Uwerx (WERX) en Litecoin (LTC) zijn twee ondergewaardeerde cryptocurrencies

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De hele cryptocurrency-markt wordt met korting verhandeld en is met meer dan 60% gecrasht ten opzichte van het hoogste punt ooit. De bearmarkt duurt al bijna twee jaar en het enige waar crypto-enthousiastelingen naar uit kunnen kijken is een bull run. Er zijn aanwijzingen dat er dit jaar zo’n enorm volume aankomt, maar hoe positioneer je jezelf om ervan te profiteren?

Uwerx en Litecoin zijn ondergewaardeerde cryptocurrencies nu de markt zich op een nieuwe bullrun richt.

Litecoin (LTC) wordt ondergewaardeerd

Litecoin (LTC) is een blockchain van de eerste generatie en een harde vork van Bitcoin, maar met enkele verbeteringen. Het netwerk is voornamelijk gemaakt om meer decentralisatie te bevorderen en problemen op te lossen met Bitcoin-achtige instellingen die het grotere deel van de mijnbouwactiviteiten op zich nemen. Litecoin is daar niet in geslaagd, maar is een netwerk voor geldelijk gebruik geworden, zoals de meeste andere blockchains van de eerste generatie.

Echter, na de rangtelwoorden en de BRC-20-rage op Bitcoin, zijn andere netwerken zoals Litecoin(LTC) en Dogecoin(DOGE) ontstaan ​​met hun versies van rangtelwoorden en andere inscripties. Een bounty van $2.000 werd beschikbaar gesteld aan de eerste persoon die het Ordinal NFTs-protocol naar Litecoin importeerde. En op zondag lanceerde een programmeur genaamd Anthony Guerrera Litecoin Ordinals door de BTC Ordinals-repository te splitsen.

Na de ontwikkeling is LTC gestegen naar de hoogste prijs in ongeveer acht maanden. On-chain-analyse van Glassnode suggereert echter dat het token enorm ondergewaardeerd is en dat er een winstmogelijkheid kan zijn voor kopers die het tegen de huidige kortingen kunnen krijgen.

Hoewel LTC de komende weken enige positieve prijsactie zou kunnen zien, zijn we ervan overtuigd dat Uwerx (WERX) een veel winstgevendere kans is. Laten we meer leren:

Winstkans met Uwerx (WERX)

Uwerx is een nieuw op Ethereum gebaseerd freelance platform dat een revolutie teweeg wil brengen in de wereldwijde gig-economie en meer waarde wil creëren voor gebruikers. Het behandelt de kosten aan de kant van freelancers en klanten en probeert alle gebruikers te belonen voor hun activiteit op het platform.

Overheersende platforms in de branche brengen vaak exorbitante kosten in rekening en vereisen dat gebruikers zich abonneren op een premiumfunctie om toegang te krijgen tot de functies die ze op de site nodig hebben. Uwerx roeit dat allemaal uit met zijn op blockchain gebaseerde oplossing. Uwerx rekent slechts 1% kosten op alle transacties, waardoor freelancers meer voor zichzelf kunnen houden.

Uwerx lost ook betalingsbeperkingen op door het gebruik van cryptocurrencies toe te staan ​​om betalingen te verwerken. Enkele andere functies waar u op moet letten, zijn onder meer transparante prijzen, gepersonaliseerde matching en verschillende samenwerkingstools om gemakkelijker te kunnen werken.

Aangezien Uwerx de 6.000 vroege aanmeldingen voor zijn platform overschrijdt, lanceert het zijn alfaversie door de outlook voor de bestemmingspagina vrij te geven. Andere delen van het Uwerx-platform zullen de komende dagen verschijnen voordat het project naar bètatests gaat. In de bètafase kunnen early adopters vóór de lancering functies testen die vóór de agile-release kwamen.

Je kunt er vroeg bij zijn als je de WERX-token in de voorverkoop koopt. Het token is enorm laag geprijsd om vroege investeerders in staat te stellen een marktvoordeel te behalen en enorme winsten te maken bij de lancering. Mis deze veelbelovende kans niet; doe nu mee aan de voorverkoop en verdien 15% bonustokens op uw aankoop.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!