81% van de Shiba Inu (SHIB)-houders staan in het rood; Uwerx (WERX) explodeert te midden van groeiende belangstelling

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Uwerx verstoort de freelance-industrie en stelt werknemers in staat met zijn baanbrekende platform, terwijl maar liefst 81% van de Shiba Inu (SHIB)-houders verliezen lijdt. In dit artikel gaan we dieper in op de investeringsvooruitzichten van Uwerx en Shiba Inu (SHIB), waarbij we hun onderscheidende kenmerken, markttrends en groeipotentieel analyseren.

De meerderheid van de Shiba Inu (SHIB)-houders ervaart een negatief rendement

Shiba Inu (SHIB) is een populaire gedecentraliseerde cryptocurrency die is ontworpen om naadloos samen te werken met het Ethereum-ecosysteem. Met een overvloedige aanvankelijke circulerende voorraad van een biljard munten, heeft Shiba Inu (SHIB) sinds de lancering eind 2020 snel wereldwijde aandacht gekregen.

Een van de voordelen van Shiba Inu (SHIB) is de compatibiliteit met Ethereum, waardoor de gemeenschap crypto-apps kan ontwikkelen, zoals ShibaSwap, een gedecentraliseerde beurs (DEX) die tokenhandel en staking zonder tussenpersonen mogelijk maakt.

Op dit moment staat de prijs van Shiba Inu (SHIB) op $0,000009, vergezeld van een 24-uurs handelsvolume van $101.905.312. Marktexperts voorspellen dat de prijs van Shiba Inu (SHIB) tegen 2024 een handelswaarde van $0,00001856 zou kunnen bereiken. Deze voorspelling is gebaseerd op de huidige ontwikkeling van de SHIB Metaverse en biedt een opwindend vooruitzicht voor zowel investeerders als liefhebbers.

Het is echter vermeldenswaard dat ongeveer 81% van de Shiba Inu (SHIB)-houders momenteel verliezen lijdt. In het licht hiervan is het raadzaam om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren door nieuwe projecten zoals Uwerx te verkennen.

Uwerx (WERX) zet een nieuwe standaard met zijn innovatieve praktijken

Uwerx, het revolutionaire freelancingsplatform, maakt snel vorderingen in de richting van de langverwachte lancering. Dit innovatieve platform introduceert geavanceerde samenwerkingstools die naadloze communicatie en efficiënt workflowbeheer voor freelancers en klanten mogelijk maken. Met een focus op projectsucces en klanttevredenheid onderscheidt Uwerx zich in de branche.

Een opvallend kenmerk van Uwerx zijn de aantrekkelijke transactiekosten van slechts 1%, waardoor het concurrerend is ten opzichte van andere freelanceplatforms. Bovendien geeft Uwerx prioriteit aan de veiligheid en betrouwbaarheid van zijn platform en biedt het gebruikers een reeks tools om naadloos met klanten in contact te komen.

Uwerx toont zijn toewijding aan transparantie en duurzaamheid op lange termijn door zijn plan om contracten op te zeggen zodra het project klaar is voor gecentraliseerde beurzen. Daarnaast heeft het platform de Uwerx Vault geïntroduceerd, een veilig opslagsysteem voor WERX-tokens vergelijkbaar met staking. Deze vorderingen zijn bedoeld om vertrouwen op te bouwen en de geloofwaardigheid binnen de gemeenschap te bevorderen.

Uwerx heeft nauwgezette audits ondergaan door gerenommeerde firma’s zoals SolidProof en InterFi Network om zijn reputatie verder te versterken. Deze audits stellen gebruikers niet alleen gerust, maar benadrukken ook de toewijding van Uwerx om een ​​betrouwbaar en betrouwbaar platform te creëren.

Uwerx breidt zijn aanwezigheid op de cryptocurrency-markt uit en is met succes genoteerd op CoinSniper en is van plan om op 1 augustus op Uniswap te worden vermeld. Deze mijlpalen verbeteren de toegankelijkheid en bieden nieuwe kansen voor een bredere tokendistributie.

Uwerx (WERX) brengt de markt in vuur en vlam met een explosieve golf

Met een steeds groter wordend gebruikersbestand van meer dan 5.000 en substantiële investeringen, krijgt Uwerx een aanzienlijk momentum naarmate de lancering nadert. De toewijding van het platform aan het leveren van een uitzonderlijke freelance ervaring blijft onwrikbaar.

Uwerx heeft zijn tokentoewijzingen strategisch geoptimaliseerd om een ​​eerlijke distributie te garanderen en gemeenschapsvorming te bevorderen. De voorverkooptoewijzing is verhoogd van 45% naar 57%, wat meer kansen biedt voor vroege supporters. De toewijzing van het oprichtende team is teruggebracht tot 7%, terwijl stimulansen voor samenwerking zijn aangepast tot 3% op basis van gegevensbeoordeling en feedback van gebruikers.

Uwerx waardeert ook feedback en betrokkenheid van gebruikers. Uit een recente Twitter-enquête bleek dat een indrukwekkende 98,2% van de gebruikers gretig voorstander is van een Test Airdrop, wat hun enthousiasme om deel te nemen aan dit komende evenement onderstreept. Bovendien is het team, op basis van 82,8% van de gebruikersstemmen, van plan om tokenvergrendeling te versnellen om verbeterde beveiligingsmaatregelen te bieden.

Enthousiasme neemt toe naarmate stukjes van de alfaversie worden onthuld, en de aanstaande komst van de bètaversie belooft aanzienlijk potentieel. Vergeet niet dat de prijs van WERX op vrijdag 2 juni om 15:00 UTC zal verschuiven van $0,0315 naar $0,041. Daarnaast wordt de bonus op overnames verlaagd van 20% naar 15%.

Profiteer van de huidige prijs van $0,0315 voor WERX zolang het duurt, gekoppeld aan een aantrekkelijke bonus van 20% op aankopen. Laat deze gouden kans niet voorbijgaan – ontdek meer over Uwerx en zijn investeringsmogelijkheden via de onderstaande links.

Nu de einddatum van de hard-cap voorverkoop van 31 juli 2023 nadert, werkt het Uwerx-team ijverig aan een naadloze en succesvolle lancering.

Mis de voorverkoopkans niet. Klik op de onderstaande links om een ​​bonus van 20% te grijpen!

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!