AltSignals versus Launchpad XYZ: wat is de betere optie om in te investeren tijdens de presale?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Mensen die in hun vroege stadia willen investeren in crypto platforms zullen moeite hebben om betere opties te vinden dan AltSignals en Launchpad XYZ. Beide projecten bieden een unieke ervaring binnen de wereld van Web3, aangezien Launchpad XYZ (LPX) gebruikers in verbinding brengt met waardevolle informatie en AltSignals (ASI) trading signals levert die worden aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI).

Dus, welk project is de beste keuze voor degenen die in de vroege stadia in deze crypto tokens willen investeren?

Door AI aangedreven trading signals zouden AltSignals de overhand kunnen geven

De presale van AltSignals biedt een unieke kans om voor de lange termijn te investeren in crypto trading tools. Het ASI-token heeft tot nu toe $761k opgehaald tijdens de presale, wat getuigt van het feit dat het project grote belangstelling trekt voor het oorspronkelijke kunstmatige intelligentie protocol.

AltSignals ontwikkelt momenteel een gloednieuwe door AI aangedreven trading toolkit met de naam ActualizeAI. De nieuwe toolkit zal gebruikers van het platform trading signals leveren met een ongekende nauwkeurigheidn. Elders in Web3 heeft Launchpad XYZ ook een native token presale gelanceerd.

Launchpad XYZ is een nieuwe communityhub in Web3 die de nieuwste alfa in de crypto markten weergeeft. Het project lanceerde het eigen token, LPX, tijdens een crypto presale waarin meer dan $250.000 is opgehaald.

Nieuwe projecten zoals AltSignals en Launchpad XYZ bieden veelbelovende kansen voor mensen die in een vroeg stadium willen investeren in crypto platforms. De verwachting is dat beide projecten de komende maanden en jaren een succes zullen worden.

Wat is Launchpad XYZ?

Launchpad XYZ biedt een centrale locatie voor toegang tot een reeks crypto diensten op de blockchain. Gamers kunnen een selectie van play-to-earn (P2E)-titels rechtstreeks spelen via Launchpad XYZ, dat eenvoudige, op niveaus gebaseerde bezigheden omvat en die financiële beloningen via het LPX-token opleveren.

Launchpad XYZ is een gedecentraliseerd, door de community aangestuurd initiatief. Gebruikers behouden de volledige macht over hun activa terwijl ze de verschillende diensten van het platform gebruiken, die verder gaan dan blockchain games en gebruikers verbinden met de populairste nieuwe innovaties in de wereld van Web3.

Kan LPX een waarde van $0,50 bereiken in 2025?

Op het moment van schrijven heeft het LPX-token een waarde van $0,0375. Deze waarde zal stijgen tot $0,07 voor het einde van de presale, waarvan de huidige fase op dit moment voor ongeveer 2% voltooid is. Dit geeft investeerders voldoende tijd om toegang te krijgen tot het token, voordat het $0,04 bereikt.

Prijsanalisten verwachten dat het LPX-token na de presale in waarde zal stijgen. Het project is een uitgebreide communityhub die gebruikers verbindt met enkele van de meest waardevolle alfa in de blockchain industrie, die in de loop van de tijd voor veel blockchain gebruikers aantrekkelijk zou kunnen zijn.

Wat is AltSignals?

AltSignals is een online trading platform met een indrukwekkende nauwkeurigheid als het gaat om het delen van trading signals. Het project werd voor het eerst gelanceerd in 2017 en heeft sindsdien meer dan 50.000 gebruikers bediend met lucratieve trading signals en krachtige algoritmische tools.

AltAlgo™, de eigen algoritmische indicator van het platform, vormt de basis voor de nieuwe AI en heeft een nauwkeurigheidspercentage van meer dan 60%. Hierdoor hebben gebruikers die de trading signals volgden, in 19 afzonderlijke maanden een rendement van 10.000% gezien voor Binance Futures. AltSignals is hierdoor een marktleider in algoritmische handel.

