Shiba Inu en PEPE in de schijnwerpers, maar deze memecoins zijn de volgende trending crypto’s met potentie om 1000% te stijgen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Shiba Inu en Pepe Coin staan de afgelopen weken vol in de schijnwerpers nadat de memecoin markt flinke stijgingen meemaakt. Naast deze coins zijn er namelijk nog veel meer memecoins die stijgingen in hun koers hebben meegemaakt. 

Waar de interesse voor de memecoin markt plots vandaan komt, is niet geheel bekend, maar het fenomeen is niet nieuw. Eerder zagen we de Dogecoin koers al vaker ontploffen waarmee de rest van deze niche in de markt meegetrokken werd. 

Het lijkt daarmee een apart onderdeel van het altcoin season, een bepaalde tijd waarin de altcoins beter presteren dan Bitcoin. In het huidige memecoin seizoen leek Pepe coin de aanstichter en dat was best bijzonder.

Veroveren nieuwe memes de markt?

Pepe Coin is een coin die gebaseerd is op een bekende kikker-meme die vooral veel op internetfora als 4Chan gebruikt werd. Het wordt voor een deel gezien als toonbeeld van extreemrechts op internet waardoor het wel bijzonder is dat het zo breed geaccepteerd lijkt. 

Voor de crypto markt zelf was het bijzonder dat er een memecoin op de markt is gebracht die een volledig nieuwe meme gebruikt. Tot dusver werden er vooral veel coins gelanceerd die dezelfde DOGE meme gebruikten. 

Doge is daarmee inmiddels onlosmakelijk verbonden met de crypto markt door Dogecoin, Shiba Inu en nog veel meer. Er worden nog altijd veel nieuwe coins gelanceerd die gebruik maken van de bekende honden-meme, maar er zijn ook steeds meer projecten die het voorbeeld van PEPE volgen en kiezen voor een andere meme. 

De potentie van Shiba Inu en Pepe Coin lijkt inmiddels wat opgedroogd. Na grote stijgingen in de koers van beiden moet er veel gebeuren om ze nog een keer over de kop te laten gaan. 

Crypto traders zijn daarom ook op zoek naar nieuwe memecoins die het voorbeeld van Shiba Inu en Pepe Coin gaan volgen. Hieronder hebben we enkele kanshebbers hiervoor opgesomd. 

Maak zelf een keuze uit de verschillende coins door verder in dit artikel meer te lezen over wat de coins van plan zijn, hoe ze technisch in elkaar zitten en wat je verder kan verwachten van de verschillende projecten. 

  1. AiDoge (AI) – Meest succesvolle memecoin presale van het jaar
  2. Spongebob (SPONGE) – Trending crypto krijgt listing na listing
  3. Launchpad XYZ (LPX) – De plek om je volgende crypto trade te vinden

>>> Direct naar de presale van AiDoge <<< 

1. AiDoge (AI) – Meest succesvolle memecoin presale van het jaar

Nieuwe coins worden regelmatig gelanceerd in een presale waarmee ontwikkelaars van een project fondsen binnen kunnen halen. Bij AiDoge is dit al uitstekend geslaagd; het project heeft inmiddels al meer dan $12 miljoen opgehaald. 

Het succes van deze nieuwe memecoin komt niet helemaal uit de lucht vallen, het combineert namelijk twee zaken die op dit moment vol in het nieuws zijn. Natuurlijk de memecoins zelf, maar ook de toevoeging van AI levert AiDoge veel aandacht op. 

AiDoge heeft als plan om een platform aan te bieden waarop je een tekst door kan geven die vervolgens door de AI tot meme gemaakt wordt. Deze memes kun je daarna gebruiken hoe je wilt, je kunt ze dus gewoon delen via sociale media of opslaan voor eigen gebruik. 

Het beste idee is echter om ze up te loaden naar de openbare wall met AiDoge memes. Daar kun je namelijk geld verdienen aan je meme als er veel op gestemd wordt.

Om memes te kunnen genereren, heb je credits nodig en die kun je alleen maar verkrijgen door je AI tokens te staken. Dit betekent dat je de tokens voor een bepaalde tijd vastzet en in plaats van een beloning in de token zelf credits ontvangt. 

De AI tokens zijn alvast in de zeer succesvolle presale. Er is nog ‘slechts’ voor zo’n $2 miljoen aan AI tokens over in de presale en als er op het huidige tempo tokens verkocht worden, zal de gehele presale snel uitverkocht raken. 

>>> Direct naar de presale van AiDoge <<< 

Van een memecoin die een echte functie wil bieden door naar een ‘ouderwetse’ memecoin die zich richt op het bouwen van een community. De SPONGE token heeft al bewezen flink in waarde te kunnen stijgen, dit gebeurde vlak nadat de munt uitkwam. 

Het kon toen meeliften op de hype die ontstaan was door Pepe Coin, maar nadat de waarde van deze munt inzakte, raakte ook SPONGE een deel van haar waarde kwijt. Dat betekent wel dat de token op dit moment weer voordeliger in te kopen is. 

Bij een volgende ontploffing van de meme coin markt zou SPONGE een volgende stap kunnen zetten zodat er nog meer winst mogelijk is voor de crypto traders die op tijd in durven te stappen bij SPONGE. 

De token werd vlak na de lancering al bij een hoop crypto exchanges gelist. Inmiddels kun je SPONGE bij acht exchanges verkrijgen en kun je zelf kiezen tussen een centrale exchange of een decentrale exchange. 

Bij een decentrale exchange kun je de tokens alleen verkrijgen door hier andere crypto voor in te leveren, terwijl je bij een centrale exchange vaak ook de keuze hebt om geld te storten en de tokens met dat geld aan te kopen. 

Op dit moment betaal je $0,0003516 voor de token terwijl twee weken geleden het hoogtepunt op $0,002034 lag, zo’n 10x zo hoog als de huidige koers. 

>>> Nu SPONGE Kopen <<< 

3. Launchpad XYZ (LPX) – De plek om je volgende crypto trade te vinden

Tot slot nog een token die niet bij een meme project hoort, maar je juist kan helpen met het vinden van de volgende grote memecoin. Launchpad XYZ wordt dé plek waar je overzicht kan vinden in de crypto markt. 

Het project richt zich volledig op Web3, een nieuwe ontwikkeling in ons wereldwijde web waarbij cryptocurrency en blockchain een prominente rol zal gaan spelen. Ook meme coins vallen onder de noemer Web3, zoals eigenlijk elk crypto project. 

Op het nog te ontwikkelen platform van Launchpad XYZ vind je een overzicht van alle crypto projecten met daarbij een score. Deze score heet de Launchpad Quotient en geeft je een eerste indicatie in de potentie van een bepaald project. 

Verder bestaat het platform uit een eigen trading terminal waarin je al je crypto trades kan doen en een eigen decentrale exchange. 

Launchpad XYZ is er voor iedereen die op zoek is naar één platform om een hele crypto trading strategie uit te voeren. Toegant tot het platform krijg je met de LPX token, de token van het platform zelf. 

Deze token kun je nu inkopen via een presale waarbij deze extra voordelig aangeboden wordt. Op dit moment betaal je slechts $0,0445 terwijl de token voor het eerst gelist gaat worden voor $0,0565. 

>>> Direct naar de presale van Launchpad XYZ <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!