Welke crypto nu kopen voor maximaal winstpotentieel? ChatGPT voorspelt opkomende crypto stijgers

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Als crypto trader ben je altijd op zoek naar de volgende cryptomunt die ontploft. Je hoeft er maar een paar keer op tijd bij te zijn en je kunt door het enorme maximale winstpotentieel je hele jaar goed maken. 

Het voorspellen van de volgende crypto stijger is echter niet zo gemakkelijk. Er is vaak een hoge mate van willekeur in de volgende cryptomunt die aan tractie wint binnen de markt en soms lijkt het nergens op gebaseerd. 

De crypto markt bestaat inmiddels zo’n 14 jaar en dat klinkt misschien als best lang, maar voor een compleet nieuwe financiële markt is het natuurlijk nog niets. Er wordt nog altijd van alle kanten getwijfeld aan wat crypto kan betekenen voor de wereld en hoe overheden om zouden moeten gaan met de technologie. 

Die twijfel zet vooralsnog gewoon door en dat maakt het een markt waarin een hoop gedoogd lijkt te worden. Zo kwam afgelopen week memecoin na memecoin opzetten, terwijl dit eigenlijk tokens waren die weinig echte functies boden. 

ChatGPT voorspelt opkomende crypto stijgers

Om te voorspellen wat de volgende crypto stijgers worden, kijken traders naar alle opties die ze tegen komen. Met de laatste ontwikkelingen in AI van ChatGPT wordt ook de kunstmatige intelligentie steeds vaker ingezet als voorspeller. 

Echte informatie uit ChatGPT halen is nog lastig gezien de informatie die verwerkt is in de AI slechts tot aan 2019 is. Wel kun je de AI informatie voeden om zo tot de beste crypto trade voor jou te komen. 

Denk bijvoorbeeld aan gegevens over de koers of meer algemene vragen welke crypto sectors het op lange termijn goed gaan doen. 

Top 5 opkomende crypto stijgers

Op basis van de antwoorden van ChatGPT hebben we een lijst samengesteld met 5 cryptomunten die een goede kans maken om te gaan stijgen. Dit zijn 5 gloednieuwe coins, gezien ChatGPT hier het meeste van verwachtte. 

Onder de lijst vind je per cryptomunt een uitleg wat het precies is, hoe jij kan investeren en waarom er van deze coin of token zoveel verwacht wordt. 

  1. AiDoge (AI) – Verdien geld met door AI gegenereerde memes
  2. Ecoterra (ECOTERRA) – Recycle jouw afval en verdien crypto! 
  3. Copium (COPIUM) – Ben jij nog op tijd voor de nieuwste memecoin?
  4. Launchpad XYZ (LPX) – Alles wat je nodig hebt voor Web3 trading
  5. yPredict (YPRED) – Laat AI je helpen met jouw crypto trades

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

Top 5 opkomende crypto stijgers nader belicht

Omdat je hopelijk niet zomaar in elke cryptomunt investeert die je aangeraden wordt, hebben we hieronder de cryptomunten beter beschreven. In het onderzoek naar de munten hebben we gekeken naar zaken als de functie die ze bieden, tokenomics en de community achter de munt. 

Er zijn nog meer aspecten van belang, zoals de roadmap of de verwachte market cap bij de eerste listing. Zorg dat je voldoende weet over een project voordat je investeert.  

1. AiDoge (AI) – Verdien geld met door AI gegenereerde memes

AiDoge is een nieuw project dat de crypto wereld aan het overnemen is met een combinatie van AI-technologie en memes. Op dit moment wordt er een AI getraind met duizenden memes zodat deze voor jou memes kan gaan ontwikkelen. 

Dat zal het gaan doen op basis van een tekst die jij invult en AiDoge heeft veel vertrouwen in de AI want ze geven alvast aan dat een meme nooit vaker dan eens gegenereerd zal worden. 

Om een meme te kunnen laten genereren bij AiDoge heb je credits nodig en die credits kun je alleen kopen met AI tokens. Niet getreurd, want deze tokens kun je ook weer terugverdienen als jij een leuke meme hebt laten genereren. 

Dit kan door de meme up te loaden naar de publieke wall. Hier kan iedereen elkaars memes bekijken en stemmen op zijn of haar favoriete plaatje. De memes met de meeste stemmen ontvangen aan het eind van een bepaalde periode een beloning in AI tokens. 

Dat het proejct al zeer populair is, blijkt wel uit het enorme bedrag dat er opgehaald is met de presale die nog maar enkele weken loopt. De grens van $10 miljoen zal vandaag of morgen doorbroken worden en dan zijn er niet heel veel tokens meer over. 

De prijs van de presale stijgt ook verder na het bereiken van deze mijlpaal en komt steeds dichter bij het bedrag waar de token uiteindelijk voor gelist gaat worden. Als je nog wilt investeren, moet je er dus snel bij zijn! 

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

2. Ecoterra (ECOTERRA) – Recycle jouw afval en verdien crypto!

Van memecoins naar een andere groep cryptomunten die het goed doen; de duurzame crypto’s. Ecoterra is de laatste toevoeging aan een groep projecten die met behulp van crypto technologie de wereld willen redden. 

