Lido Dao (LDO) en Litecoin (LTC) spartelen nu fase vijf voorverkoop een nieuwe mijlpaal markeert voor Uwerx (WERX)

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptocurrency-markt is geen onbekende voor hevige concurrentie en een steeds veranderende dynamiek. Lido Dao (LDO) en Litecoin (LTC) hebben de laatste tijd met hindernissen te maken gehad, terwijl Uwerx naar voren is gekomen als een stralende ster in de Stage Five-voorverkoop.

Dit artikel onderzoekt de worstelingen van Lido Dao (LDO) en Litecoin (LTC), waarbij de mijlpalen worden belicht die Uwerx heeft bereikt en waarom het opvalt in het cryptolandschap.

Uwerx (WERX) Alpha-versie krijgt veel aandacht

Uwerx komt dichter bij zijn visie met de lancering van zijn Alpha-versie, als aanvulling op de voorverkoop van fase vijf om meer gebruikers en communityleden aan te trekken. Het platform heeft belangrijke mijlpalen bereikt met 5.546 aanmeldingen, 1.627 Twitter-volgers en 1.529 Telegram-leden. Het team verwacht meer dan 6.000 aanmeldingen tegen het einde van de voorverkoop. Dankzij zijn agile methodiek zal Uwerx zijn activiteiten soepel blijven laten verlopen.

De Alpha-versie heeft momenteel een bestemmingspagina en een aanmeldingspagina. Na verloop van tijd zal de Alpah-versie de rest van het platform ontvangen via een wekelijks/tweewekelijks proces. Deze onderdelen omvatten de instellingenfunctie, het gebruikersdashboard, de inlogpagina, een functie voor het plaatsen van vacatures voor klanten die professionals in dienst willen nemen en een zoekbalk voor freelancers die hun vaardigheden op de freelancemarkt willen vermarkten.

Terwijl de alfaversie het fort vasthoudt, zal het team de bètaversie van Uwerx vrijgeven. De bètaversie zal de alfaversie zorgvuldig integreren en alle functies ervan absorberen. Via de bètaversie kan de gemeenschap het project uitproberen en al zijn mogelijkheden en functionaliteiten testen. Aangezien het een testrun zal zijn, heeft het team een ​​speciale e-mail gestuurd, feedback@uwerx.network, om feedback van gebruikers over hun ervaringen te ontvangen.

Het team zal ook een Vault inzetten. Deze kluis zal dagelijkse activiteiten op het platform uitvoeren en de gebruikersparticipatie vergroten door zijn opwindende functies.

Met de hulp van 82,8% van zijn gemeenschap begon het team aan zijn 25-jarige liquiditeitsslot. De beslissing om tijdens de voorverkoop op slot te gaan, is tot stand gekomen via peilingen. Het team hoopt dat deze beslissing het vertrouwen van de investeerders in de toekomst van het project zal vergroten en alle rug-pull-mogelijkheden teniet zal doen. Het team zal het hele proces later aan de community aankondigen.

De community is opgewonden en wacht geduldig op de datum voor de airdrop. Aanvankelijk was het slechts een idee, maar de airdrop kreeg overweldigende steun van 98,2% van de gemeenschap, waardoor het team actie ondernam en de airdrop uitvoerde. De airdrop staat open voor alle houders op het platform en het team zal deze gebruiken om ingediende ontvangende portemonnee-adressen te valideren.

Dankzij het team is Uwerx geverifieerd met auditgoedkeuringen van SolidProof en InterFi. In tegenstelling tot traditionele freelanceplatforms, zal Uwerx niet alleen eigendom zijn van de ontwikkelaars. Het team is van plan slechts 7% van het project te behouden en hun slimme contractrechten aan de gemeenschap over te dragen wanneer het project op gecentraliseerde uitwisselingen verschijnt.

Gezien enkele veranderingen heeft het team besloten om de aankoopbonus van 15% geleidelijk af te schaffen en om te zetten in een incentive op basis van verwijzingen. Gebruikers die Uwerx nu kopen voor $0,041 kunnen nog steeds genieten van deze bonus en andere coole aanbiedingen op het platform. Analisten zijn optimistisch over Uwerx en denken dat het token in het vierde kwartaal van 2023 $1,812 en in het tweede kwartaal van 2024 $2,193 zal bereiken.

Lido Dao (LDO) ziet er bearish uit

Het Lido Dao (LDO) -protocol ondersteunt liquid staking-activiteiten op zijn netwerk. Het werkt als een bestuursprotocol voor Layer-1 blockchains door een gedecentraliseerde autonome gemeenschap (DAO) aan te bieden. De activiteiten en het bestuur van het platform blijven flexibel voor al zijn gebruikers.

Wanneer nieuwe gebruikers hun activa op het netwerk inzetten, verhogen ze de liquiditeitsfinanciering van het project en worden ze beloond met LDO-tokens. Het native token beheert verschillende functies op het netwerk, zoals het maken en verwijderen van tokens, het delegeren van beloningen voor gestapelde activa en het valideren van transacties.

Litecoin (LTC) omarmt meer veranderingen

Litecoin is een gedecentraliseerd project dat is opgezet om transacties en betalingen op het Bitcoin (BTC)-netwerk te ondersteunen. Het beveelt ook verbeteringen aan voor het Bitcoin (BTC) -netwerk door de implementatie op zijn platform te testen.

Het is sneller en goedkoper dan Bitcoin (BTC) en verwerkt meer transacties. Gebruikers die LTC-tokens willen verdienen, kunnen deze ontginnen via gespecialiseerde computers. Litecoin (LTC) heeft tot doel de transacties van gebruikers beter te beveiligen en de beveiliging op zijn netwerk te verbeteren.

Naarmate Uwerx vordert met de voorverkoop, blijft het aantrekkelijk voor investeerders en analisten. Het team van het project werkt er hard aan om van Uwerx een platform te maken dat zijn belofte waarmaakt en op een dag projecten als Litecoin (LTC) en Lido Dao (DAO) overtreft. Uwerx-voorverkoop is nog steeds bezig en door de onderstaande links te volgen, kunt u een aankoopbonus van 15% krijgen.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!