Gaan we dit jaar een Bitcoin koers van $48.000 zien?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De maandelijkse candle close zit er weer op en dat betekent dat we weer belangrijke conclusies kunnen trekken. In de Bitcoin update van vandaag ga ik daar dieper op in. Lees snel verder!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Maandgrafiek

Op de maandgrafiek zien we duidelijk dat we in een uptrend zitten. Als we het liquiditeitsverhaal vanaf de maandgrafiek bekijken zien we dat we de liquiditeit onder de $17.600 hebben opgehaald eind vorig jaar en dat we vervolgens een macro higher high hebben neergezet. Zeer bullishe prijsactie dus, waarbij we hogere prijzen mogen verwachten. Het eerstvolgende serieuze punt van liquiditeit ligt op $48.000. Daarvoor moet natuurlijk nog wel één en ander gaan gebeuren, maar het is zeker niet onhaalbaar. Lokaal moeten we daarvoor ook werk verrichten, zoals in de volgende alinea’s staat beschreven. Verder is het belangrijk om op te merken dat de bears hebben gefaald om de prijs onder de vorige maandelijkse low te sluiten ($26.942), wederom een bullish signaal.

Weekgrafiek

Ook op de weekgrafiek kijk ik omhoog. De vraag is alleen of we vanuit hier omhoog gaan bewegen of dat we nog één serieuze beweging naar beneden gaan zien en vanuit daar omhoog gaan bewegen. Hoe dan ook kijk ik naar $32.400. Mochten we nog een keer de low van $25.811 en de high van $25.200 gaan opzoeken biedt dat een prachtige kans om naar swing long posities te kijken.

Daggrafiek

Globale verwachting als we vanuit hier niet omhoog gaan pushen. De lows ophalen, de $25.200 en de dagelijkse demand (grijze zone) terugtesten, om vanuit daar sterkte te gaan tonen. $25.200 op weekbasis verliezen zou echt een serieus probleem zijn en kan veel lagere prijzen betekenen. Houd dat level dus goed in de gaten!

Conclusie

Kortom, er is werk aan de winkel voor de bulls. We hebben sterkte nodig. En vooral nieuw geld dat de markt binnenstroomt. We gaan zien welk event of katalysator dat in gang gaat zetten!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!