Cardano (ADA) prijsvoorspelling ziet er bearish uit; Uwerx (WERX) is een beter alternatief – Hier is waarom

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Cardano (ADA) is een populaire cryptocurrency onder beleggers, maar recente prijsbewegingen suggereren dat er een bearish trend op handen is.

Terwijl handelaren op zoek zijn naar alternatieve opties, komt Uwerx naar voren als een veelbelovend alternatief met zijn unieke kenmerken en groeiende gemeenschap.

In dit artikel analyseren we de huidige markttrends voor Cardano (ADA) en onderzoeken we waarom Uwerx een steeds populairdere keuze wordt onder cryptohandelaren en investeerders.

Cardano (ADA) prijsvoorspelling

Cardano (ADA) is een blockchain-platform dat tot doel heeft een veilige en schaalbare infrastructuur te bieden voor het ontwikkelen van gedecentraliseerde applicaties (DApps) en smart contracts. Met een sterke focus op duurzaamheid, veiligheid en schaalbaarheid heeft Cardano (ADA) veel aandacht gekregen in de cryptogemeenschap.

Door zijn innovatieve technologie stelt Cardano (ADA) gebruikers in staat om hun Cardano (ADA) tokens in te zetten en deel te nemen aan het consensusmechanisme van het netwerk, bekend als Proof-of-Stake. Door Cardano (ADA) uit te zetten, dragen gebruikers bij aan de veiligheid en werking van de Cardano (ADA) blockchain terwijl ze in ruil daarvoor beloningen verdienen.

Cardano (ADA) wordt momenteel verhandeld op $0,3664. Sommige experts zijn van mening dat Cardano (ADA) het potentieel heeft om aanzienlijke groei door te maken, met prijsprognoses van $0,50 tot $1,05 tegen het einde van 2025.

Uwerx (WERX) geeft freelancers kracht met blockchain-technologie

Uwerx is een nieuwe cryptovaluta die aan populariteit wint vanwege zijn unieke kenmerken. Het wordt het eerste gedecentraliseerde freelanceplatform, dat lagere tarieven biedt (1% vergeleken met Upwork’s 10% en Fiverr’s 20%) en productiviteitstools zoals Trello, Asana en Slack integreert om de samenwerking en productiviteit te verbeteren.

Smart contracts zorgen voor veiligheid en transparantie voor contracten, documenten en intellectueel eigendom, en gestimuleerde gamificatie zal actieve deelname belonen. Uwerx is gecontroleerd door SolidProof en InterFi Network, genoteerd op CoinSniper, en is van plan om op 1 augustus op Uniswap te worden vermeld.

Uwerx heeft de baanbrekende Uwerx Vault gelanceerd om beleggen toegankelijker en veiliger te maken. Dit geavanceerde opslagsysteem biedt beleggers een veilige en gemakkelijke manier om hun tokens te beheren. Met de Uwerx Vault kunnen investeerders vol vertrouwen hun tokens inzetten en genieten van gemoedsrust, wetende dat hun vermogen goed beschermd is.

Beleggers kunnen tijdens de voorverkooprondes 300 miljoen WERX-tokens tegen een gereduceerde prijs kopen, en meer dan 5.000 mensen hebben zich aangemeld voor de voorverkoop, met een bonus van 20% voor aanmeldingen.

De liquiditeitstokens van ontwikkelaars worden 25 jaar vergrendeld om de fondsen van investeerders te beschermen, en het team zal afstand doen van het eigendom van smart contracts voordat ze op gecentraliseerde beurzen worden genoteerd voor extra veiligheid en transparantie.

Momentum opbouwen: Uwerx (WERX) maakt zich op voor de uitrol van het Alpha-platform en de voltooiing van de voorverkoop

Een Twitter-peiling met een percentage van 98,2% stemde voor Uwerx om een ​​Test Airdrop te houden, wat zal gebeuren aan het einde van de voorverkoop op 31 juli. Het team is van plan de tokens te vergrendelen voordat de voorverkoop eindigt, aangezien 82,8% voor stemde.

Gebruikers kunnen zich verheugen op meer opwindende ontwikkelingen in de aanloop naar de langverwachte hard-cap Presale-einddatum op 31 juli 2023, naarmate de Presale vordert. Ten slotte besloot Uwerx, als reactie op de opmerkelijke prestaties van de voorverkoop, om de tokentoewijzingen dienovereenkomstig opnieuw te evalueren en aan te passen.

Opwindend genoeg zijn er al fragmenten van de alfaversie onthuld, terwijl de bètaversie veelbelovend dichtbij is. Het is opmerkelijk dat de WERX-prijs deze vrijdag 2 juni om 15:00 UTC moet worden aangepast van $0,0315 naar $0,041. Evenzo wordt de bonus op bestellingen verlaagd van 20% naar 15%.

Er is een beperkt venster om WERX te verwerven tegen de voordelige prijs van $0,0315, terwijl u ook geniet van een genereuze aankoopbonus van 20%. Waarom maakt u geen gebruik van deze tijdige gelegenheid? Klik op de aangeboden links om meer details te bekijken en vandaag nog een weloverwogen investering in Uwerx te doen.

Word vandaag nog lid van de Uwerx-community:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!