Gaat PEPE coin nog stijgen of is de bull run cycle voorbij, zijn $COPIUM en AiDoge de nieuwe trending crypto’s?

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Na de plotselinge verschijning op de crypto markt heeft iedereen vol verbazing toe gekeken hoe PEPE met een grote snelheid koers stijgingen door maakte en zo één van de meest verhandelde cryptomunten op markt werd.

Maar is dit van korte duur geweest? Want ondanks dat de Pepe coin koers nog steeds een meer dan 2500% stijging heeft sinds 18 april, heeft de koers toch ook wankelingen vertoont in de afgelopen maand.

Koers statistieken laten zien dat PEPE met 63% gezakt is sinds de all-time high die op 5 mei bereikt werd, wat een waarde had van $0,00000431. Een 18% daling was alleen al van afgelopen week.

Op het moment staat PEPE nog als nummer 2 beste meme coin, met een huidig volume van $212 miljoen, wat veel meer is dan de derde grootste meme coin Shiba Inu, die een volume heeft van $113 miljoen.

PEPE is de afgelopen dagen dus door een aantal steunpunten gezakt, wat voor velen teleurstellend is. Maar is dat meteen het einde van PEPE’s bull run, of kunnen we toch nog een hervatting verwachten?

We zien veel meme coins komen en gaan, met even een leuke koers stijging rond en vlak na de presale, om vervolgens weer helemaal weg te zakken en alle interesse van traders te verliezen. 

Maar PEPE heeft onderhand wel al laten zien dat het meer in huis heeft en zich al op de markt neergezet als een belangrijke nieuwe altcoin. Ze slagen er in ieder geval goed in om de aandacht van crypto whales vast te houden, wat in ruil ook weer de aandacht van andere investeerders trekt.

Deze investeerders profiteren nog graag van de lage prijs van de altcoin, omdat ze overtuigd zijn dat de PEPE coin koers zich weer zal herstellen, juist omdat whales hun PEPE coins behouden en kopen.

Maar waarom blijven whales nog zo plakken bij PEPE? Als meme coin heeft PEPE geen echte gebruiksdoeleinden en is de koers vooral gebasseerd op de steun van de community. Wel worden er nieuwe exchange listings verwacht voor PEPE op bijvoorbeeld Binance en OKX, maar ook op BitMart en KuCoin.

De community is flink aan het pushen voor een volgende listing op de grote exchange Coinbase, maar als deze weg blijft, is er niet veel wat de PEPE koers zou kunnen stabiliseren en zullen we ook de meme coin in vergetelheid zien wegzakken.

Maar is het kunnen traders nog voldoende op PEPE’s potentie vertrouwen, of is het toch al tijd om verder te zoeken naar de volgende nieuwe trending crypto’s? Niet dat er lang gezocht hoeft te worden. Crypto projecten schieten de een na de ander als paddenstoelen uit de grond, dus uiteraard zijn er wat andere leuke alternatieven verschenen.

Ook de nieuwe crypto coin $COPIUM maakte gigantische sprongen kort na de launch en de presale meme coin AiDoge gooit ook al een tijdje hoge ogen.

Is AiDoge de volgende grote stijger in de meme coin markt?

AiDoge’s meme generator platform trok al de aandacht van traders vanaf het moment van de eerste aankondigingen. Daarbij is AiDoge ook een klein beetje anders dan andere meme coins, met dat het niet alleen leunt op community steun maar ook daadwerkelijk een use-case heeft.

Zodra het platform gelanceerd is, kun je met AiDoge memes generen op basis van een door jou gegeven tekst prompt. Op basis van een uitgebreide meme en crypto database maakt een AI een meme met jouw prompt, waarvan je 100% zeker kunt zijn dat een volledige unieke meme is. Zelfs al zou je dezelfde prompt nog een keer geven, zou de AI je een andere, nieuwe meme voorschotelen.

Je kunt je memes op het platform delen met de community, die vervolgens kan stemmen op hun favoriete memes. Op een leaderbord wordt het bijgehouden en de memes met de meeste votes verdienen beloningen in de vorm van de token van AiDoge: $AI. 

Met deze tokens kun je vervolgens credits kopen, waarmee je de meme generator weer kunt gebruiken. Dit betekent dus wel dat je eerst wat $AI-tokens zult moeten kopen voordat je mee kunt doen op het platform.

Verder kun je de $AI-tokens ook gebruiken om te staken, waarmee je ook credits verdient én toegang krijgt tot unieke features van het platform.

Sinds het begin van de presale eind april gaat de verkoop al gigantisch snel. Zo snel dat de token al uitverkocht en gelist kan worden op exchanges voor 1 juni!

>>> Meer informatie over de AiDoge Presale <<< 

$COPIUM kopers kunnen profiteren van airdrop

$COPIUM is een meme token van nog geen week oud en vertoont nu al explosieve koers stijgingen, vergelijkbaar met wat we gezien hebben bij PEPE. Alleen al in de eerste 30 minuten na de launch groeide de koers x9, wat de vroege investeerders meteen al rendementen van rond de 1000% opleverden.

Dit komt onder andere door goed georganiseerde hype events vooraf en de deelname van verschillende grote namen binnen de crypto industrie die $COPIUM onder de aandacht brachten bij duizenden van hun volgers.

Daarnaast is de community van $COPIUM bijzonder gepassioneerd in hun steun aan de meme coin en is ook de NFT en token airdrop competitie van het project een echte trekpleister voor nieuwsgierige investeerders.

De supporters van $COPIUM zijn ervan overtuigd dat de meme coin de volgende PEPE kan worden, maar doen er ook alles aan om dit waar te maken. Zo trekken ze door middel van een slimme strategie een verzameling van bekende en invloed rijke crypto glitterati mee in de hype, die samen miljoenen Twitter volgers hebben.

$COPIUM komt oorspronkelijk van de woorden ‘cope’ en ‘opium’, wat een referentie is naar een fictieve gas drugs om in te ademen, die crypto degenerates zouden gebruiken om met hun verliezen om te kunnen gaan.

>>> Direct COPIUM kopen <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!