AltSignals is momenteel bezig met het ontwikkelen van ActualizeAI – een geheel nieuwe trading stack die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie. ActualizeAI combineert voorspellende modellering met natuurlijke taalverwerking (NLP) om machine learning-mogelijkheden naar de trading tools van het platform te brengen.

ActualizeAI zal AltSignals een boost geven en de nauwkeurigheid en frequentie van trading signals die met de community worden gedeeld verder optimaliseren. JP Morgan ontdekte onlangs dat handelaren AI-aangedreven trading tools als de toekomst zien, en het kerndoel van AltSignals is om een trading toolkit van industriekwaliteit voor beleggers die investeren in crypto te leveren.

Hoe werkt ASI?

Het ASI-token biedt directe toegang tot ActualizeAI, dat momenteel wordt ontworpen als een baanbrekende ontwikkeling in algoritmische trading signals. Daarnaast krijgen degenen die in de vroege stadia in crypto ASI investeren nog meer voordelen door het in bezit hebben van meer dan 50.000 ASI-tokens.

AltSignals ontwikkelt enkele nieuwe DeFi-services om de release van het ASI-token te begeleiden. Deze omvatten staking, waarbij houders een passief rendement kunnen verdienen terwijl ze in crypto investeren, en stemmen op bestuursvoorstellen van het AltSignals project.

De nieuwe ActualizeAI trading stack wordt ondersteund door een exclusieve online trading community genaamd AI Members Club. Gebruikers die lid worden van de club hebben toegang tot veelbelovende investeringsmogelijkheden in een vroeg stadium in de crypto markten, waaronder presale en privé verkoop voor opkomende cryptocurrencies.

AI Members Club organiseert ook online trading toernooien waar de winnaars grote crypto prijzen verdienen. Bovendien kunnen leden gloednieuwe AltSignals functies testen om een voorsprong te krijgen bij het navigeren door de volatiliteit op de crypto markten.

Kan ASI een waarde van $1 bereiken in 2025?

Analisten hebben benadrukt dat het nieuwe ASI-token uitgebreide utility en een unieke use-case heeft binnen de wereld van Web3. Hierdoor is ActualizeAI een aantrekkelijk product dat enorme hoeveelheden blockchain gebruikers zou kunnen helpen om met winst te investeren in crypto.

Het ASI-token beschikt over deflatoire tokenomics. Dit zou de prijs van ASI in de loop van de tijd kunnen opdrijven vanwege de aangeboren schaarste. Deskundigen hebben echter het niveau  van $0,75 gemarkeerd als een kritiek weerstandsgebied voor ASI, dat mogelijk de grens van $1 zou kunnen overschrijden tijdens de volgende crypto bullmarkt.

Investeren in crypto platforms tijdens de vroege ontwikkelingsfasen: AltSignals of Launchpad XYZ?

Mogelijkheden om te investeren in een vroeg stadium leveren vaak een aanzienlijk rendement op voor succesvolle projecten. Zowel AltSignals als Launchpad XYZ zijn veelbelovend tijdens hun presale, maar vooral AltSignals zorgt voor opwinding binnen de Web3 community.

Het originele AI-protocol van AltSignals levert zeer nauwkeurige trading signals voor zijn gebruikers. Met de ontwikkeling van zijn innovatieve ActualizeAI trading stack, zullen de trading signals die het levert de huidige indrukwekkende nauwkeurigheid verhogen tot een uitstekend niveau van ongeveer 80%.

De prijs van ASI is momenteel slechts $0.015, wat beleggers in een vroeg stadium een unieke kans geeft om mee te doen, vooruitlopend op verwachte toekomstige prijsstijgingen. Het token kan nu tegen dit prijsniveau op de website van AltSignals worden gekocht.

Je kunt hier deelnemen aan de ASI crypto presale.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!