Kan Andrew Tate het “Elon Musk crypto effect” evenaren – Wat zijn shitcoins en wat zijn de 3 opkomende cryptomunten in nieuwste crypto trend

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Andrew Tate is één van de meest besproken personages uit de wereld van influencers en hij lijkt ook een stap in de wereld van crypto te willen zetten. Gaat hij het Elon Musk effect proberen te evenaren? 

Elon Musk was één van de eerste echt grote bekende personen die zijn liefde voor cryptocurrency bekend maakte. Niet alleen de techniek achter Bitcoin trok de aandacht van de Tesla-oprichter, maar ook shitcoins als Dogecoin genoten van veel aandacht. 

Met elk tweetje dat de miljardair vervolgens de wereld instuurde, steeg de koers van Dogecoin weer enorm. Iets waar hij nu overigens voor onder vuur ligt. De Amerikaanse toezichthouder SEC, die eerder al een zaak tegen hem begon vanwege zijn functies bij Tesla, klaagt hem nu aan voor de beïnvloeding van de DOGE koers.

Elon Musk lijkt zich door deze rechtszaak, waar het gaat om honderden miljarden dollars, wat stiller te houden. Daarmee liggen er kansen voor andere influencers om de hoofdrol op de crypto markt te pakken en crypto traders verwachten dat Andrew Tate die rol op zich kan nemen. 

Tate is een influencer die vooral bij jonge mannen populair is met als speerpunt de zogenaamde teloorgang van mannelijkheid. Onlangs werd hij in Roemenië opgepakt op verdenking van mensensmokkel en verkrachting. 

Daarmee is het ook nog maar de vraag of hij hetzelfde effect kan bewerkstelligen als Elon Musk kon, die een vergelijkbare schare fans heeft, maar ook bij andere groepen bekend is. 

Wat zijn Shitcoins?

De originele shitcoin is eigenlijk Dogecoin en daarmee is de link met Elon Musk meteen geleld. Een shitcoin is in feite een memecoin die geen functie biedt, maar waar eigenlijk meer op gegokt wordt. 

Tegenwoordig zijn er erg veel shitcoins op de markt en komen er ook nog altijd nieuwe munten bij die weinig intrinsieke waarde met zich mee brengen. De markt heeft echter bewezen dat deze investeringen uitstekend uit kunnen pakken. 

Deze shitcoins zijn vaak onderdeel van campagnes van influencers omdat dit de manier is om de coin onder de aandacht te krijgen bij het grote publiek. Vervolgens wordt er een community opgebouwd die de munt blijven pushen om zo meer investeerders over te halen. 

Wat zijn de 3 opkomende cryptomunten in nieuwste crypto trend

Ben je op zoek naar de volgende crypto stijger die misschien wel door Andrew Tate of Elon Musk gepromoot wordt? Het is nooit bekend in welke munt zij hun geld gaan stoppen, maar één van de volgende drie zou het zomaar kunnen worden. 

Deze coins zijn samengesteld op basis van de functie die ze bieden en de manier waarop ze gelanceerd zijn. In korte tijd wisten ze allemaal flinke winsten te boeken, terwijl ze bij het grote publiek nog onbekend zijn. 

  1. AiDoge (AI) – Zeer succesvolle presale van AI-meme project
  2. SPONGE (SPONGE) – Is dit de shitcoin van het jaar?
  3. Launchpad XYZ (LPX) – Alle informatie over Web3 altijd bij de hand

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

3 Opkomende cryptomunten – De analyse

Welke van deze drie munten het gaat redden, is altijd lastig te voorspellen, maar door een aantal belangrijke aspecten te analyseren kom je een heel eind. Hieronder zullen we elk project nog eens onder de loep nemen om te zien welke coin het meeste kans maakt. 

1. AiDoge (AI) – Zeer succesvolle presale van AI-meme project

Dit eerste project valt vooral op vanwege het enorme succes dat het al behaald heeft tijdens de presale die slechts enkele weken bezig is. Met een opbrengst die al voorbij de $11 miljoen is geschoten, lijkt AiDoge de coin om in de gaten te houden.

Het project gaat gebruikers de kans bieden om met behulp van AI memes te laten genereren. Als gebruiker hoef je alleen maar een bepaalde tekst op te geven en op basis daarvan spuugt AiDoge en plaatje met grappige tekst uit. 

De kunstmatige intelligentie die hiervoor gebruikt wordt, is uitvoerig getraind aan de hand van een dataset van duizenden verschillende memes. Door deze uitgebreide training zou er nooit dezelfde meme gegenereerd moeten worden. 

Dat de tokens in de presale zo snel verkocht worden heeft ook veel te maken met de opbouw van de presale. De tokens werden op het begin namelijk tegen een zeer voordelig tarief aangeboden waarna de prijs verder steeg richting de prijs waarvoor de token ook gelist gaat worden.

Op dit moment zijn de tokens nog altijd voor een lagere prijs te koop dan deze listing prijs, maar het verschil is inmiddels minimaal. De AI tokens kun je zien als investering om winst op te maken, maar met de tokens kun je uiteindelijk ook credits kopen om memes te kunnen genereren. 

Met die gegenereerde memes kun je vervolgens weer AI tokens verdienen als jouw meme als beste beoordeeld wordt. Er komt namelijk een openbare wall waarop iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete door AiDoge gegenereerde meme. De memes met de meeste stemmen ontvangen als beloning AI tokens. 

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

2. SPONGE (SPONGE) – Is dit de shitcoin van het jaar?

Als het over shitcoins gaat, is dit de topper van het jaar; SPONGE werd gelanceerd vlak na de enorme stijgingen van Pepe coin en wist direct mee te profiteren. De token steeg vlak na de lancering met meer dan 1.000%.

De munt is zeer vergelijkbaar met andere shitcoins en richt zich vooral op het opbouwen van een community. Dat doen ze door humoristische plaatjes te delen op social media en actief groepen bij te houden zoals de SPONGE Telegram. 

Het is snel gegaan met de token die inmiddels gelist is bij 8 verschillende, centrale en decentrale, exchanges. Dat biedt goede kansen voor SPONGE als het nog een keer een rally weet mee te maken.

De token is dan gemakkelijk beschikbaar voor het grote publiek en kan zo meer trading volume opbouwen dan bij de vorige stijging. Toen kwam de token nog op een waarde van $0,00234 uit terwijl de koers nu gecorrigeerd is naar $0,00039. 

>>> Nu SPONGE Kopen <<< 

3. Launchpad XYZ (LPX) – Alle informatie over Web3 altijd bij de hand

Het laatste project kan je meer helpen met het vinden van de volgende grote stijger. Met Launchpad XYZ krijg je namelijk een overzicht van alle Web3 projecten in de markt en weet je zo beter welk project kan gaan stijgen. 

Launchpad XYZ biedt je bijvoorbeeld Trading Edge, een website waarop je alle gegevens van Web3 crypto’s terug kan vinden. Bij dit overzicht vind je ook de Launchpad Quotient (LQ), een score die meegegeven wordt aan de coins zodat je nog sneller ziet welke munten potentie hebben. 

Vervolgens kun je ook direct op het platform van Launchpad XYZ in een cryptomunt investeren. Dat kan via de trading terminal op de website, maar ook via de eigen decentrale exchange van Launchpad XYZ. 

Je kunt meedoen met de presale van Launchpad XYZ via de website van het project. Daar koop je de tokens op het moment voor $0,0445 terwijl de token uiteindelijk gelist gaat worden voor $0,0565. 

>>> Nu naar de Presale van Launchpad XYZ <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!