Dogecoin (DOGE) vs. Polygon (MATIC) prijsvoorspelling: zal Uwerx (WERX) crypto presale binnenkort de maan bereiken?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Na de gevaren van de cryptowinter zijn traders op zoek gegaan naar de volgende grote munt. Experts zijn Uwerx tegengekomen en zijn blij met zijn aanbiedingen. Het op freelance gebaseerde platform is nu in de voorverkoop en de gig-economie en vroege freelancers zijn gevuld met een glimlach.

Dit artikel bespreekt de voorverkoop van Uwerx en belicht of het heeft wat nodig is om binnenkort de maan te bereiken. Voordat we daarop ingaan, laten we eerst kijken naar prijsvoorspellingen voor Dogecoin (DOGE) en Polygon (MATIC).

Elon Musk heeft goede woorden voor Dogecoin (DOGE)

Al maanden zweeg Elon Musk op zijn stand met crypto-activa. Dit heeft cryptohandelaren geïntrigeerd die op de hoogte zijn van Musk’s lof voor Dogecoin (DOGE). Sommige handelaren gingen ervan uit dat het stilzwijgen van Musk een teken was van afnemende interesse.

Tijdens de CEO Council Summit van de Wall Street Journal op 23 mei had Musk een paar woorden te zeggen over de cryptocurrency. Terwijl hij handelaren adviseerde om niet al hun geld in meme-munten te investeren, herhaalde hij zijn liefde voor Dogecoin (DOGE) en noemde het zijn favoriete cryptocurrency.

De steun van Musk heeft de laatste tijd echter niet veel gedaan voor Dogecoin (DOGE). Het project is de afgelopen 24 uur met -2,51% gedaald. Het wordt verhandeld tegen $0,071 met een marktkapitalisatie van $9.901.461.149. Analisten voorspellen dat de munt in het vierde kwartaal van 2024 $0,12 zal bereiken.

Polygon’s (MATIC) recente activiteiten slagen er niet in om de waarde ervan te verhogen

Polygon (MATIC) werd onlangs de dominante keten in GameFi. Het veroverde meer dan 34% van de 3,5 miljoen GameFi-markt. Het project heeft meer actieve portemonnees gekregen na bijdragen van Gaming dApps zoals Planet IX en The Sandbox.

In dezelfde geest heeft Polygon (MATIC) de DeFi-markten gedomineerd en presteerde het beter dan andere protocollen door Total Value Locked (TVL). Het verwelkomde ook Mangrove in zijn testnet.

Ondanks deze prestaties is Polygon (MATIC) de afgelopen 24 uur met -1,62% gedaald. Het project wordt verhandeld tegen $0,87 met een marktkapitalisatie van $8.091.606.262. Analisten voorspellen dat het in het tweede kwartaal van 2024 $1,68 zal bereiken.

Uwerx (WERX) voorverkoop blijft stijgen

Uwerx staat op het punt de nieuwste toevoeging aan de muntenmarkt te worden. Het zal de freelance-industrie verstoren door snellere transacties, transparante en eerlijke prijzen, decentralisatie en meer aan te bieden.

Uwerx brengt slechts 1% transactiekosten in rekening. Dit is goedkoop in vergelijking met traditionele freelance platforms, met 20% transactiekosten.

Uwerx bevindt zich momenteel in de vijfde fase van de voorverkoop, waardoor investeerders onder de indruk zijn van het succes. Dit voorverkoopsucces heeft Uwerx 6.200 aanmeldingen, 1.700 Telegram-leden en 1.672 Twitter-volgers opgeleverd.

Maar hoe bereikte Uwerx zulke prestaties in de voorverkoop? Wij zijn van mening dat de agile methodologiebenadering van Uwerx-ontwikkelaars de belangrijkste reden was voor het succes van de voorverkoop. Dit komt omdat, door deze methode toe te passen, het team het project kon verbeteren toen ze het in fasen uitbrachten.

Het succes van de voorverkoop was voor het Uwerx-team ook aanleiding om de tokentoewijzingen aan te passen. Ze verhoogden de toewijzing van voorverkooptokens tot 427.500.000 tokens en verhoogden de lanceringsprijs van Uwerx naar $0,095 – $0,115. Ze hebben ook de toewijzing van het oprichtende team verlaagd tot 7%. Dit toonde hun betrokkenheid bij hun investeerders. Aan de lopende voorverkoopfase zijn 72.500.000 tokens toegewezen.

Investeren in Uwerx belooft een betrouwbare en winstgevende onderneming te worden. SolidProof en het InterFi-netwerk hebben Uwerx gecontroleerd en de veiligheid en authenticiteit ervan bevestigd. Bovendien zullen Uwerx-ontwikkelaars het eigendom van smart contracts opgeven wanneer het project op gecentraliseerde beurzen wordt vermeld.

Verder hadden Uwerx-ontwikkelaars aangegeven dat ze hun liquiditeit 25 jaar na de voorverkoop zouden vergrendelen, maar ze hebben enkele wijzigingen aangebracht. Na een peiling waarbij 82,8% van de gemeenschap stemde om het slot onmiddellijk te laten doen, stemden de Uwerx-ontwikkelaars ermee in om binnenkort een nieuwe datum aan te kondigen.

In een andere peiling wilde 98,2% van de respondenten een test airdrop. Met de test-airdrop kunnen gebruikers bevestigen dat ze de juiste portemonnee-adressen hebben ingevoerd.

Met deze peilingen hebben Uwerx-ontwikkelaars laten zien dat ze rekening houden met de behoeften van de gemeenschap.

Uwerx heeft onlangs de Alpha-versie van zijn platform gelanceerd met zijn bestemmingspagina en aanmeldingspagina. Het team zal volgende week andere delen van het platform vrijgeven. Deze onderdelen omvatten de aanmeldingspagina, instellingen, gebruikersdashboard, vacatures zoeken, vacatures plaatsen en meer. Het platform gaat dan over naar de bètaversie, waar gebruikers kunnen beginnen met testen.

Het team verwelkomt feedback, suggesties en aanbevelingen van de community. Als zodanig hebben ze een speciale e-mail (feedback@uwerx.network) vrijgegeven om ze te ontvangen.

Uwerx heeft ook de Uwerx Vault, waar gebruikers WERX-tokens voor een gewenste tijd kunnen bewaren. Gebruikers verdienen ook beloningen voor het gebruik van de Vault.

Investeerders krijgen een aankoopbonus van 15% voor elk WERX-token dat ze kopen. Het Uwerx-team heeft aangegeven dat zodra de prijs van Uwerx stijgt, ze de bonus zullen verlagen en verwijzingsbonussen zullen introduceren.

Uwerx handelt op $0,041; wij geloven dat dit het juiste moment is om te kopen. Analisten zien Uwerx in het vierde kwartaal van 2024 voorbij de $3 gaan.

Wil je lid worden van deze community en een aankoopbonus van 15% verdienen? Klik op de links hieronder!

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!