ChatGPT en analisten voorspellen: Dit zijn unanieme verwachtingen m.b.t. de 5 grootste crypto stijgers voor juni 2023

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Voor beginners is de crypto markt een wirwar van duizenden cryptomunten, miljoenen crypto traders met allemaal een eigen mening en overtuiging en een enorme voorraad aan online bronnen waarvan het lastig te bepalen is hoe betrouwbaar deze sites zijn. 

Als crypto trader moet je dus veel kennis van de markt hebben om te weten wat je serieus moet nemen en welke informatie je beter niet in je op kan nemen. Daarbij kun je natuurlijk welk hulp ontvangen, bijvoorbeeld van ChatGPT of van crypto analisten. 

In dit artikel hebben wij deze bronnen alvast voor je aangesproken en hebben we de uitslag hiervan gecombineerd in onderstaande top 5. Zowel de kunstmatige intelligentie als ervaren crypto traders verwachten van deze coins het meest.

De 5 grootste crypto stijgers voor juni 2023

De 5 grootste crypto stijgers die uit het uit onderzoek zijn gekomen, zijn allemaal cryptomunten die in een presale verkrijgbaar zijn. Tot nu toe zijn dat dit jaar de betere mogelijkheden om in te investeren. 

Deze coins zijn nog niet openbaar te traden en dat betekent ook dat er nog geen echte koers is ontstaan. Doordat de munten hun echte waarde nog niet hebben kunnen laten zien, kan er veel gebeuren zodra ze wel gelist worden. 

Bij een eerste listing wordt de token voor het eerst aangeboden via een centrale of decentrale crypto exchange. Presale kopers kunnen de token voor het eerst verkopen, maar er kunnen hierdoor ook veel nieuwe kopers bijkomen. 

  1. Wall Street Memes (WSM) – Wordt dit de meme coin van 2023? 
  2. Launchpad.xyz (LPX) – Alle trading tools op één plek 
  3. Ecoterra (ECOTERRA) – Zet je met crypto in tegen klimaatverandering
  4. yPredict (YPRED) – Gebruik AI voor het voorspellen van crypto koersen
  5. DeeLance (DLANCE) – Het nieuwe freelance platform met crypto technologie

>>> Direct naar Wall Street Memes presale <<< 

1. Wall Street Memes (WSM) – Wordt dit de meme coin van 2023? 

De eerste token die naar boven kwam is die van Wall Street Memes. Misschien ken je nog wel het verhaal rondom Wall Street Bets, de subreddit die enkele jaren geleden een grote actie begon om Gamestop aandelen te kopen. 

Door deze aandelen in te kopen kwamen hedge funds in de problemen. Zij gingen massaal short op deze aandelen in de gedachte dat het bedrijf binnen afzienbare tijd failliet zou gaan. Door short te gaan verdien je geld als de aandelen dalen. 

Doordat er echter een massale beweging op gang kwam vanuit deze subreddit schoot de prijs van de aandelen omhoog. De hedge funds moesten deze aandelen terugkopen doordat ze short gingen en verloren zo veel geld. 

Uiteindelijk ging er zelfs één hedge fund volledig failliet en kwam er een sfeer binnen de subreddit dat ze iedereen aan konden. De gedachte was dat ze door zich massaal in te zetten meer konden doen om bedrijven als Gamestop te redden uit handen van geldwolven. 

Wall Street Memes ontstond vanuit deze community en deelt op social media kanalen als Twitter en Instagram grappige plaatjes over de traditionele wereld van beleggen. Daarmee bouwden ze over de jaren heen een community op van meer dan 1 miljoen volgers. 

Eerder brachten ze ook al eens een crypto-gerelateerd product uit; Wall Street Bulls. Deze NFT-collectie raakte in minder dan een uur uitverkocht en had een totale waarde van miljoenen. 

Dat gaan ze nu nog eens dunnetjes over doen met de nieuwe Wall Street Memes token. Deze meme coin heeft op dit moment geen echte functie en is vooral bedoeld voor de community achter Wall Street Memes. 

