Space ID (ID) en JasmyCoin (JASMY) tegen elkaar strijden terwijl Uwerx (WERX) voorverkoop opnieuw stijgt

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De cryptomarkt lijkt voor veel mensen onbereikbaar als ze kijken naar de zeer volatiele aard ervan. Dit artikel introduceert drie cryptoprojecten die alles op slot lijken te hebben, met twee munten JasmyCoin (JASMY) en SpaceID (ID), strijdend om erkenning en Uwerx-voorverkoop, die veel stof doet opwaaien.

SpaceID (ID) boekt vooruitgang met zijn gedurfde roadmap

SpaceID (ID) is een universeel naamservicenetwerk dat tot doel heeft gemakkelijke connectiviteit tussen gegevens, gebruikers en activa te bieden. Het platform heeft tot doel de naamgevingsconventie te veranderen door gebruikers een unieke, door mensen leesbare naam aan te bieden.

Een unieke naam die op veel platforms zal worden gebruikt, waaronder sociale media, e-mail en Web3. Sinds de lancering op de BNB-blockchain heeft het project ook het Arbitrum (ARB)-netwerk toegevoegd aan zijn naamservice met de .arb Name Service toegevoegd in februari 2023.

De native token van het platform, ID, kan worden gebruikt om transacties op het netwerk uit te voeren en kan ook worden ingezet om kortingen te krijgen.

Bovendien is Space ID (ID) vermeld op de Bitget Innovation Zone. Bitget Innovation Zone is een platform dat de maximale hoeveelheid exposure biedt voor start-ups die nodig zijn voor hun succes en deze start-ups ook adverteert bij investeerders. Het platform heeft een gebruikersbestand van 8 miljoen. Tegelijkertijd steunen meer dan 100.000 influencers Space ID (ID).

JasmyCoin (JASMY): Zal ​​de munt de laatste dip overleven?

JasmyCoin (JASMY) heeft tot doel de IoT-infrastructuren wereldwijd te verbeteren, waardoor de veiligheid en beveiliging van gegevens mogelijk wordt. Het platform combineert de kracht van IoT en blockchain-technologie om deze prestatie te bereiken.

Met de gestaag groeiende hoeveelheid data en individuen die persoonlijke informatie delen met grote bedrijven via hun smartphones en IoT-apparaten, streeft JamsyCoin (JASMY) ernaar de datasoevereiniteit voor individuen terug te winnen.

De markt is sinds vorige week niet goed voor de JASMY, de native token van het platform. De munt is getuige van een neerwaartse beweging, met een daling van meer dan 19% op donderdag.

Uwerx (WERX): Het vertrouwen van de voorverkooppiek

Uwerx is een nieuw cryptoproject dat streeft naar erkenning in het steeds evoluerende en vluchtige crypto-ecosysteem. Het platform richt zich op freelancen, en met de succesvolle acceptatie van freelancen door zelfs grote bedrijven zoals Google, die meer freelancers dan vaste werknemers hebben, is het platform op de goede weg.

Freelancing beleeft een flinke boost in 2023. Uit een rapport van Fiverr, een freelanceplatform, bleek dat 78% van de bedrijven meer freelancers zou aannemen dan vast personeel. Uwerx maakt gebruik van de vooruitgang van blockchain-technologie om freelancers aanzienlijke voordelen te bieden.

Beleggers kunnen hun tokens voor een variërende duur bewaren in de Uwerx Vault. Dit is hetzelfde als staken met andere cryptoplatforms. Er wordt ook een aankoopbonus van 20% aangeboden wanneer men WERX-tokens koopt. Uwerx heeft ook tot 5000 gebruikers op zijn platform verzameld.

Bovendien stemde 82,8% van de Uwerx-gemeenschap voor het vergrendelen van de toegewezen liquiditeit van de ontwikkelaar vóór de voorverkoop. Een datum voor het slot is nog niet bekend. Ook stemde 92,8% van de community voor een test-airdrop, waardoor gebruikers hun portemonnee-adressen correct konden verifiëren. De einddatum van de hard-cap voorverkoop blijft ongewijzigd op 31 juli 2023.

Het platform biedt transactiekosten van 1%. Het is ongelooflijk goedkoper dan de 10%-20% aangeboden door Fiverr, Upwork en Freelancer. Uwerx is doorgelicht en gecontroleerd door SolidProof en InterFi Network om transparantie en veiligheid te garanderen.

Bovendien heeft het project een indrukwekkende stijging meegemaakt van de voorverkoopprijs van zijn native token, WERX. De munt is onlangs gestegen van $0,012 naar $0,0225 op 10 mei 2023. De ontwikkelaars zullen hun toegewezen liquiditeit 25 jaar lang vergrendelen om een rug pull te voorkomen. Bovendien hebben ze ook hun tokentoewijzing van 8% teruggebracht tot 7%.

Uwerx heeft ook de totale tokentoewijzing voor de voorverkoop verhoogd van 45% naar 57% en een nieuwe fase 5 toegevoegd met 72,5 miljoen toegewezen tokens. De fase 4-tokentoewijzing steeg ook van 60 miljoen naar 77,5 miljoen.

Het platform zal afstand doen van zijn smart contracteigendom nadat het op gecentraliseerde beurzen is genoteerd, waardoor het de eerste ICO is die deze prestatie heeft geleverd. De verwachte alfaversie van het platform wordt gelanceerd op 19 mei 2023, met een landingspagina en aanmeldings-/aanmeldingspagina’s. De rest van de alfaversie zal na verloop van tijd worden vrijgegeven naarmate het project vordert.

Het betreden van de cryptomarkt zal iets anders lijken dan een oorlogsgebied met deze drie munten met veel potentieel. Er wordt echter sterk aangenomen dat Uwerx investeerders een leuke rit geeft met weinig zorgen over investeringsrisico’s gezien het succes en het vertrouwen van de voorverkoop. De voorverkoopprijs is momenteel $0,0315 per WERX, maar zal waarschijnlijk niet hetzelfde blijven.

Volg de onderstaande links voor meer informatie over de voorverkoop, prijzen en roadmap van Uwerx:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!