Bitcoin (BTC) daalt naar $26.000: Verschuiving van handelaren naar alternatieve Uwerx (WERX) met een geweldige voorverkoop

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De prijs van Bitcoin (BTC) kelderde tot $26.000, en deze plotselinge daling heeft handelaren ertoe aangezet alternatieve opties te onderzoeken, wat leidde tot een golf van interesse in Uwerx – een veelbelovende cryptovaluta die de aandacht heeft getrokken door zijn succesvolle voorverkoop.

In dit artikel gaan we in op de redenen achter de prijsdaling van Bitcoin (BTC) en onderzoeken we de groeiende populariteit van Uwerx.

Bitcoin (BTC): Houden of verkopen?

Onlangs beleefde de cryptocurrency-markt een opmerkelijke gebeurtenis met het dumpen van ongeveer $120 miljoen aan Bitcoin (BTC). Verrassend genoeg kwam het grootste deel van deze verkoopdruk van Binance-whales, wat voor opschudding in de markt zorgde. Hoewel $120 miljoen in de grotere context misschien niet als significant wordt beschouwd, maakt het gebrek aan liquiditeit van de markt het vatbaar voor agressieve prijsschommelingen.

De recente neerwaartse beweging kan worden toegeschreven aan een daling van de openstaande rente met 8%, wat leidde tot een cascade van liquidaties. Als gevolg hiervan lijkt de huidige trend van Bitcoin (BTC) in het tijdsbestek van vier uur bearish, met zowel de voortschrijdende gemiddelden over 50 dagen als over 200 dagen naar beneden. Met name het voortschrijdend gemiddelde over 200 dagen is sinds 05-11-2023 gedaald, wat wijst op een zwakke algemene trend.

Gezien de verwachte prijsvoorspellingsinput voor Bitcoin (BTC), is er een creatieve en unieke mogelijkheid dat Bitcoin (BTC) tegen het jaar 2050 een stijging zou zien en een opmerkelijke waarde van $100.903,90 zou bereiken.

Uwerx (WERX): Vermeldingen, Alpha Platform-release, lanceringsdata

Uwerx is een uniek project dat tot doel heeft de freelance-industrie te verbeteren. Het uiteindelijke doel is om gebruikers beter van dienst te zijn dan traditionele platforms zoals Upwork en Fiverr, waardoor ze kunnen investeren in WERX-tokens en controle kunnen krijgen over hun toekomst.

Er zijn spannende ontwikkelingen gaande terwijl Uwerx zich voorbereidt om zijn alpha-platform vrij te geven. De eerste stap is het lanceren van de bestemmingspagina en de aanmeldings-/aanmeldingspagina, die op 19 mei 2023 worden uitgebracht.

Met de definitieve lancering gepland voor 4 augustus 2023, is dit een belangrijke mijlpaal voor het Uwerx-project. Naarmate het platform zijn officiële lancering nadert, wordt verwacht dat het meer gebruikers zal aantrekken en meer belangstelling zal genereren.

Uwerx heeft prioriteit gegeven aan vertrouwen en transparantie door audits te ondergaan die zijn uitgevoerd door gerenommeerde firma’s, SolidProof en InterFi Network. Deze audits helpen de betrouwbaarheid van het project en de naleving van de industriestandaarden te waarborgen.

Bovendien heeft Uwerx vermeldingen op CoinSniper beveiligd, waardoor de zichtbaarheid en toegang tot een breder publiek is verbeterd. Er zijn verdere plannen om Uwerx tegen 1 augustus 2023 op Uniswap te vermelden, waardoor de liquiditeit en marktaanwezigheid worden versterkt.

Uwerx zal een liquiditeitsblokkeringsperiode van 25 jaar invoeren voor fondsen die tijdens de voorverkoop zijn opgehaald om stabiliteit en investeerdersvertrouwen te garanderen. Deze strategische maatregel beschermt de liquiditeitspool en biedt langetermijngarantie aan tokenhouders. De verlengde blokkeringsperiode toont de inzet van Uwerx om de liquiditeit te behouden en de belangen van zijn gemeenschap te beschermen.

Uwerx (WERX): Succesvolle voortgang van voorverkoop en roadmap

Uwerx heeft belangrijke mijlpalen bereikt tijdens de voorverkoopfasen, waarbij elke fase efficiënt werd voltooid. De einddatum van de hard-cap voorverkoop van het project blijft ongewijzigd, vastgesteld op 31 juli 2023.

Bovendien heeft Uwerx veel steun gekregen van de gemeenschap, zoals blijkt uit een Twitter-peiling waar 98,2% van de deelnemers stemde voor een Test Airdrop. Bovendien stemde 82,8% voor een aanstaande token lock, wat wijst op een groeiende interesse en vertrouwen in het project.

Uwerx heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt tijdens de voorverkoopfase. Fase 1 werd binnen 17 dagen voltooid, gevolgd door fasen 2 tot 3, die in slechts 20 dagen werden afgerond. Deze snelle voltooiing benadrukt de grote vraag en enthousiaste steun van de gemeenschap die het project heeft gekregen. Sterker nog, het team heeft de tokentoewijzing aangepast als reactie op de groeiende voorverkoop en gebruikerseisen.

Uwerx is aanzienlijk gegroeid in zijn gebruikersbestand en het platform telt nu 5.000 gebruikers. Dit toenemende aantal gebruikers betekent de groeiende acceptatie en populariteit van Uwerx binnen de cryptogemeenschap. Uwerx is ook actief aanwezig op Telegram met meer dan 1.000 abonnees, een populair berichtenplatform voor de cryptogemeenschap. Via zijn Telegram-kanaal of -groep houdt Uwerx zich bezig met zijn gemeenschap door updates te verstrekken, vragen te beantwoorden en discussies te bevorderen.

Uwerx (WERX): Onthulling van de Uwerx Vault en prijsvoorspelling

Uwerx heeft de Uwerx Vault geïntroduceerd, een geavanceerde functie waarmee gebruikers hun WERX-tokens veilig kunnen opslaan voor verschillende tijdsduren. Dit kluissysteem biedt voordelen die vergelijkbaar zijn met staking en biedt beloningen op basis van platformvariabelen.

De toekomst is rooskleuriger dan ooit voor Uwerx en belooft opmerkelijke groeivooruitzichten in 2023 en daarna. Na al een glimp van het potentieel ervan te hebben gezien via de uitgebrachte delen van de alfaversie, is de anticipatie op de bètaversie voelbaar. Momenteel is WERX aantrekkelijk geprijsd op slechts $0,0315, maar houd er rekening mee dat het in beweging is en op vrijdag 2 juni om 15:00 UTC zal stijgen naar $0,041.

Bovendien bieden we momenteel een royale bonus van 20% op bestellingen, die binnenkort zal afnemen tot 15%. Dit is uw kans om WERX tegen deze gunstige prijs te grijpen en te genieten van de toegevoegde aankoopbonus van 20%. Maak gebruik van de kracht van verstandig beleggen en neem deel aan Uwerx’ transformatieve reis. De onderstaande links leiden u door het proces en verrijken uw begrip van Uwerx. Laat deze gouden kans niet door je vingers glippen.

Word vandaag nog lid van Uwerx en maak deel uit van het volgende grote ding in de crypto-industrie:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!