Crypto-prijsvoorspelling: Bitcoin Ordinals winnen aan grip en Uwerx-voorverkoop ziet er veelbelovend uit

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De markt heeft de afgelopen weken een interessante activiteit op Bitcoin gezien, vooral sinds de lancering van Ordinals in maart. Deze ontwikkelingen hebben geleid tot enkele discussies in de Bitcoin-gemeenschap, maar wat belangrijk is om op te merken, zijn de recente hoge transactiekosten voor Bitcoin. Ordinals hebben de afgelopen weken gezorgd voor een tijdelijke beloningshobbel voor mijnwerkers naarmate de activiteit toenam, maar het landschap ziet dit niet lang duren.

Temidden van de chaos met Bitcoin en Ordinals, is Uwerx een nieuw opkomend blockchain-project dat een revolutie teweeg wil brengen in de freelance-industrie. Het nieuwe project lanceerde zijn voorverkoop en het is het meest voor de hand liggende spel op de markt als u winst wilt maken.

Winst maken met Uwerx (WERX)

Uwerx breekt door in de freelance-industrie met een unieke oplossing om een ​​platform te creëren voor freelancers en klanten. Naarmate de wereldwijde gig-economie blijft groeien, is er een behoefte om te evolueren en betere oplossingen te vinden voor bestaande problemen in de branche.

Blockchain is perfect voor de industrie, aangezien wordt voorspeld dat het tegen het einde van het jaar een industrie van $ 455 miljard zal worden. Freelancer Inform meldt dat freelancers ongeveer 46,5% van het wereldwijde personeelsbestand innemen, en deze statistiek omvat begrijpelijkerwijs werknemers met een fulltime baan. Werknemers beginnen de voordelen in te zien die voor hen beschikbaar zijn in de gig-economie, maar er is nog steeds vraag naar betere platforms dan de overheersende freelance-platforms.

Uwerx’ benadering van de markt stelt het in staat om meer terug te geven aan freelancers; het platform rekent slechts 1% vast tarief voor alle transacties. Vergeleken met de 20% van Fiverr en de onlangs bijgewerkte 10% van Upwork, stelt Uwerx freelancers in staat om zoveel mogelijk van hun geld te behouden.

Uwerx geeft prioriteit aan bescherming van intellectueel eigendom, transparante prijzen en het belonen van gebruikers voor activiteit op het platform. Andere unieke functies om op te letten, zijn onder meer gepersonaliseerde matching, ingebouwde samenwerking en hulpprogramma’s voor het oplossen van geschillen.

We zijn er sterk van overtuigd dat Uwerx het op een na grootste ding is voor de gig-economie, en aangezien het platform verschillende manieren biedt om geld te verdienen, zal het gedijen in de cryptomarkt. WERX, het native token van het platform, is momenteel in de voorverkoop, en dit is een kans om vroeg in te stappen en wat winst te maken.

Bitcoin (BTC) en Ordinals

Vóór de creatie van Ordinals was het niet helemaal denkbaar om te zien dat Bitcoin NFT’s herbergde of andere tokens aandreef, maar dit is een opwindende gang van zaken. Ordinals kunnen op Bitcoin bestaan ​​als een protocol voor het nummeren van satoshis. Hiermee kunnen gebruikers individuele satoshis uniek maken in een proces dat Inscriptions wordt genoemd.

Na de functie-update hebben we gezien dat gebruikers NFT’s en tokens in de keten gingen maken. Hoewel dit mechanisme niet lijkt op hoe Ethereum dezelfde items aanstuurt, doet het precies wat gebruikers willen.

De Bitcoin-blockchain heeft moeite om effectief te presteren naarmate meer gebruikers binnenstromen om winst te maken met deze nieuwe glimmende dingen, maar het is interessant om te zien welke andere updates de Bitcoin-gemeenschap kan implementeren om het netwerk te verbeteren. BTC blijft nog steeds het grootste crypto-activum, maar u zult nog meer winst maken door WERX in de voorverkoop te krijgen.

Waarom u uwerx (WERX) voorverkoop zou moeten invoeren

De typische strategie om geld te verdienen op de cryptomarkt is om laag te kopen en hoog te verkopen, en voorverkoop biedt u de laagste invoer die u ooit voor een token zou krijgen. Nog beter als er een solide hulpprogramma achter het project zit, zoals Uwerx. Met het potentieel van Uwerx om op te blazen in de markt, kunnen early adopters na de lancering enorme winsten maken.

WERX verkoopt voor $0,0225 in de voorverkoop, en prijsvoorspellingen van experts schatten het token op $1,5 in het vierde kwartaal van 2023. De voorverkoopprijs zou stijgen naarmate de voorverkoop vordert, dus hier is de beste prijs die u kunt invoeren. Er is ook een bonusaanbieding van maximaal 20% extra als je nu koopt.

Volg de links voor meer info:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!