CEO Ripple verwacht gerechtelijke uitspraak komende weken! Enorme prijsstijging op komst?!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt.

Sinds december 2020 liggen Ripple en de SEC al in de knoei vanwege een rechtzaak, maar volgens Ripple CEO Garlinghouse is een uitspraak dichterbij dan ooit. In deze video gaan we daar dieper op in en gaan we natuurlijk ook kijken naar de koersanalyses van zowel XRP als Bitcoin. Bekijk de video nu en vergeet zeker niet eventjes op die blauwe duim te drukken!

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Wil jij gratis onze Educatiegroep bekijken? Geheel vrijblijvend kun je bij ons 7 dagen lang de free trial uitproberen. Bekijk de content en de begeleiding die we bieden en ontdek de bak aan informatie in onze eigen CryptoCoinTalk University! Via deze link: https://cryptocointalk.nl/product/educatiegroep-free-trial/

Heb je interesse om te investeren in cryptocurrencies, maar weet je niet goed welk platform je het beste kan gebruiken? Meld je dan nu aan op Coinmerce en geniet van een betrouwbaar platform met lage kosten! Klik hier om je aan te melden!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via deze link!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!