengenoemde munten bevinden zich in de presale en wordt gezien als een van de beste altcoins om momenteel te kopen. Hierdoor kunnen vroege investeerders kans maken op hoge rendementen en gegarandeerd winst maken met hun investering.

Iedere trader of investeerder in de cryptomarkt zou één of meerdere van deze nieuwe crypto projecten moeten overwegen, omdat het een goede manier is voor het diversificeren van hun portfolio’s tegen lage kosten. Er is voor ieder wat wils, aangezien de projecten allemaal focussen op hun eigen verschillende doelen.

Het is tenslotte niet alleen goed voor je portemonnee, maar je helpt ook een innovatief crypto project met het ontwikkelen van hun platform. Op deze manier kun je bijvoorbeeld helpen de aarde te verduurzamen, een AI-koers verwachtingssysteem verbeteren of nieuwe rally’s beginnen in meme aandelen ondanks de huidige bear market. 

Investeer in de $WSM Presale

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!