Chancer is gestart met de token presale. Hoe verhoudt CHANCER zich tot Solana?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Crypto enthousiastelingen en fans van gokken hebben reden tot feest, aangezien het langverwachte Chancer platform onlangs plannen heeft aangekondigd voor een CHANCER token presale. Tijdens het Chancer presale evenement zullen CHANCER-tokens aanvankelijk beschikbaar worden gesteld voor slechts $0,01, oplopend tot $0,21 in de laatste ronde van het evenement met 12 fasen. Veel investeerders maken al plannen om op de begane grond van dit opwindende nieuwe project in te stappen.

Maar wat is Chancer en hoe verhoudt het zich tot andere gehypte crypto projecten zoals Solana?

Chancer: Een nieuwe manier van gokken

Gokken is al eeuwenlang een populair tijdverdrijf, dat teruggaat tot de vroegste beschavingen. Tegenwoordig is het met behulp van internet en moderne technologie gemakkelijker dan ooit om weddenschappen te plaatsen op populaire sportevenementen en competities, zoals de NFL en NBA. Veel liefhebbers van gokken hopen echter al heel lang op vernieuwing, met meer maatwerk of zelfs de mogelijkheid om hun eigen gokmarkten op te bouwen.

Dat is waar Chancer om de hoek komt kijken. Chancer wordt een gedurfd nieuw, peer-to-peer (P2P) gok platform waar gebruikers de macht hebben om hun eigen markt te creëren en te wedden op bijna alles wat ze willen. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld weddenschappen plaatsen binnen hun eigen vriendenkring of met collega’s, of met andere mensen van over de hele wereld wedden op alles van sport tot politiek, amusement en nog veel meer.

Mensen zijn begrijpelijkerwijs erg enthousiast over Chancer, enen hopen dat het platform een grote vlucht zal nemen wanneer het eindelijk wordt gelanceerd. Op dit moment suggereren veel experts op het gebied van investeren dat dit een van de beste kansen van het jaar zou kunnen zijn, en zelfs crypto enthousiastelingen die weinig interesse hebben in weddenschappen of gokken, maken zich op om in te stappen bij het Chancer presale evenement, in de hoop geld te verdienen met een grote ROI als de populariteit van het platform later in het jaar en in 2024 stijgt.

Solana: De “Ethereum-killer”

De hype rond Chancer lijkt erg op die van de begindagen van Solana, een ander populair crypto project dat de afgelopen jaren veel succes heeft gehad. Solana is in maart 2020 gelanceerd, hoewel het werk aan het project al in 2017 is begonnen, en het de vorm aanneemt van een open-source protocol dat de ontwikkeling van gedecentraliseerde DeFi-apps en -oplossingen helpt vergemakkelijken.

Met behulp van een proof-of-stake-mechanisme onderscheidt Solana zich door een geweldige ondersteuning voor ontwikkelaars, immens snelle verwerkingstijden en minimale vergoedingen en belastingen. Vanwege de vele voordelen wordt het project een “Ethereum Killer” genoemd. In werkelijkheid doet Ethereum het nog steeds goed, en ondanks alle unieke innovaties en belangrijke functies heeft Solana weinig kans om ooit een echte cryptogigant als ETH omver te werpen.

In termen van waarde had Solana wat tijd nodig om te stijgen. Het had een trage start in 2020, maar kwam in 2021 in waarde en bereikte in november van dat jaar het hoogste punt ooit van $260,06. In 2022 was er weer een kleine piek, maar sindsdien is de prijs van Solana geleidelijk gedaald. Het handelt momenteel rond de $21. Solana ontwikkelt zich nog steeds en bracht de afgelopen weken AI-integratie met ChatGPT binnen, maar een van de grote problemen waarmee Solana wordt geconfronteerd, is dat het meer concurrentie heeft dan ooit.

Chancer versus Solana: Het belangrijkste verschil

Het is duidelijk dat Chancer en Solana heel verschillende projecten zijn. De ene is gebouwd rond DeFi-oplossingen en app-ontwikkeling, terwijl de andere is gericht op een nieuwe vorm van wedden. Maar het grootste verschil is het concurrentieniveau. Op dit moment opereert Solana in een drukke markt, met andere projecten, zoals Polygon, die strijden om hetzelfde publiek en vergelijkbare diensten en functies aanbieden.

Chancer is daarentegen volkomen uniek. Er is nog nooit een gok platform geweest zoals dit. Chancer, een echte disruptor, zal de manier waarop mensen gokken voor altijd veranderen, en het heeft een duidelijk pad naar de top zonder andere projecten die iets bieden dat in de buurt komt van dit. Daarom zou Chancer vanuit een perspectief om te investeren de veiligere oplossing kunnen zijn, omdat er minder risico is dat de waarde van CHANCER vastloopt als gevolg van concurrentie en rivaliteit.

In plaats daarvan zou het CHANCER-token heel goed enorme waardestijgingen kunnen zien, vooral wanneer het Chancer presale evenement eindigt en het project verder gaat met nieuwe financiering. Naarmate het nieuws over wat Chancer allemaal kan doen zich verspreid in de community voor online gokken, is er veel potentieel voor dit project om vooruit te komen en zelfs Solana te verslaan.

Conclusie

Toen het werd gelanceerd, was Solana een van de meest opwindende en innovatieve projecten die er waren, en het heeft nu zijn plek op de cryptomarkt verstevigd. De waarde van Solana begint echter te stagneren. Beleggers die op zoek zijn naar iets totaal anders, maar met evenveel potentieel om in waarde te stijgen, zouden Chancer absoluut moeten overwegen. Dit platform heeft ontzettend veel te bieden en het is opwindend om je voor te stellen hoeveel het het goklandschap zou kunnen veranderen wanneer de Chancer presale begint.

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!