Ook afgelopen week blijkt nog maar eens hoeveel impact klimaatverandering ook in Europa kan hebben en Ecoterra wil dit tegen gaan. Dat doen ze met een Recycle-to-Earn systeem en een eigen CO2-compensatie marktplaats. 

De tokens die bij het project horen gaan ook schuil onder de naam ECOTERRA en bieden je ook een goede kans om geld te verdienen.

Op dit moment zijn de tokens verkrijgbaar in een crypto presale die al meer dan $4 miljoen opgehaald heeft. Je kunt de tokens nu nog kopen voor $0,0085, maar dit zal door stijgen tot $0,01 aan het eind van de presale. 

Ecoterra richt zich met haar applicatie niet alleen op consumenten, maar wil ook bedrijven betrekken bij de strijd tegen klimaatverandering. Door blockchain technologie blijven al hun inspanningen eerlijk en transparant in te zien en kan er dus geen sprake zijn van greenwashing. 

>>> Nu naar de Ecoterra Presale <<< 

3. Copium (COPIUM) – Ben jij nog op tijd voor de nieuwste memecoin?

Afgelopen week is er een nieuwe memecoin gelanceerd en door de slimme manier van lanceren heeft het al een behoorlijke stijging meegemaakt. Het gaat hier om Copium, een virtuele soort drugs voor crypto traders. 

Het woord Copium is afgeleid van het woord Cope, wat in de crypto community wordt gebruikt om aan te geven hoe je omgaat met eventuele verliezen, en Opium, de bekende drugs. 

Copium is een old-school meme crypto project die vooral door humoristische plaatjes en een sterke community aan het crypto project wil bouwen. Daarmee volgen ze voorbeelden als Dogecoin en Shiba Inu, de twee meest waardevolle cryptomunten van het moment. 

Zoals je hierboven kan zien is Copium inmiddels een deel van de waarde kwijt die het wist op te bouwen na de eerste stijging, maar is het nog altijd ver boven de prijs gebleven waarvoor de token beschikbaar kwam. 

In alles lijkt dit project op mem coins die we eerder hebben zien ontploffen en dus kan dit wel eens de memecoin van het jaar worden. Investeren kan via de Copium website, daar vind je een Uniswap widget waar je gemakkelijk je crypto om kan ruilen. 

>>> Nu naar de Copium Presale <<< 

4. Launchpad XYZ (LPX) – Alles wat je nodig hebt voor Web3 trading

Misschien ben je de afgelopen tijd de term Web3 wel eens tegengekomen. Crypto traders hebben het met Web3 over een nieuw internet waarop websites en applicaties veel meer gedecentraliseerd zijn en crypto een belangrijk onderdeel wordt. 

Je kunt het zien als de overstap naar een volledig digitale wereld waarbij ook betalingen helemaal buiten het gebruikelijke monetaire systeem om gaan. Launchpad XYZ is een nieuw platform dat zich volledig richt op het ontdekken van deze nieuwe Web3 projecten. 

Dat doen ze in eerste instantie via educatie, je kunt op het platform alles lezen over Web3, maar je krijgt ook tips. Die tips worden gegeven via de Trading Edge nieuwsbrief, zo ben je altijd op tijd op de hoogte van nieuwe Web3 projecten die kunnen doorbreken. 

Verder biedt Launchpad XYZ je een eigen trading terminal en decentrale exchange zodat je alles op één plek kunt vinden. Voor Web3 trading is Launchpad je nieuwe thuis. 

Bij Launchpad XYZ hoort ook een eigen token die je nodig hebt om toegang te krijgen tot het platform van Launchpad. De token is op dit moment te koop in een presale voor $0,0445 wat nog verder gaat stijgen tot $0,0565 zodra de token gelanceerd wordt bij exchanges. 

>>> Nu naar de Launchpad XYZ Presale <<< 

5. yPredict (YPRED) – Laat AI je helpen met jouw crypto trades

Tot slot nog een token die gebruik gaat maken van AI om jou betere crypto trades te laten maken. De AI van yPredict kan voor jou technische analyses uitvoeren en houdt koersen in de gaten om patronen te ontdekken. 

Met de crypto signalen die het platform geeft, kun je op tijd investeren in de volgende coins die gaan ontploffen. Het op Polygon ontwikkelde platform geeft crypto traders met de goed getrainde AI zo een stapje voor op de rest. 

Om gebruik te kunnen maken van yPredict heb je wel eerst YPRED tokens nodig. Met deze tokens kun je een abonnement afsluiten op het platform en gebruik maken van de verschillende functies. 

Je kunt de YPRED tokens ook gaan staken en volgens yPredict kan je dit een rente opleveren tot wel 45% per kwartaal. Dat heeft er mede mee te maken dat van alle nieuwe abonnementen die afgesloten worden, 10% van de tokens naar de mensen gaat die hun tokens in een staking pool hebben zitten. 

De presale van yPredict is nog even open en ook hier heb je de kans om op dit moment extra voordelig in te stappne. Waar je nu $0,07 betaalt, is dat aan het eind van de presale al gestegen naar $0,12. 

>>> Nu naar de yPredict Presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!