Zij moeten de coin massaal in gaan kopen en de hype rondom Wall Street Memes verder verspreiden. Dat lijkt aardig gelukt, want in enkele dagen tijd heeft de presale van de token al meer dan $1,5 miljoen opgehaald. 

Zelf meedoen met deze presale is nog goed mogelijk, want de hard cap ligt rond de $30 miljoen, een lange weg te gaan dus nog. Het loont wel om op tijd in te stappen omdat de prijs van de token verhoogd wordt bij elke nieuwe fase die aanbreekt. 

Hierdoor zal de waarde van je investering wanneer je nu tokens koopt, stijgen totdat de munt voor het eerst aangeboden wordt bij één of meerdere crypto exchanges. 

>>> Direct naar Wall Street Memes presale <<< 

2. Launchpad.xyz (LPX) – Alle trading tools op één plek 

Crypto traden kan tegenwoordig op veel verschillende plekken, maar dat maakt het niet per se gemakkelijker. Daarom komt er binnenkort een nieuw platform waar je alles kan vinden over crypto projecten en ook direct kan investeren. 

Onder de naam Launchpad.xyz wordt er op dit moment een presale gehouden waarin je de bijbehorende LPX tokens kunt kopen. Dit nieuwe platform komt met een overzicht van alle projecten zoals je gewend bent van websites als CoinMarketCap, maar biedt daarnaast ook een eigen trading terminal en een decentrale exchange.

Verder heeft Launchpad.xyz de Trading Edge nieuwsbrief die je ontvangt als je hierop met LPX tokens op geabonneerd bent. In deze nieuwsbrief vind je altijd informatie over nieuwe projecten of krijg je signalen over bestaande cryptomunten die hard kunnen gaan stijgen. 

Een ander bijzonder onderdeel van het platform is de Launchpad Quotient (LQ). Hiermee geeft Launchpad.xyz alvast een cijfer aan de crypto projecten zodat je nog gemakkelijker in kan schatten hoeveel potentie het project heeft. 

Zelf LPX tokens kopen kan dus nu via Launchpad.xyz. De presale van de token heeft inmiddels al meer dan $800.000,- opgehaald en je kunt nog instappen tegen een zeer voordelige prijs van $0,0445.

De prijs van deze token stijgt nog tijdens de presale verder door om uiteindelijk tegen $0,0565 gelist te gaan worden.

>>> Nu naar Launchpad.xyz <<< 

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Zet je met crypto in tegen klimaatverandering

Crypto projecten zijn er in allerlei soorten en na een meme coin en een trading coin is het nu tijd om eens een duurzame cryptomunt onder de loep te nemen. Ecoterra wil door middel van blockchain en crypto technologie de strijd aangaan met vervuiling en klimaatverandering. 

Dat doet het met een revolutionair Recycle-to-Earn mechanisme. Met dat mechanisme kan het crypto uitkeren aan iedereen die op de juiste manier verpakkingen recyclet en zo zelf impact maakt. 

Dat doe je door gebruik te maken van de nog te lanceren Ecoterra app. In die app kun je alle producten die je koopt scannen en zo krijg je later, wanneer je de lege verpakkingen recyclet bij een machine van Ecoterra, uitbetaald voor het correct recyclen. 

Bij dit hele project hoort natuurlijk ook een eigen crypto token die in waarde kan fluctueren. Als meer en meer consumenten en bedrijven de app gaan gebruiken, zal de prijs van de token ook snel door kunnen stijgen.

Op dit moment heeft Ecoterra al enkele grote bedrijven aan zich gebonden die samen willen werken met de app en ook op het gebied van consumenten gaat het prima. De presale nadert de grens van $5 miljoen en daarmee is het in korte tijd al uiterst succesvol. 

Zelf meedoen met de presale van Ecoterra kan via de website van het project. Om de tokens daar te kunnen kopen tegen de voordelige presale prijs moet je Ethereum of USDT ervoor inruilen. 

