Kan je rijk worden met €100 investering in Terra Luna Classic? Analisten bespreken mogelijkheid om na LUNC burn met kleine investering crypto miljonair te worden

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De koers van Terra Luna Classic (LUNC) steeg vandaag nadat het afgelopen weekend een dieptepunt had bereikt van $0,000077. Op het moment van schrijven was de LUNC coin $0.000098 waard. 

De crypto markt is in de ban van de regelgeving van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Dit heeft gevolgen gehad voor de gehele crypto markt. Onlangs heeft de SEC de grote crypto exchanges Binance en Coinbase aangeklaagd vanwege het aanbieden van altcoins als effecten. 

LUNC worstelt nu met de verkoopdruk en dit kan verminderd worden door middel van het burnen van LUNC tokens. De LUNC community stelde voor om de stablecoin USTC te herstellen en weer te koppelen aan de Amerikaanse dollar op een verhouding van 1:1.

Wanneer het LUNC team erin slaagt USTC terug te brengen naar $1,- kan het vertrouwen van traders in het project weer worden gewonnen zodat er niet weer een ontkoppeling plaatsvindt. In totaal zijn er op dit moment 63,25 miljard geburnde LUNC tokens en Binance is verantwoordelijk voor bijna de helft van dit aantal. Dit is ongeveer 1% van de huidige circulerende voorraad LUNC. 

De community van LUNC gaat ook door met het burnen van tokens zodat het aanbod aan LUNC tokens wordt verminderd. 

Om het doel van $1 te bereiken zou het aantal LUNC tokens verminderd moeten worden tot 520 miljoen. Als de LUNC tokens geburnd worden en $1 zou bereiken zou $100 aan LUNC tokens dan een waarde hebben van $1,12 miljoen. Je kan dus wel degelijk rijk worden met crypto.

Rijk worden met crypto is niet eenvoudig, maar wanneer je goede projecten kunt vinden met veel potentie wordt het al een stuk makkelijker. Wat LUNC gaat doen in de toekomst is lastig te zeggen. Wanneer de LUNC burn slaagt, is de kans groot dat de coin flink gaat stijgen in waarde.

Naast Terra Luna Classic zijn er nog vele andere crypto projecten waar je eventueel crypto miljonair mee kan worden. Een van die projecten is Wall Street Memes met de coin WSM.

Wall Street Memes (WSM) Crypto miljonair worden met een memecoin

Wall Street Memes is de nieuwe crypto sensatie op de markt, en rijk worden met crypto staat aan de basis van dit project. Wall Street Memes is voortgekomen uit het GameStop fiasco uit 2021. Gordon Gekko werd in de jaren 90 rijk met nutteloze aandelen en het Wall Street Memes project breit voort op dit concept. Wordt een crypto miljonair met Wall Street Memes, want, zoals hun gezegde klinkt: ‘Hebzucht is goed’.

Wall Street Memes heeft een levendige community van meer dan 1 miljoen volgers verdeelt over de social media kanalen van het project. Wall Street Memes bestond al voordat het uitgroeide tot een crypto project en bracht in 2021 een NFT collectie uit, de Wall Street Bulls NFT collectie. Deze collectie werd binnen enkele minuten uitverkocht en was een groot succes. Dit geeft aan hoe krachtig een levendige community kan zijn bij het succes van een crypto project.

Zelfs Elon Musk geloofd in Wall Street Memes. Musk verstuurde een tweet over het project waarna traders massaal investeerden in de coin. De token van het project, WMS, is nu te koop tegen een lage prijs tijdens de presale.

De presale waar WSM wordt verkocht heeft meerdere fases. Bij het aanbreken van een nieuwe fase wordt de prijs van de tokens verhoogd. Vroege investeerders krijgen op die manier de kans te coin tijdens een van de vroege fases aan te schaffen voor een lage prijs, waardoor ze deze met veel winst kunnen doorverkopen zodra de coin wordt gelist op exchanges.

Op het moment van schrijven betaal je $0,0286 voor 1 WSM token. Je kan de token tijdens de presale aanschaffen door naar de officiële Wall Street Memes presale website te gaan. Hier kun je jouw wallet koppelen en kun je de coin aanschaffen met ETH, USDT of een creditkaart.

Bij de volgende fase zal de prijs van de token gestegen zijn naar $0,0289. Wanneer je nu $100,- investeert, ontvang je 3426 WSM coins. Wees er snel bij en schaf de coin aan voordat de nieuwe fase aanbreekt en de prijs gaat stijgen.

Koop WSM tijdens de Presale

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!