>>> Koop hier voordelig ECOTERRA <<< 

4. yPredict (YPRED) – Gebruik AI voor het voorspellen van crypto koersen

yPredict is een nieuw crypto project dat qua timing het alvast mee heeft zitten. Het nieuwe AI crypto project is namelijk gelanceerd in een tijd dat er veel te doen is rondom AI en de mogelijkheden die programma’s als ChatGPT de wereld bieden. 

Bij yPredict willen ze de AI niet inzetten om er mee te chatten, maar het moet je helpen met het maken van de beste crypto trades. Zo kun je de AI van yPredict bijvoorbeeld gebruiken om analyses te maken van allerlei cryptomunten.

Deze AI is getraind om bijvoorbeeld technische analyses voor je te doen op basis van beschikbare informatie over een cryptomunt. Daarnaast houdt het ook zelf van veel munten de koersen in de gaten en kan het patronen herkennen. 

Zodra het zo’n patroon herkent, geeft het een crypto signal door aan je zodat je direct in kan stappen bij deze kans in de markt.

Om toegang te krijgen tot het platform van yPredict heb je de bijbehorende YPRED tokens nodig. Met deze tokens kun je een abonnement afsluiten en toegang krijgen tot de verschillende onderdelen van yPredict. 

Verder bieden de YPRED tokens zelf ook mooie kansen, het zou namelijk niet voor het eerst zijn dat de coin die bij een trading platform hoort goed presteert. Eerder zagen we dat al met de cryptomunten van Binance en OKX gebeuren.

Ook kun je de YPRED tokens staken en daarmee een rente tot wel 46% per kwartaal binnenhalen. Dat hoge rendement komt mede door het interessante mechanisme waarbij traders die tokens staken profiteren van nieuwe abonnementen. 

Bij elk nieuw abonnement dat er op yPredict afgesloten wordt, gaat er namelijk 10% van deze aankoop naar de staking pool. 

Je kunt alvast investeren in de tokens van yPredict waar momenteel de zesde fase van de presale bezig is. Er is al $2 miljoen opgehaald en je kunt de tokens nu voor $0,09 kopen terwijl deze gelist gaan worden voor $0,12.

>>> Investeer ook voordelig in de YPRED presale <<< 

5. DeeLance (DLANCE) – Het nieuwe freelance platform met crypto technologie

Tot slot dan nog een nieuw platform dat een brug wil slaan tussen freelancers en opdrachtgevers. Deze twee worden bij elkaar gebracht op dit nieuwe platform dat door crypto te gebruiken ook veel lagere kosten kan rekenen. 

DeeLance ontwikkelt dit platform op het moment en daarvoor halen ze op dit moment de benodigde fondsen binnen. Platforms als DeeLance bestaan al, maar dit lijkt het eerst echte freelance platform dat ook gebruik maakt van cryptocurrency. 

Alle betalingen op DeeLance gaan dan ook met de eigen DLANCE tokens en zo heb je meerdere manieren om geld te verdienen. De tokens kunnen zelf in prijs stijgen terwijl je ook een continue inkomensstroom op kan bouwen door opdrachten uit te voeren.

DeeLance wil een zo compleet mogelijk platform ontwikkelen en heeft daarom ook plannen voor een platform voor werkzoekenden. Daarnaast wordt er gewerkt met smart contracts om alles transparant en eerlijk te laten verlopen. 

Verder kun je ook gebruik maken van de NFT marktplaats van DeeLance waarop je zelf NFT’s kan maken en deze kan verhandelen voor royalties. Zo behoud je het eigendomsrecht van bepaalde eindproducten in eigen beheer. 

De tokens van DeeLance zijn te koop in een presale waar tot nu toe $1,7 miljoen opgehaald is. Op dit moment betaal je $0,038 per token en je kunt ze aanschaffen door er Ethereum, Binance Coin of USDT voor in te ruilen. 

>>> Ga direct naar de website van DeeLance <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!